Stilevs Safran Elektrikli Süpürge Dikey 800 Watt Siyah - Gold

2.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Stilevs Safran Elektrikli Süpürge Dikey 800 Watt Siyah - Gold

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FORUM İSKENDERUN AVM Satıcı Ünvanı: EMRE KARPUZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Hatay Vergi Kimlik Numarası: 5240624359
    Bu ürün FORUM İSKENDERUN AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dikey elektrikli süpürge, güçlü 800 W motoruyla yüksek performanslı temizlik sağlar, evinizin her köşesinde etkili ve güçlü bir toz alma deneyimi sunar.
  • Kablolu dikey süpürge, oynar başlıklı Comfort Brush süpürme ucu ile maksimum manevra kabiliyeti ve rahat bir temizlik deneyimi sunar.
  • Toz torbasız dik süpürge, pratik ve temiz bir temizlik deneyimi yaşamanızı sağlar. 1 litrelik geniş toz haznesi kapasitesiyle uzun süreli kullanım ve toz biriktirme imkanı verir.
  • Yıkanabilir filtre, süpürge performansını ve kullanım ömrünü artırır. Uzun vadede filtre değişim maliyetlerini azaltır ve süpürgeyi daha sürdürülebilir bir temizlik çözümü haline getirir.
  • Stilevs Safran, dar alanlar ve köşeler gibi zorlu bölgelerde dolaşabilme yeteneği ile ev temizliğini kolaylaştırır.
  • Stilevs Safran elektrikli süpürge, geniş bir hareket alanı sağlayan 6 metrelik kablo uzunluğu ile esneklik ve rahatlık sunar. Bu özellik, prizden uzak alanlarda veya büyük odalarda etkili bir temizlik yapma imkanı sağlar.
  • Stilevs Safran yedek parça ve çeşitli fonksiyonlarıyla zahmetsiz bir şekilde evinizi temizleyebilirsiniz.
  • 800 W süpürge, güçlü motoru sayesinde hem yer süpürgesi olarak hem de el süpürgesi olarak kullanılabilir. Bu özellik, çeşitli temizlik ihtiyaçlarına uyum sağlama esnekliği sunar.
  • Stilevs Safran dikey süpürge, kolaylık sağlayan kablo sarma mandalları ile donatılmıştır. Bu özellik, süpürgeyi kullanımdan sonra kabloları düzenli bir şekilde toplamak ve saklamak için pratik bir çözümdür.
  • Toz hazneli dikey süpürge, süpürgeyi etkili bir şekilde kullanmanın yanı sıra saklama konusunda da kolaylık sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 71 Dba - 80 Dba
  • Güç (Watt) 700-1000 Watt
  • Özellik Kablolu
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Hazne Kapasitesi 250-500 L
  • Motor Teknolojisi BLDC
Geri Bildirim Ver

Stilevs Safran Siyah Dik Elektrikli Süpürge

Stilevs Safran Siyah Dik Elektrikli Süpürge

Dik elektrikli süpürge alanında en iyi ürünleri piyasaya sunan Stilevs elektrikli süpürge alanında bir kez daha farkını ortaya koyuyor. 800 Watt motor gücüne sahip olmasının yanı sıra toz torbasız olma özelliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Stilevs Safran dik elektrikli süpürge sunduğu performans ile aranan modeller arasına adını yazdırmayı başarıyor.

  • 1 Litre Toz Haznesi
  • Yıkanabilir Filtre ve Toz Haznesi
  • Değiştirilebilen Başlıklar
  • 6 M Fişli Kablo ile Yüksek Erişim Alanı

Şık Tasarımı ile Evinizde Yeni Yardımcınız Stilevs Safran

Şık Tasarımı ile Evinizde Yeni Yardımcınız Stilevs Safran

Elektrikli ev aletlerinin gösterdiği performans ve enerji tasarrufunun yanı sıra tasarımları da son yıllarda en dikkat çeken özelliklerin başında geliyor. Stilevs Safran elektrikli süpürge şık tasarımı ile evinizin ahengini bozmadan ergonomik bir kullanım imkânı sunuyor. Siyah ve bakır renklerin bir araya gelmesi ile ortaya çıkan renk uyumu evinizin bütünlüğünü bozmadan temizlik yapmanıza imkân tanıyor. Ayrıca elektrik süpürgesinin dikey tasarımı sayesinde temizliği tamamladıktan sonra Stilevs Safran elektrikli süpürgeyi çok yer kaplamayacak şekilde rahatça kaldırıp muhafaza edebilirsiniz. Stilevs Safram yorum ve kullanıcı değerlendirmeleri sayesinde bu elektrikli süpürge hakkında fikir sahibi olabilirsiniz. Diğer kullanıcılar tarafından yapılan yorumlar süpürgenin kullanımı ve tasarımı hakkında size büyük ölçüde yardımcı olacaktır.

Hem El Hem de Yer Süpürgesi Olarak Kullanılabilen Stilevs Safran ile Kolay Kullanım İmkânı

Hem El Hem de Yer Süpürgesi Olarak Kullanılabilen Stilevs Safran ile Kolay Kullanım İmkânı

Stilevs Safran elektrikli süpürge modeli ile yalnızca yer süpürgesi olmasının dışında el süpürgesi olarak kullanılabiliyor olması ile de dikkatleri çekiyor. Stilevs Safran Pro kullananlar tarafından en beğenilen özellikler arasında ilk sıralarda yer edinen hem el süpürgesi hem de yer süpürgesi olarak kullanılabilme özelliği, süpürgenin işlevselliğini gözler önüne seriyor. Yer süpürgesi alan sert zeminleri ve halıların üzerini süpürebileceğiniz Safran dikey süpürge, el süpürgesi olarak da perde, dolap üstleri ve koltuk araları gibi daha kısıtlı alanların temizlenebilmesi için yüksek verimlilik sağlıyor. Stilevs Safran süpürge sayesinde evinizde temizlenmeyen alan kalmayacak. Stilevs Safran dikey süpürge, toz torbasız bir model olarak karşımıza çıkıyor. 1 litre toz haznesi sayesinde her temizliğin ardından hazneyi boşaltmak zorunda kalmazsınız. Haznenin dolu olması çekiş performansını etkileyeceği için birkaç defa kullandıktan sonra mutlaka hazneyi boşaltmalısınız.

6 Metreye Kadar Ulaşabilen Stilevs Safra ile Yüksek Erişim Alanı

6 Metreye Kadar Ulaşabilen Stilevs Safra ile Yüksek Erişim Alanı

Stilevs Safran siyah elektrikli süpürge, yüksek erişim alanı ile de kullanıcılara kolay temizlik imkânı sunuyor. 6 metre kablosu sayesinde odanın içerisinde herhangi bir kısıtlamanız olmadan dilediğiniz şekilde alanlara erişim sağlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra en köşelerden açık alanlara kadar derinlemesine bir temizlik yapabilirsiniz. Ayrıca kablo sarma mandalları sayesinden temizliğin ardından dakikalarca kablo toplamakla uğraşmayarak saniyeler içinde kabloyu toplayabilirsiniz. Stilevs Safran özellikleri arasında bulunan değişik uçları sayesinde farklı alanlarda daha rahat temizlik yapabilirsiniz. Üçgen başlık sayesinde köşelere erişim sağlarken sert zemin aparatı sayesinde parke gibi zeminlerde daha yüksek performans ile temizlik yapabilirsiniz. Bunun yanı sıra dar uçlu boru sayesinde, dar aralıklara da rahatça erişim sağlayarak temizlik yapabilirsiniz. Stilevs Safran şık tasarımı ve ergonomik kullanımı ile kullanıcıların beğenisini toplamanın yanı sıra sunduğu fiyat – performans açısından da memnuniyet yaratıyor. Stilevs Safran fiyatı ile de kullanıcıların yüzünü güldürüyor. Dik süpürge modelleri arasında alabileceğiniz en iyi modellerden biri olan Stilevs Safran hakkında detaylı bilgileri Trendyol sayfasında bulabilirsiniz.