1
DJ Ürünleri kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

STREAM VOX Streamvox St1 G Stereo Input Canlı Yayın Sinyal Kablosu

1.949 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

STREAM VOX Streamvox St1 G Stereo Input Canlı Yayın Sinyal Kablosu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sevcan Elektronik Satıcı Ünvanı: SEVCAN ELEKTRONİK TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0764002918000018 Vergi Kimlik Numarası: 7640029180
    Bu ürün Sevcan Elektronik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 3 adet sipariş verilebilir. 3 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • * Tüm cihazlar ( IOS - Android / telefon - tablet ) ile uyumlu olarak çalışır.Iphone cihazlarda orjinal lightning aparatının kullanılması tavsiye edilir. * Stereo Line Input girişleri ile iki ayrı enstrüman girişi yapılabilir ya da stereo ses kaynaklarınızdan stereo input yapılabilir. Balance kayıtların yayına kayıpsız iletilmesini sağlar.Kaynaktan gelen sinyal direkt yayına iletildiği için ses kalitesinde artış olur. * Bütün sosyal medya platformları üzerinde yayın yapılabilmesini sağlar. * Gain düğmesi ile yayına giden ses seviyesi ayarlanabilir. * Kolay cırtı ile tripoda sabitlenerek, kendi ağırlığını telefona yüklemez. * Hoparlörleri açmadan yayın yapılabilir. * Ortam sesinin yayına karışmasını engeller. * Yayına katılan konuğun sesini duyabilmek için kulaklık çıkışı bulunur.
Geri Bildirim Ver

STREAM VOX Stereo Input Canlı Yayın Sinyal Kablosu

Sosyal medyayı aktif kullanarak hedef kitlenize hitap eden canlı yayınlar düzenlemeyi planlıyorsanız sesi aktif, kaliteli ve eş zamanlı ileten sistemlere ihtiyaç duyabilirsiniz. Aradağınız özelliklerle donatılan STREAM VOX stereo input canlı yayın sinyal kablosu pratik kullanımı ve mükemmel ses iletimi ile ihtiyaçlarınıza cevaben üretilir. Tüm cihazlarınıza entegre edebileceğiniz şekilde dizayn edilen ürün, Android ve iOS uyumlu telefonlarla birlikte değerlendirilebilir. Özellikle enstrüman ve ses mikseri kullanarak canlı yayın yapan DJ’lerin, müzisyenlerin, fenomenlerin tercih ettiği ürün, cihazınızdan çıkan sesi direkt yayına aktararak verimi artırır. Hızlı kurulum sağlayan ürün; DJ setup, ses kartı ve ses mikseri kullanımlarında uygunluğu ile tercih sebebidir. Müzisyenlerin enstrüman seslerini direkt canlı yayına verebilmelerine olanak tanıyan ürünün iki ayrı girişi mevcuttur.

  • Üstün ses kalitesi
  • Tüm sosyal medyalarda kullanım
  • Ayarlanabilir ses

STREAM VOX Stereo Input Canlı Yayın Kablosu Özellikleri

STREAM VOX Stereo Input Canlı Yayın Kablosu Özellikleri

Hedef kitlesine canlı yayın yapan kişiler ortam gürültüsünden izole bir ses kalitesine ulaşabilirler. Bu amaçla değerlendirebileceğiniz STREAM VOX yayın sinyal kablosu üstün donanımı ve pratik kullanımı ile dikkat çeker. Tüm cihazlarla uyumlu olmasının yanı sıra Android ve iOS işletim sistemlerine sahip telefon modelleri ile entegre edilebilir. iPhone ile değerlendirilirken orijinal lightning aparatının birlikte kullanılması tavsiye edilen ürün stereo, line, input girişlerine sahiptir. Bu özelliklerinin yanı sıra iki farklı enstrümana bağlanabilen fonksiyonel cihaz, stereo ses kaynaklarından aldığı veriyi ortam gürültüsünden izole ederek direkt yayına aktarır. Dinleyicilere zevkli ve kusursuz bir izleme keyfi vadeden bu ürünün gain düğmesi aracılığıyla yayına iletilen ses seviyesini pratik şekilde ayarlayabilirsiniz. Ses mikseri ile canlı ve eğlenceli yayınlar yapan müzisyenlerin severek kullandığı bu özellik birçok uygulamayı destekler.

STREAM VOX Stereo Input Yayın Sinyal Kablosu Yorumları

STREAM VOX Stereo Input Yayın Sinyal Kablosu Yorumları

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan müşterilerin deneyimlediği STREAM VOX stereo input canlı yayın sinyal kablosu yorumları büyük oranda memnuniyet ve öneri içerir. Hoparlör açmaya gerek duymadan yayın imkanı sunan model, ergonomik tasarımı ve tripod gibi ürünlere sabitlenebilen cırtlı tasarımıyla da pratiktir. Telefon ile uygulama yapılan zamanlarda tripod üzerine cırtlarla sabitlenerek ağırlık oluşturması engellenen model, kaynaktan gelen sesi direkt canlı yayına ilettiği için ortam gürültüsü problemi yaşatmaz. Sosyal medya kullanımını konforlu hale getiren cihazın iki ayrı enstrüman girişi barındırması müzikal anlamda oldukça avantaj sağlar. Ekibinizle mini konserler vererek hedef kitlenizin hayranlığını toplayabilir, kaynaktan gelen sinyali direkt yayına iletimesi sayesinde enstrümanınızı keyifle kullanabilirsiniz. STREAM VOX stereo input canlı yayın sinyal kablosu kullananlar ürünün özelliklerinden, performansından ve kalitesinden büyük oranda memnun kalır.

STREAM VOX Stereo Input Canlı Yayın Kablosu Fiyatı

STREAM VOX Stereo Input Canlı Yayın Kablosu Fiyatı

STREAM VOX stereo input canlı yayın sinyal kablosu fiyatı ürünün tüm özellikleri ve kullanım pratikliği göz önüne alınarak belirlenir. Balance kayıtlarının canlı yayına verimli ve kayıpsız aktarılmasına olanak tanıyan model, kusursuz aktiviteler için tercih edilebilir. Sosyal medya aracılığı ile kitlenize sanatınızı verimli şekilde aktarmak için değerlendirebileceğiniz cihaz, eğlencenin dozunu artırmak için de kullanılabilir. İşlem sırasında davet ettiğiniz konuk için misafir kulaklık çıkışı barındıran model, hoş sohbetlerin kitlenize doğru ve yalın biçimde aktarılmasına vesile olur. Kitlenizle iletişime geçtiğiniz canlı dakikalarda kaliteli ve nitelikli ses aktarımı için bu üründen faydalanabilirsiniz. Bağlantı ekipmanları ile müşteriye sunulan model, tüm cihazlarla kolay kullanım sergiler. Kalitesi ile memnun eden canlı yayın sinyal kablosu modeline Trendyol'da yer alan avantajlı kampanyalarla siz de sahip olabilirsiniz.