Stokke Bebeği sıcak tutmak için ipli polar başlık - Çanta dahil - Makinede yıkanabilir,Ayak Manşonu

10.222 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Stokke Bebeği sıcak tutmak için ipli polar başlık - Çanta dahil - Makinede yıkanabilir,Ayak Manşonu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: LEPLUSMARK Satıcı Ünvanı: LE PLUS GROUP TEKNOLOJİ İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0608170340000001 Vergi Kimlik Numarası: 6081703400
    Bu ürün LEPLUSMARK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Biçim: Dikdörtgen Mevsimler: Kış Sıcaklık Sınıflandırması: Buzdolabı: 2 ila 8 °C Yaş Aralığı: Bebekler Ürün Boyutları: 39L x 17L cm Kapatma Türü: İpli Kumaş Türü: Polyester Ürün Özellikleri: Bebekleri Sıcak Tutmak: Sherpa astarı ve ipli polar kapüşonu ile tasarlanan YOYO ayak manşonu, YOYO2 bebek arabasındaki bebeği hava çok soğuk olduğunda bile sıcak tutar. Uyarlanabilir: Sıcaklık yükseldiğinde, polar kapüşonu ters çevirip ayak manşonunun üst kısmını çıkarabilirsiniz. Ayak manşonunu tamamen çıkarırsanız, saklama için birlikte verilen küçük çantayı kullanabilirsiniz. Pratik: Ayak manşonu alttan açılarak kire karşı koruma sağlar. Tamamen makinede yıkanabilir, bu da temizliği kolaylaştırır. Her Yere Götürün: Ayak manşonu takılıyken bile YOYO2 bebek arabasını tek elinizle katlayabilir ve açabilirsiniz. Bu, arkadaşlarla buluşmak, taksiye binmek veya metroya binmek gibi durumlar için pratik bir çözümdür. Tam Bir Hayat Yaşayın: YOYO2 bebek arabası, hafif, kompakt ve tam özellikli bir bebek arabası olarak tasarlanmıştır. Aktif bir yaşam tarzına sahip ebeveynler için idealdir ve her yere kolayca taşınabilir.
Geri Bildirim Ver