2
Oto Tapa kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Stilson Araç Depo Şamandıra Sökme Aparatı

Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Stilson Araç Depo Şamandıra Sökme Aparatı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖZCAN HIRDAVAT Satıcı Ünvanı: ÖZCAN HIRDAVAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0671006405100011 Vergi Kimlik Numarası: 6710064051
    Bu ürün ÖZCAN HIRDAVAT tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 1. Yakıt Göstergesi Doğru Göstermiyor 2. Depo Doluyken Yakıt Göstergesi Sürekli Boş Gösteriyor Veya Takılı Kalıyor 3. Yakıt Göstergesi Sürekli Dolu Gösteriyor 4. Yakıt Göstergesi Boş ve Dolu Arasında Dalgalanıyorsa depo şamandıranızın değişim veya tamir vakti gelmiş demektir. AÇILIŞ-KAPANIŞ MESAFESİ: 9,5 CM İLE 14,5 CM ARASINDADIR . Yakıt şamandırası, birçok aracın yakıt deposunda bulunan bir bileşendir. Yaygın olarak benzin şamandırası veya depo şamandırası olarak da adlandırılır. Yakıt şamandırasının görevi, depodaki yakıt miktarını bir sinyal vasıtası ile gösterge paneline iletmek ve sürücüyü yakıt durumu hakkında bilgilendirmektir. Genellikle metal bir kol, şamandıra ve şamandıranın konumuna göre değişen bir dirençten oluşur.
Geri Bildirim Ver