Streak 7 Port Very Speed Hızlı Usb 3.0 Çoğaltıcı Çoklayıcı Hub Switch

362,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
250 TL'ye 5 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
362,90 TL

Ürün Bilgileri

Streak 7 Port Very Speed Hızlı Usb 3.0 Çoğaltıcı Çoklayıcı Hub Switch

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Streak Tech Satıcı Ünvanı: STREAK TEKNOLOJİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781090556800001 Vergi Kimlik Numarası: 7810905568
    Bu ürün Streak Tech tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 7 PORT USB 3.0 ÇOKLAYICI ÇOĞALTICI Hediye - 30 cm Bağlantı Kablosu 7 Port USB 3.0 Port girişleri anahtar yardım ile kolayca kapanır. Açık veya kapalı olduğunu anlamak için her portta ışık vardır. 1 TB desteklidir. USB 2.0 bağlantılı taşınabilir diskler en fazla 30MB/s veri aktarım hızına ulaşabilirken, USB 3.0 arayüzünün sunduğu maksimum 5Gbps bağlantı hızı aracılığı ile diskinizin de performansına da bağlı olarak 60-70 MB/s ve üzeri hızlarda veri transferi gerçekleştirebilirsiniz. USB 2.0 disk istasyonlarına göre kat be kat daha hızlı veri transferi yapacak, gigabaytlarca veriyi çok daha kısa sürede kopyalayacaksınız. Az Sayıda USB Çıkışlı Bilgisayarlara Mahkum Kalmayın Özellikle ofis ortamında klavye, fare, yazıcı kullananlar için ultrabook ve dizüstü bilgisayarların USB çıkış sayısı yeterli gelmemektedir. Taşınabilir disk, USB bellek gibi ekstra bir ürün daha kullandığınızda kablo tak-çıkar yapmak zorunda kalırsınız. 7 Port USB3.0 HUB sayesinde sadece 1 adet USB 3.0 portu kullanarak tüm USB cihazlarınızı aynı anda bilgisayarınıza bağlayabileceksiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

Streak 7 Port Very Speed Hızlı Usb 3.0 Çoğaltıcı Çoklayıcı Hub Switch

Teknolojik gelişmeler, akıllı cihazların kullanımı kolaylaştıracak pek çok yeni özellikle donatılmasını sağlar. Bu özellikler kullanılan elektronik aletlerin performansını güçlendirir ve bu aletlerle yapılan işleri kolaylaştırır. Streak USB çoğaltıcı, 7 adet USB portu ile bilgisayarlarda yapılan işleri hızlandırır. USB çoğaltıcı sayesinden tak çıkar derdi olmadan aynı anda birden fazla USB ile işlem yapılabilir. Streak 7 port Very Speed hızlı USB 3.0 çoğaltıcı çoklayıcı Hub Switch dizüstü ya da MacBook bilgisayarlarda çıkış sayısının yetersiz kaldığı durumlarda fazladan USB çıkış imkanı sağlar. Siz de bu üründen faydalanmak için detaylı araştırma yaparak Streak 7 Port Very Speed hızlı USB 3.0 çoğaltıcı çoklayıcı Hub Switch Streak 7 Port Speed hızlı çoğaltıcı fiyat ve özellik bilgisine ulaşabilirsiniz.

  • Sigorta korumalı
  • Işıklı uyarı sistemi
  • 30 cm uzunluğunda kablo

Streak 7 Port Speed Hızlı Çoğaltıcı Özellikleri

Streak 7 Port Speed Hızlı Çoğaltıcı Özellikleri

Streak 7 port hızlı USB 3.0 çoğaltıcı çoklayıcı Hub Switch 30 cm uzunluğunda kabloya sahiptir. Kablonun uzunluğu bilgisayarınızla çalışırken yeterli gelir. Bu ürün tüm dizüstü bilgisayar ve ultrabook cihazlarla uyumludur. Ürünün üzerinde bulunan 7 port USB 3.0 port girişi anahtar yardımıyla kolayca kapanır. Bu portların açık ya da kapalı olduğunu anlamak için her portta ışık yer alır. Bu ışıkları kontrol ederek hangi portun açık olduğunu kolayca tespit edebilirsiniz. Streak 7 port çoklayıcı 1 TB desteklidir. Tüm USB cihazlarını tak çıkar derdi olmadan aynı anda tek bir ürün üzerinden kullanabilirsiniz. Verileri çok hızlı kopyalayarak çalışma süresini kısaltan ürün, performansı ile ilgi çeker. Streak 7 port hızlı USB 3.0 çoğaltıcı hızı sayesinde evinizde ve ofisinizde işlerinizi kısa sürede halledebilirsiniz.

Avantajlı Streak 7 Port Hızlı USB 3.0 Çoklayıcı Fiyatları

Avantajlı Streak 7 Port Hızlı USB 3.0 Çoklayıcı Fiyatları

Streak USB çoğaltıcı ev, okul ve iş yerlerinde kesintisiz çalışma deneyimi sağlar. Tek bir ürünle 7 USB kullanabileceğiniz uygun fiyatlı bu çoğaltıcı, bilgisayarda veri transferini kolaylaştırır. Saklamak istediğiniz dokümanları, müzik dosyalarını ve diğer belgeleri cihazlar arasında aktarabilirsiniz. Hızlı çalışma özelliğine sahip ürün sayesinde verileri kısa sürede zahmetsizce kopyalayabilirsiniz. Hafif yapısı sayesinde ürünü taşınması kolaydır. Evde ve iş yerinizde zahmetsizce taşıyarak kullanabilirsiniz. Streak 7 port hızlı USB 3.0 çoklayıcı boyutu küçük olduğu için geniş alanlarda yer kaplamadığı gibi dar alanlarda da kullanımı kolaylaştırır. İşiniz bittikten sonra dolabınızda ya da çekmecenizde kolayca ürünü muhafaza edebilirsiniz. Bu ürün sayesinde birçok yerde defalarca USB takıp çıkarma derdi olmadan tek bir ürün ile kesintisiz ve azami derecede verimli çalışma deneyimi elde edebilirsiniz.

İşlevsel Streak 7 Portlu Çoğaltıcı Hub Switch Yorumları

İşlevsel Streak 7 Portlu Çoğaltıcı Hub Switch Yorumları

Streak 7 portlu USB çoğaltıcı ev, ofis ve okul gibi yerlerde işlevi ile ön plana çıkar. Üstün performansı ile kullananlardan tam not alır. Pratik kullanıma sahip bu ürün, tek bir üründe 7 USB kullanma imkanı ile işlerinizi kolaylaştırır. Streak 7 port hızlı USB 3.0 çoğaltıcı çoklayıcı Hub Switch kullananlar ürünün hızı ve işlevlerinden memnun kalırlar. Streak 7 port hızlı USB 3.0 çoğaltıcı çoklayıcı Hub Switch yorum ve puanlarını inceleyerek ürünü kullanmış müşterilerin kişisel tecrübelerinden faydalanabilirsiniz. Bu özellik sayesinde ürünü kullanmadan önce, kullanırken ya da kullandıktan sonra oluşabilecek durumlar hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Müşteri yorum ve puanlarını incelemek, üründen tam randıman almanızı sağlar. Siz de bu ürünü müşteri memnuniyeti vadeden güvenilir alışverişin adresi Trendyol’dan satın alabilir, pratik şekilde kullanabilirsiniz.