10
Boya Tabancası kategorisinde
en çok ziyaret edilen 10. ürün

STAXX POWER Stx4800 Yüksek Basınçlı Boya Ilaç Dezenfektan Püskürtme Makinesi Şarjlı Akülü Sprey Boya Tabancası

2.690 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

STAXX POWER Stx4800 Yüksek Basınçlı Boya Ilaç Dezenfektan Püskürtme Makinesi Şarjlı Akülü Sprey Boya Tabancası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: STAXX POWER TOOLS Satıcı Ünvanı: ÇAĞLAR DIRMIKCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2580531905800001 Vergi Kimlik Numarası: 2950610260
    Bu ürün STAXX POWER TOOLS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • [3 Model ve 3 Nozul] 3 farklı püskürtme yöntemi (yatay, dikey ve dairesel püskürtme) ve 0,5 mm/1 mm/1.5 mm'de 3 bakır meme boyutu ile donatılmış, farklı püskürtme projelerine göre en uygun olanı kullanabilirsiniz. [Geniş uygulamalar] Bu akülü boya püskürtme tabancası, araçlar, korkuluklar, formaldehit temizleme, çitler, çatılar, dış duvarlar, mobilya, zanaat, ahşap işleri vb. gibi iç veya dış mekanlarda kullanılabilir. [Kablosuz Tasarım] Bu kablosuz boya püskürtücü, yüksekte veya dağınık bir şantiyede çalışırken tellerin parazitinden kurtulmanızı sağlayarak özgürce ve etkili bir şekilde çalışabilmenizi sağlar. [10.0A Pil] Pil, şarjı son derece güvenli ve pili daha dayanıklı hale getiren şarj ve deşarj korumasına sahiptir. Pil göstergesi, pil kapasitesinin geri kalanını size bildirir. [Paket İçeriği] İŞ SİTESİ Akülü boya püskürtücü, 1 adet 2.0Ah Lityum-iyon Pil, 1 adet Şarj Cihazı, 3 adet püskürtme memesi, 1 adet huni, 1 adet Pim, 1 adet fırça ve kullanım kılavuzu. [Güvence] Ürünle ilgili herhangi bir sorun varsa, lütfen bizimle iletişime geçin, size ücretsiz değiştirme göndereceğiz.
Geri Bildirim Ver