STOP WHITE Stopwhite Saç Sakal Siyahlaştırıcı Beyazlık Giderici Şampuan Seti 400 ml

730 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
200 TL'ye %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

STOP WHITE Stopwhite Saç Sakal Siyahlaştırıcı Beyazlık Giderici Şampuan Seti 400 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sare Ticaret Satıcı Ünvanı: AYTEN AKDAŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2172240031200001 Vergi Kimlik Numarası: 0200143308
    Bu ürün Sare Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • STOP WHITE Saç Sakal Siyahlaştırıcı Şampuan Seti 400 ml İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Stop whıte saç sakal siyahlaştırıcı şampuan seti 400 ml Fırsatı kaçırmayın! Hemen siyah saçlarınıza kavuşun! Zamana meydan okuyun! Beyaz saçları 5 dakikada yok edin! Ingiliz bilim adamları geliştirdi Yıka ve çık! Hepsi bu… Siyah saç akımı stopwhıte ile başladı! Saçı beyazlayanlar ya da saçının rengi ne olursa olsun simsiyah, parlak, enerjik, büyüleyici saçlarına kavuşmak isteyenler stopwhite şampuan kullanıyor. 15 yıldır dünyada milyonlarca erkek ve kadının tercih ettiği efsane saç beyazlık giderme yöntemi stopwhite şampuan şimdi türkiye’de! Kapat beyazları gitsin! Kuaförde zaman ve para kaybına son. Saç, sakal ve bıyık için uygundur. Tüm beyazları 5 dakikada giderir. Erkek ve kadınların kullanımı için uygundur. Stopwhite şampuan hollywood yıldızları, devlet adamları, iş insanları ve ünlü kişiler tarafından da tercih edilen etkili bir saç beyazlık giderme yöntemidir. Ingiliz bilim adamları tarafından geliştirilmiş %100 etkili bir formüldür. Saç beyazlık problemi yaşayıp bunu doğal ve pratik bir uygulama ile gidermek isteyen kişiler için oldukça idealdir. Kullandığınızda saçınızın rengini dakikalar içerisinde yakalamanız mümkündür. Tek başına uygulanabilir ve çaba gerektirmez. Saçtaki bekleme süresine göre fonksiyonel bir etki gösteren stopwhite şampuan ile beyaz saçlara siz de meydan okuyabilirsiniz! Nasıl kullanılır? 1. Önce stopwhite şampuan seti kutusundan çıkan eldiveni takınız. 2. Saçınızı ıslatın, havluyla suyunu alın, nemli formda kalmasını sağlayın. 3. Nemli olan saçınıza stopwhite şampuan seti içeriğinde bulunan her iki şampuandan eşit miktarda saçınızın uzunluğuna yetecek miktarda bir kaba koyarak iyice karıştırın. Elde ettiğiniz karışımı saçınızın her tarafına eşit miktarda uygulayın. Aşağıda belirtilen size uygun arzu ettiğiniz zaman diliminde saçınızda bekleterek saçlarınızı yıkayınız. Ilk kullanımdan sonra beyazlarınız tamamen kaybolacaktır. Bekleme süreleri
  • 3 dakika beklettiğinizde orta kahve tonlar, 4 dakika beklettiğinizde koyu kahve tonlar, 5 dakika beklettiğinizde siyah rengi elde edersiniz. Klasik saç boyaları gibi yapay durmaz, saçınızda sırıtmaz. Hiç kimse saçınıza uygulama yaptığınızı anlamaz. Tamamen doğal görünüm sağlar. Uyarı: Saç boyalarına karşı allerjiniz varsa bu ürünü kullanmayınız. Uzun araştırmalar sonucu ingiltere’de geliştirilen stopwhite şampuan
  • özel formülü ile saç, sakal ve bıyığınızdaki tüm beyazları dakikalar içerisinde giderir, sizi genç imajınıza yeniden kavuşturur. Kullanımı oldukça pratik ve kolay olan stopwhite şampuan aynı zamanda saçınızı besler, parlaklık ve canlılık kazandırır. Siz de stopwhite deneyimine bizzat gözlerinizle şahit olun. Memnuniyetinizi garanti ediyoruz. Beyazlarınız kapanmadığında paranız anında iade. Stopwhite ile daima genç görünmek sizin elinizde.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • Bir ürün birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Ürün liste ve detay sayfalarında tüketici memnuniyeti göz önüne alınarak fiyat avantajı, teslimat hızı, iade oranları ve genel hizmet kalitesine göre belirlenmiş puanı en yüksek satıcı görünür satıcı olur. Diğer satıcılar, ürün detay sayfasında alternatif olarak listelenirler.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Anti Alerjik
  • Etki Besleyici / Onarıcı
  • Hacim 250 - 499 ml
  • Saç Tipi Tüm Saç Tipleri
Geri Bildirim Ver

Stop White Saç Sakal Siyahlaştırıcı Şampuan Seti 400 ml

Saçlar hem kadınların hem erkeklerin vücutlarında önem verdiği bir noktadır. Çeşitli boyalar ile renklerini değiştirmek mümkün hale gelir. Stop White saç sakal siyahlaştırıcı şampuan seti 400 ml, göz alıcı bir renk oluşturur. İçerdiği doğal özler sayesinde hem bakım yapar hem de siyahlaştırıcı bir etkide bulunur. Tellerin canlı bir görünüme kavuşmasını sağlar. Gözle görülür bir etki yaratır. Kokusu beğeni toplar. Onarıcı etkiye sahip olan ürün, hem saç hem de sakal bölgesinde kullanıma uygundur. Yıpranan ve nemsiz kalan tellere canlılık kazandırır. Güçlendirici dokunuşta bulunur. Her saç tipine uygun bir ürün olması ile ön plana çıkar. Kullanılan bölgede siyahlaştırıcı etkide bulunurken öte yandan ihtiyaç duyulan nem ihtiyacını da karşılar.

  • Derinlemesine bakım
  • Siyah renk artırıcı
  • Canlı ve parlak görünüm

Stop White Saç Sakal Siyahlaştırıcı Şampuan Özellikleri

Stop White Saç Sakal Siyahlaştırıcı Şampuan Özellikleri

Set olarak karşınıza çıkan şampuan, doğru ve yeterli miktarda kullanıldığı takdirde kısa süre içerisinde etkisini gösterir. Evde kolay bir şekilde kullanılabilir yapıdadır. Kuaföre ihtiyaç duyulmadan tellerin siyahlaşmasını sağlar. Aynı şekilde sakallarda da yüksek performans sergiler. Saç sakal siyahlaştırıcı şampuan seti, her saç tipine uygun bir kullanım deneyimi sunar. Kokusu ile erkekler ve kadınlar tarafından beğeni toplar. İstenen saçlara kavuşmayı sağlar. Kıvırcık, düz, dalgalı fark etmeksizin her saç için kullanılabilir. Özel formüllere sahip olacak şekilde tasarlanır. Sağlıklı görünüm için maksimum verim almayı sağlar. Stop White saç sakal siyahlaştırıcı şampuan seti 400 ml kullananlar arasına girerek saçlarınızın ihtiyaç duyduğu bakımı ve rengi destekleyebilirsiniz. Beyazlara meydan okuyan ürün, 5 dakika içerisinde tamamen siyahlaştırıcı etkisini gösterir. Saç rengi ne olursa olsun aynı oranda etkisini gösterir.

Stop White Saç Sakal Siyahlaştırıcı Şampuan Avantajları

Stop White Saç Sakal Siyahlaştırıcı Şampuan Avantajları

Parlak ve enerjik saçlara kavuşmak isteyenlerin kullandığı Stop White saç sakal siyahlaştırıcı şampuan seti, uzun yıllardır piyasadaki yerini sabit tutar. Beyazlık giderme yöntemi olarak tercih edilir. Hem zaman hem de maddi açıdan tasarruf etmeye yönelik fayda sağlar. Saç, sakal ve bıyıklar için uygundur. Kısa süre içinde etki göstermesi sayesinde popülaritesini korur. Erkek ve kadınların kullanabildiği ürün, her kesime hitap eder. Beyazlık giderme yöntemlerinden biri olarak dikkatleri üzerine çeker. Geliştirilmiş ve özelleştirilmiş formüle sahiptir. %100 oranında etkili bir ürün olması ile bilinir. Beyazlama problemi yaşayanlara doğal ve pratik bir çözüm sunar. Uygulama aşamasında kolaylık sağlar. Kullanıldığı anda, birkaç dakika içinde renk değişimi gözle görülür. Stop White saç sakal siyahlaştırıcı şampuan seti 400 ml yorumları ve önerileri ile ürün hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz.

Stop White Saç Sakal Siyahlaştırıcı Şampuan Fiyatları

Stop White Saç Sakal Siyahlaştırıcı Şampuan Fiyatları

Sadece şampuan setini kullanarak etkili sonuçlar elde edebilirsiniz. Elde edeceğiniz sonuçlar ürünü bekletme süresine bağlı olarak değişir. Beyazlara karşı güçlü bir performans sergiler. Kullanımı son derece basittir. Nemli saça set içindeki iki şampuan da eşit miktarda sürülür. Tellerin uzunluğuna göre miktar gözle ayarlanabilir. Bir kap içinde karıştırılan şampuanları karıştırdıktan sonra saça uygulanabilir. 3 dakika bekletildiğinde orta kahve, 4 dakika bekletildiğinde koyu kahve, 5 dakika bekletildiğinde ise siyah renk elde edilir. Bekleme süresi isteğe göre belirlenebilir. Doğal bir görünüm ile saçları renklendirir. Saçlara, sakallara ve bıyığa uygulanabilir yapıdadır. Kullanımı kolay ve pratik olan şampuan, yalnızca renk vermez, aynı zamanda saçları besleyerek parlaklık sağlar. Stop White saç sakal siyahlaştırıcı şampuan seti 400 ml fiyatları uygun aralıklarda karşınıza çıkar. Trendyol aracılığı ile ürüne hızlı ve güvenilir şekilde ulaşabilirsiniz.