Stavye Hyaluron Pen Iğnesiz Dolgu 3ml

Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.899,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.899 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.999,99 TL

Ürün Bilgileri

Stavye Hyaluron Pen Iğnesiz Dolgu 3ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BONATE Satıcı Ünvanı: YUSUF BOZDAĞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1830934083
    Bu ürün BONATE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 0.3 ml & 0.5 ml çift başlıklı Hyaluron Pen İğnesiz enjeksiyon tabancası Ürün açıklaması: Tip: 2 in 1 hyaluronik asit enjeksiyon kalem Özelliği: kan damarları kaldırma, cilt gençleştirme, koyu halkalar, kırışıklık giderici, kilo kaybı, nemlendirici, beyazlatma.. Malzeme: 316 paslanmaz çelik (profesyonel tıbbi paslanmaz çelik) Enjeksiyon hacmi: 0.3-0.5 ML Çalışma modu: yüksek basınç atomizasyonu Enjeksiyon derinliği: 6-15mm Çalışma prensibi: Basınç altında, hızlı ve eşit bir şekilde, enjeksiyon için iğne kalınlığından iki kat daha küçük olan 0.1 mm'lik bir çapa sahip bir delikten derinin altına ilaç enjekte etmesine izin veren yay ve piston! Mekanik eylem enerjisinin yardımıyla, aparattaki yay ve özel piston, basınç altında, hızlı bir şekilde iterek serum akışını mikroskobik bir delikten deri altı dokuya doğru iterek serumun doku altına inmesini sağlar.. Dünyanın farklı ülkelerinde yapılan bir dizi çalışma ve testte onaylanan bir iğnenin çalışmasından daha verimli olduğu tespit edilmiştir. Skar ve deri altı pıhtılara eğilimli olanlar için ideal çözümdür. Hyaluron kaleminin avantajları: * Acısız enjeksiyon * İğnesiz enjeksiyon iğneden enfeksiyon riskini ortadan kaldırır * Deri dokusunun yara izlerini ve delinme izlerini iğne ile bırakmaz
Geri Bildirim Ver

Stavye Hyaluron Pen İğnesiz Dolgu (3ml - 5ml Çift Başlıklı) Hyaluron Pen İğnesiz

Kişi, görüntüsünü değiştirmek için estetik uzmanlarına görünür. Ancak bu işlem evde ve ağrısız bir şekilde, kısa sürede de gerçekleşmektedir. Genellikle dudak dolgusunda kullanıldığı bilinen iğnesiz ve acısız dolgular, dudak dolgusundan ziyade göz altı torbalarını beyazlatmada, kaş kaldırmada, cildi sıkılaştırmada veya herhangi bir cilt üzerine dolgu işleminde kullanılmaktadır. İğnesiz olarak kullanılan hyaluron pen, yüksek basınçla hızlı ve eşit şekilde ürünün cilde aktarımını sağlar. Stavye hyaluron pen ile hayal ettiğiniz görünüme kavuşabilirsiniz.

 
  • 03-05 mL enjeksiyon hacmine sahiptir.
  • 6-15 mm enjeksiyon derinliği mevcuttur.
  • İğneden oluşan enfeksiyon riskini ortadan kaldırır.

Stavye Hyaluron Pen İğnesiz Dolgu Özellikleri

Stavye Hyaluron Pen İğnesiz Dolgu Özellikleri

0.3 ve 0.5 ml çift başlıklara sahip iğnesiz enjeksiyon dolgu tabancası, kan damarlarını kaldırıp cildi gençleştirmede, koyu halkalar ve göz altı torbalarını giderici, nemlendirici ve beyazlatıcı özelliklere sahiptir. Ağrısız, güvenli ve çok kısa sürede istenilen görüntüye erişilmesine yardımcı olan bir üründür. 316 paslanmaz çelik türünden üretilmiştir. Böylece uzun süreli kullanım sunar. Uygulanan basınçla hızlı ve eşit bir enjeksiyon sağlanır. Tamamen acısızdır, iğneli enjeksiyondan kaynaklı yaşanan enfeksiyon riskini ortadan kaldırır. Kişi, güvenli bir şekilde kendisi rahatça dolgu işlemini gerçekleştirebilir. Ekonomik olduğu için kullanıcıların tercih ettiği bir üründür. Cildinize uyum sağlayarak herhangi bir alerjik reaksiyon göstermez. Güvenilir bir yapıdadır, bu yüzden de tercih sebebidir. Sağlığı tehdit edici herhangi bir unsur içermediği belirtilmektedir.

 

Stavye İğnesiz Dolgu Avantajları

Stavye İğnesiz Dolgu Avantajları

İğneli dolgular kişisel hijyenden dolayı kişilerde çeşitli enfeksiyona sebep olur. Ancak Stavye dolgunun iğnesiz özellikte olması enfeksiyon riskini ortadan kaldırdığı için büyük avantaj sağlarken kişinin hijyenik bir ortamda dolgu işlemini gerçekleştirmesine de yardımcı olur. Stavye hyaluron pen iğnesiz dolgu, oldukça ince uçlara sahiptir ve deriye eşit bir şekilde nüfus etmesine yardımcı olur. Çift başlıklı olması her deriye uyum sağlaması açısından oldukça avantajlıdır. Deride herhangi bir yara izi veya delinmeye maruz kalınmaz. Herhangi bir acı oluşturmadan işlemin gerçekleştirilmesi ise sağladığı diğer avantajlardan biridir. Her bütçeye uyum sağlayabilen bu ürün normal dolgu fiyatlarından çok daha uygundur. Kendi dolgunuzu kendiniz yapmak isterseniz bu ürünü tercih edebilirsiniz.

 

Stavye Hyaluron Pen Fiyatları ve Yorumları

Stavye Hyaluron Pen Fiyatları ve Yorumları

Stavye hyaluron pen 3ml-5ml çift başlıklı özelliği, her cilde uyum sağlaması açısından önemlidir. Uygulanan basınç sayesinde eşit bir şekilde dağılan dolgu, derinin altına inerek sağlıklı ve acısız biçimde dolgu işleminin gerçekleşmesini sağlar. İşlem gerçekleştirilirken kullanılan serumun aynı ve ekonomik olarak dozajlanması, ekonomik açıdan bütçe sarsmaz bir özelliktir. Verimli bir performans sağlayan bir ürün olarak nitelendirilir. Normal bir dolgu fiyatının çok daha altında fiyatla kendi evinizde aynı işlemi uygulamak, oluşabilecek maliyeti olabildiğince minimuma indirerek güvenli ve rahat bir ortamda uygulamanıza olanak tanır. Bu olanaktan yararlanmak isterseniz ürüne Trendyol’dan sahip olabilirsiniz. Stavye hyaluron pen iğnesiz fiyat ve detayları ile birlikte sayfada yer almaktadır. Dilerseniz Stavye hyaluron pen iğnesiz yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek diğer kullanıcıların deneyimlerinden de faydalanabilirsiniz. Sonrasında bu ürünü sayfadan hemen sipariş verebilirsiniz.