Starline CPS023 Duvar Seti

2.639 TL

Ürün Bilgileri

Starline CPS023 Duvar Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evren Tanıtım Mimarlık ve Reklamcılık Satıcı Ünvanı: EVREN TANITIM MİMARLIK VE REKLAMCILIK SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0383030737700012 Vergi Kimlik Numarası: 3830307377
    Bu ürün Evren Tanıtım Mimarlık ve Reklamcılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • CPS023 Göz Duşu İstasyonu, özellikle toz, kir, metal ve ahşap parçacıkları gibi küçük ve görünmez zararlı maddelerin gözden temizlenmesi için tasarlanmıştır. Bu ürün, yabancı maddelerin göze yapışmasını önleyerek, olası zararların önüne geçmek amacıyla kullanılır. Kimyasal ve türevleri olan asit, kostik, alkali gibi maddelerle ve cilde temas edebilecek ortamlarda güvenli bir şekilde kullanıma uygundur.Ürün, duvara monte edilebilir bir yapıdadır ve kullanım kolaylığı sağlar. İçeriğinde %0,9 sterilize Sodyum Klorid (NaCl) bulunan bu göz duşu, renksiz ve şeffaf bir sıvı formunda olup, kokusuzdur. Paket içeriği, iki adet 500 ml göz duşu solüsyonu ve kullanımı kolaylaştıran bir ayna içerir. Her paket tek bir set olarak sunulur.CPS023 Göz Duşu İstasyonu, acil durumlarda hızlı ve etkili bir şekilde gözlerin temizlenmesine olanak tanır. Özellikle tehlikeli ve kirli çalışma ortamlarında, göz sağlığını korumak için ideal bir çözümdür. Bu istasyon, iş yerlerinde çalışan güvenliği için vazgeçilmez bir araç olarak değerlendirilebilir.
Geri Bildirim Ver