Stella Lıguıd Glass Sıvı Cam Şeffaf Ve Parlak Su Izolasyonu 500gr

599 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
600,99 TL

Ürün Bilgileri

Stella Lıguıd Glass Sıvı Cam Şeffaf Ve Parlak Su Izolasyonu 500gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: stellacolors Satıcı Ünvanı: KENAN YAMAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bolu Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9350508449
    Bu ürün stellacolors tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Stella Solvent Bazlı Sıvı Cam , seffaf olarak üretilen, yüksek su direncinin yani sira, kimyasal ve fiziksel dirence sahip, 5 kat daha güçlü, dekoratif ve su yalitim amaçlı kullanılan çift bilesenli bir üründür. Uygulanacak Yüzeyler Ozellikle mutfak tezgahlarinda ve cam, mozaik, fayans, porselen, seramik, mermer, granit, dogal tas, ahsap, beton, sap, galvaniz sac, alüminyum vb. yüzeylerde kullantlir. Özellikleri • Diger sıvı camlara göre 5 kat daha güçlü bir yapiya sahiptir ve çabuk kurur. • Yüksek su direncinin yani sira yüksek kimyasal ve mekanik dirence sahiptir. • Atmosfer kosul ve kirliligine, sürtünme ve darbelere dayaniklidir. • Yüzeydeki yüksek yayilma gücü sayesinde kolay sürülür, zaman ve iscilikten tasarruf saglar. • Yüzeye orta derecede kaydirmazlik kazandirir. • Uygulanan yüzey kolay temizlenir. Uygulama Stella - Solvent Bazlı sıvı Cam uygulaması yapilacak yüzeyler • her türlü kir, yag ve tozdan, eski boya kalintilarindan arindirilmis temiz ve kuru olmalidir. Stella Solvent Bazlı Sıvı Cam iki kompenentli bir üründür. Uygulama için A kompenenti (büyük amb.) ile B kompenenti (küçük amb.) karistiriniz. Yapilan karisimi 30-40 dk. icinde kadife vernik rulo yardimi ile yayarak uygulayiniz. Kuruyan noktalarda tekrar firça ve rulo darbesi yapmamaya özen gösterin. Stella’ nın yüksek performansi ile tek kat uygulama yeterlidir. 2 kat tercih edilirse ve elinizdeki ürün yeterliyse: 1. kat uygulamasi için A kompenentinin (büyük amb.) yarisi ile B kompenentinin (küçük amb.) yarisini karistiriniz. 2. kat uygulamasi için kalan miktari 2 - 4 saat sonra ayni sekilde karistirip uygulayiniz. (Stella tek katda 4-6 m2 alana uygulanabilir) Firça, vernik rulosu ya da püskürtme ile uygulanir. Uygulama sirasinda yüzey ve ortam sicakliginin en az +5°C ve en cok +30°C arasinda olmasina dikkat edilmelidir. Uygulama ortaminda asiri rüzgar ve hava akimi olmamalidir. Karistirilan malzeme yaklasik 30 dakikada içinde uygulanmalidir. Daha iyi performans elde edebilmek için en az 2 kat uygulama yapilmalidir. Katlar arasi 2 - 4 saat beklenmelidir. Uygulama yapilan alan bir gün hiç kullanılmamalı ve iki gün su ile temas ettirilmemelidir. 7 gün sonra kimyasallara dirençli hale gelecektir. inceltme Kullanima hazirdir. inceltme islemi yapilmaz. Kuruma Süresi (20°C) Dokunma Kurumasi: 1 saat Sertlesme Kurumas: 12 saat Mekanik islem için kurumasini 7 günde tamamlar. Uygulama yapilan yuzeyler 1 gün kullanilmamall, suya maruz kalan yüzeyler ise 2 gün boyunca kullanilmamalidir. Ilk 7 gün su birikmesine izin verilmemeli, darbelere karsi korunmalidir. 7 günden sonra kimyasal temizleyici kullanabilirsiniz. Kaplanabilen Alan 0.5 kilogram ile uygulama sekli ve zemine bagli olarak, tek katta 4 - 6 m?

Ürün Özellikleri

  • Tip Su Yalıtımı
Geri Bildirim Ver