SteelSeries Steeseries Arctis Nova Pro Wireless Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı

13.799 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
17.000 TL

Ürün Bilgileri

SteelSeries Steeseries Arctis Nova Pro Wireless Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: JetKlik Satıcı Ünvanı: SRP TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0781086768800001 Vergi Kimlik Numarası: 7810867688
    Bu ürün JetKlik tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sonar Yazılım ile geliştirilmiş, sizi saran 360° Uzamsal Ses* sunan Nova Pro Akustik Sistem ve Premium High Fidelity Sürücüler ile yüce ses seviyelerine ulaşın Aktif gürültü engelleme, dışarıdaki dikkat dağıtıcı sesleri engelleyerek sizi tamamen oyun dünyasına daldırır, isteğe bağlı olarak Şeffaf Mod mevcuttur İki batarya arasında çalışır durumda değişim yaparak asla gücünüz tükenmeden istediğiniz kadar oynayın Aynı anda 2.4Ghz ve Bluetooth çalıştırma desteği ile oyun sesleri ile cep telefonu aramaları ve çoklu ortam yürütmesi seslerini birleştirin AI ile güçlendirilmiş ClearCast Gen 2 gürültü engellemeli mikrofon, temiz sesli iletişim için arka plan gürültülerini ve klavye seslerini engeller ve tamamen içeri çekilebilir bir tasarım sunar Multi-System Connect with dual USB ports works with PC, Mac, PlayStation, Switch and more

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Bağlantı Türü Kablosuz
  • Mikrofon Var
  • Kullanım Tipi Kulak üstü
  • Kablo Uzunluğu Yok
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless Kulak Üstü Oyuncu Kulaklığı

SteelSeries Arena 9 Rgb 5.1 Surround, Bluetooth bağlantılı bir oyun hoparlörüdür. 5.1 surround ses ve RGB aydınlatma özelliklerine sahiptir. Farklı özellikleri ile özellikle oyunculara eşsiz bir deneyim sunmayı amaçlayan bu hoparlörün hem ses kalitesi sizlere gerçekten oradaymış hissi verir hem de bluetooth bağlantısı ile erişim kolaylığı sağlar. RGB aydınlatmaları ile hoparlörünüzü kişiselleştirebilirsiniz.

 
  • LED kontrolleri
  • Bluetooth eşleşmesi
  • Akustik eko engelleme özelliği

SteelSeries Arena 9 Rgb 5.1 Surround Özellikleri

SteelSeries Arena 9 Rgb 5.1 Surround Özellikleri

SteelSeries Arena 9 Rgb 5.1 Surround optik ve bluetooth bağlantılı oyun hoparlörü, kullanıcılarına 5.1 surround ses deneyimi yaşatan bir oyun hoparlörüdür. Sadece bir adet USB bağlantısı sayesinde çalışabilir. 6,5 inçlik subwoofer ve iki kablosuz arka hoparlör ile odanın önü ve arkası arasında bağlantı imkanı sunar. İpek koni tiz ve organik fiber woofer'lardan oluşan iki yönlü hoparlör tasarımı hassas ve sağlam ses ortamı sağlar. 16,8 milyon RGB rengi ile aydınlatmalı hoparlörler, ekrandaki hareket ve müziğe tepki verebilir. Bir USB bağlantısı ile bağlanarak oyunlarınızı oynarken size güçlü bir ses imkanı sağlayan 6.5 inç subwoofer teknolojisi ile 5.1 surround ses deneyimini sonuna kadar yaşayabilirsiniz. İki kablosuz arka hoparlör, odanın önünü ve arkasını kablolar olmadan bağlamanızı sağlarken, iki yönlü hoparlör tasarımı, sağlam ve hassas bir ses sahnesi için organik fiber woofer'lara ve ipek koni tweeter'lara sahiptir. USB, Bluetooth veya kablolu bir şekilde cihazlarınıza bağlayabilir ve hoparlörü rahat bir şekilde kullanabilirsiniz.

 

SteelSeries Arena 9 Rgb 5.1 Surround Kullanımı

SteelSeries Arena 9 Rgb 5.1 Surround Kullanımı

Steelseries Arena 9 Rgb 5.1 Surround oyun hoparlörü özellikleri bakımından oyun deneyiminizi bir sonraki seviyeye taşıyacak bir hoparlördür. Bağlantı özelinde sadece bir USB bağlantısı kolaylığı sunan bu hoparlör kullanıcılarına gerçek bir 5.1 surround ses deneyimi sunmak için tasarlandı. 6,5 inçlik subwoofer ile birlikte, odanın önü ve arkası arasında bağlantı için iki adet kablosuz arka hoparlör sunar. İpek koni tiz ve organik fiber woofer'lardan oluşan iki yönlü hoparlör tasarımı, hassas ve sağlam ses ortamı sağlar. Ayrıca, 16,8 milyon RGB rengi ile aydınlatmalı hoparlörler, ekrandaki hareket ve müziğe tepki verebilir. Bu ürün ile ses seviyelerini rahatlıkla kontrol edebilirsiniz ve OLED ekranı siz tüm özelleri hakkında bilgilendirme yapar. Bluetooth eşleştirme ile bağlanabileceğiniz hoparlörün EQ, 5.1 Upmix ve pek çok farklı işlevsel fonksiyonu bulunmaktadır. Sonar yazılımı ve Akustik Eko Önleme ile birlikte, 10 bantlı parametrik EQ ile sesi özelleştirme imkanı sunar.

 

SteelSeries Arena 9 Rgb 5.1 Surround Fiyatı ve Yorumları

SteelSeries Arena 9 Rgb 5.1 Surround Fiyatı ve Yorumları

SteelSeries Arena 9 Rgb 5.1 Surround, ses seviyesini rahatça ayarlayabileceğiniz bir Bluetooth hoparlördür. Bu hoparlör ile LED üzerinden kontrol sağlayabilir, 5.1 Upmix özelliklerinden yararlanabilir ve hoparlörünüzü LED ekranı ile kontrol edebilirsiniz. OLED ekranı ile hoparlörün tüm özellikleri hakkında kişiselleştirebilirsiniz. Arena 9, oyun deneyiminizi güçlendirmek için ideal bir çözümdür. Steelseries Arena 9 Rgb 5.1 Surround oyun hoparlörü yorumları genel anlamda olumludur. Kullanıcıların çoğu bu hoparlör ile seslerin ne derece canlı ve kaliteli geldiğini belirtmektedir. Siz de yorumları inceleyerek ürün hakkında fikir edinebilirsiniz. Steelseries Arena 9 Rgb 5.1 Surround oyun hoparlörü fiyatı tüm özellikleri düşünülerek hesaplanmıştır. Dilerseniz siz de ürünü inceledikten sonra Trendyol’dan tek tıkla sipariş verebilirsiniz.