Stokke Kış Seti, Bebek Arabası Rüzgarlık ve Anneler için Eldiven, Hakiki Koyun Derisi Jantlar

20.399,11 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Stokke Kış Seti, Bebek Arabası Rüzgarlık ve Anneler için Eldiven, Hakiki Koyun Derisi Jantlar

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEPLUSMARK Satıcı Ünvanı: LE PLUS GROUP TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608170340000001 Vergi Kimlik Numarası: 6081703400
    Bu ürün LEPLUSMARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • "Bu ürün, yurtdışındaki depolarımızdan temin edilmekte ve Avrupa merkez depomuzdan sevkedilmektedir. Siparişinizin onaylanmasını müteakip, ürününüz en geç 10 gün içinde belirttiğiniz adrese teslim edilmesi taahhüt edilmektedir. Garanti ve teknik servis süreçlerinde ise leplus.online şirketimiz, müşterilerimize sürekli ve kapsamlı destek sağlamaktadır." BEBEĞİNİZİ KORUYUN - Sıcaklıklar düştüğünde bebeğinizi İskandinav usulü sıcak tutun. Stokke Xplory X Kış Kiti, küçük çocuğunuzu soğuk havalardan ve soğuk günlerde rüzgardan korumak için yalıtımlı kumaşlara ve çıkarılabilir bir fırtına kılıfına sahiptir.
  • ÇIKARILABİLİR ELDİVENLER - Ebeveynleri de düşündük. Hand Muff'ın kenarları koyun derisidir ve ellerinizi sıcacık tutmak için yumuşak, polar astarlıdır. Ayrıca eldivenler bebek arabasının sapına takılır, böylece ihtiyacınız olduğunda her zaman orada olurlar.
  • GÜVENLİ, ŞIK DETAYLAR - Güncellenmiş tasarımımız, PFC içermeyen kumaşlar ve orijinal koyun derisi jantlar gibi birinci sınıf ayrıntılar içerir. Ayrıca ekstra güvenlik ve görünürlük için yansıtıcı bir fermuar da ekledik.
  • UYUMLULUK - Kış Kiti, eski versiyon da dahil olmak üzere Stokke Trailz Black koltuğuna ve Stokke Xplory koltuğuna ve Portatif Karyolaya uyar.
  • BİR AMAÇLA TASARIM - Stokke, çocuk mobilyası ve aksesuarları sektörüne 1972 yılında girdi ve o zamandan beri tüm ürünlerimiz sıradanlığa meydan okumak, sağlıklı gelişimi teşvik etmek ve aile bağlarını güçlendirmek için tasarlandı.
  • Marka Stokke Renk Siyah Kapanış Türü Fermuar Uyumluluk Seçenekleri Tek Kişilik Bebek Arabaları
Geri Bildirim Ver