Stokke Flexibath Küvet V2 - Transparent Blue

2.139 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.399 TL

Ürün Bilgileri

Stokke Flexibath Küvet V2 - Transparent Blue

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Minycenter - Carters Oshkosh Skip Hop Satıcı Ünvanı: GAMİ GİYİM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388072796400026 Vergi Kimlik Numarası: 3880727964
    Bu ürün Minycenter - Carters Oshkosh Skip Hop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kolay taşınma ve alan kazanan saklanma için katlanabilirdir. Hafif. Tasarım ödüllü Stokke® Flexi Bath® Yeni Doğum Desteği, doğumdan itibaren, optimal ergonomik pozisyon ve kullanım sağlar. Ekstra güvenlik için kaydırmaz bir tabana ve ısıya duyarlı tıpaya sahiptir.Ölçüler: 66 x 35 x 24 cm.Ağırlık: 1,7 kg.Yeni doğan bebekler ve dört yaşına kadar çocuklar için uygundur. Katlanarak düz hale gelebilen hafif, taşınabilir banyo küveti.Kaydırmaz tabana ve ısıya duyarlı tıpaya sahiptir. İsteğe bağlı, ergonomik Flexi Bath® Yeni Doğan Desteği, ekstra konfor sağlar.Ödüllü tasarım.Stokke® Flexi Bath® Banyo Küveti Stokke® Flexi Bath®, doğumdan itibaren dört yaşına kadar kullanılabilen katlanabilir bir bebek küvetidir. Yerden tasarruf sağlayan tasarımı sayesinde evde ya da seyahatlerinizde kolayca saklayabilir ve kullanabilir ve bu sayede birlikte banyonun keyfini daha fazla çıkartabilirsiniz. İsteğe bağlı Stokke® Flexi Bath® Yeni Doğan Bebek Desteği, yeni doğan bebekler için daha fazla konfor sağlar. Stokke olarak ürünlerimiz sürekli geliştiriyoruz ve bu geliştirmelerin sonucunda ısıya duyarlı bir boşaltma tıpası tasarladık. Tıpa, renk değiştirerek ebeveynlerin su sıcaklığının yükseldiğini ve kontrol edilmesi gerektiğini gösterir. Tapanın bir termometre olmadığını lütfen unutmayın. Bebeğinizin konforu ve güvenliği için her zaman bir su termometresi ile su sıcaklığının doğru olduğunu kontrol edin. Emin değilseniz, daha doğru değerler için güvenilir bir termometre kullanın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
Geri Bildirim Ver