STEİN Ince Kloroform Far Parlatma Sıvısı 0,5 Lt

Ürün Bilgileri

STEİN Ince Kloroform Far Parlatma Sıvısı 0,5 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EUROSTEİN Satıcı Ünvanı: EUROSTEIN KİMYEVİ MADDELER SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0383044019100014 Vergi Kimlik Numarası: 3830440191
    Bu ürün EUROSTEİN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TEİNİNCE KLOROFORM / FAR PARLATMA SIVISI 0,500 ML. %100 SAF KLOROFORM/ FAR PARLATMA KİMYASALI STEİN %100 SAF İNCE KLOROFORM /FAR PARLATMA SIVISI 0,500 ML. PLEKSİGLASS, AKRİLİK LEVHA VEAKRİLİK PARÇA YAPIŞTIRICI Pleksiglass parça ve levhaların yapıştırma, temizleme veparlatma işlemlerinde kullanılan ince akışkan saf kloroform. Araç far parlatmaişlemlerinde mükemmel sonuç verir. ÖZELLİKLER _ Yağları çözer _ Ağır, renksiz bir sıvıdır _ 0,500ml / 0,650Gr. Net. _ Tatlı kokuludur _ Pleksiglass yapıştırma işlemlerinde kullanıma uygundur _ Uyuşturucu etkisi vardır _ Anestetik etkisi dietil eterden 5 defa kuvvetlidir,ancak toksik etkisi yüksektir _ Far temizleme ve parlatma işleminde kullanılır _ İnce kıvamlıdır _ Akrilik parçalarda mükemmel tutunma sağlar _ Otomotiv sektöründe kullanıma uygundur _ Reklam sektöründe kullanıma uygundur _ % 100 saf halde sevk edilir BİLGİ Far yüzeyinde meydana gelmiş leke, çizilme ve kirlilikoranına uygun zımpara işlemi yapılmalıdır. Kloroform ısıtılarak buharı farınyüzeyine eşit olarak uygulanır. Tek bir noktaya uzun bir süre buhar uygulamasıfara zarar verebilir. Kullanım esnasında ürünü solumayınız. Kloroform araç farına direkt temas etmemelidir.
Geri Bildirim Ver