star global Panoramik Güvenlik Kamerası Çift Wifi 360 Derece Gece Görüşlü Ampul Kamera

723 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
799 TL'ye %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
998,95 TL

Ürün Bilgileri

star global Panoramik Güvenlik Kamerası Çift Wifi 360 Derece Gece Görüşlü Ampul Kamera

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Adm Store Satıcı Ünvanı: ADEM YILDIZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9600432828
    Bu ürün Adm Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çift Wifi 360 Derece Gece Görüşlü Panoramik Ampul Kamera Güvenlik Kamerası 1080P ve Panoramik Görüntüleme. Bu ampul kamera, istediğiniz zaman net bir görüş sağlayabilir. Kör alan olmadan 360 görüntüleme elde etmek için kamerayı kontrol etmek için APP'yi kullanabilirsiniz. Bu kamera, normal bir E27 ampul tabanı (110V~240V) kullanılarak kurulabilir, ardından kamera sistemini yönlendiriciye bağlamanız ve kamerayı birkaç dakika içinde kurmak için uygulamayı açmanız yeterlidir. Bu ampul kamera, APP aracılığıyla görüş açısını kontrol edebilir, Telefonunuz aracılığıyla her yerde ve her zaman uzaktan görüntülemeye erişebilirsiniz. Tamamen karanlıkta bile, net görüntüler görüntüleyebilirsiniz. Dahili mikrofon ve hoparlör ile tasarlanan bu ampul güvenlik kamerası, misafirlerinizi dinlemenize ve ailenizle gerçek zamanlı olarak konuşmanıza olanak tanır. Hareket algılama tetiklenir tetiklenmez, bu ampul otomatik olarak e-posta uyarıları ve uygulama alarmları gönderir. Böylece, evinizde neler olduğunu öğrenebilir ve zamanında uygun önlemleri alabilirsiniz. Gece Görüş Çift Yönlü Ses Akıllı Hareket Algılayıcı Kamera uygulamasını cep telefonunuza indirmek basit kurulum yapmak için kutu içerisindeki QR kodu okutmanız yada Appstore -GooglePlay uygulamalarından Yı Lot Programını telefonunuza indirmeniz yeterli olacaktır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver