stanrayf Alman 5800 W Tam Profesyonel Bakır Sargı Alçı Boya Sıva Karıştırıcı Mikser

1.189 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

stanrayf Alman 5800 W Tam Profesyonel Bakır Sargı Alçı Boya Sıva Karıştırıcı Mikser

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GÖZCÜ GRUP TİCARET Satıcı Ünvanı: GÖZCÜ E-TİCARET SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0410151510900001 Vergi Kimlik Numarası: 4101515109
    Bu ürün GÖZCÜ GRUP TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • stanryf alman TW-MİX 5800-2CE Profesyonel Boyave Harç Mikseri Lieber TW-MİX 3400-2CE Profesyonel boya ve harçmikseri, harç, yapıştırıcı, sıva gibi yüksek kıvamlı veya boya ve vernik gibiakışkan sıvıları güvenle karıştırır. Hızlı ve minimum efor ile karıştırma içintersine dönen karıştırıcılara sahip bu ürün kıvamlı karışımları elde etmek içinidealdir. vitesli dişlisi iyi karıştırma sonuçları için yüksek tork sağlar. 5800W gücüne sahip motoru, birinci viteste 180 ila 460 dev/dk ve 2. viteste 1300 ila 3750 dev/dk arasındaki yüksüz hıza sahiptir. Dinamik hız kontrolü ile yüksekkıvamlı karıştırma işlemlerinde hız kaybı yaşamaz ve tutarlı şekilde çalışmayadevam eder. Ergonomik tutamağı konforlu çalışmayı, soft start özelliği yumuşakve rahat bir çalıştırma sağlar. Standı kullanım için dişli boynunda montajalanı mevcuttur. Altıgen karıştırıcı mandren, sağlam monte edilmiştir ve 2 tanekarıştırıcı oluğuna sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver