Stanley Klasik Vakumlu Paslanmaz Çelik Termos 1.4 LT The Legendary Classic Bottle 1.4L - Nightfall

2.616,90 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Sıkça Sorulan Sorular

Termoslar bulaşık makinesinde yıkanır mı ?
Termosların iç ve dış tabakası arasında yer alan hava dolu bölüm, yani içeceğinizin sıcak kalmasını sağlayan bölge, bulaşık makinesinin zarar verebileceği bir yapıya sahiptir. Bulaşık makinesinde yıkadığınız termoslarınız bir süre sonra içeceklerinizi sıcak tutmamaya başlayacaktır. Elde yıkama tavsiye edilir.

Ürün Bilgileri

Stanley Klasik Vakumlu Paslanmaz Çelik Termos 1.4 LT The Legendary Classic Bottle 1.4L - Nightfall

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BiyikliTobacco Satıcı Ünvanı: MURAT KUŞKU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5980667002
    Bu ürün BiyikliTobacco tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Stanley Klasik Vakumlu Paslanmaz Çelik Termos 1.4 LT The Legendary Classic Bottle 1.4L - Lacivert Dayanıklılığı ve Ömür Boyu Garanti sözü ile gönüllerde taht kuran STANLEY markasının ürünleri ile tanışın.İster bir dağcı, ister bir kamp tutkunu, bir hafta sonu kaşifi veya profesyonel bir şantiye çalışanı olun farketmez. Stanley Klasik Vakumlu Paslanmaz Çelik Termos 1.4 LT tam size göre. Çift Duvarlı konstrüksiyonu ve Vakum insulasyon sayasinde ısı kaybetmeyen özel tasarım Stanley Termos.Paslanmaz çelik gövdesi sayesinde yıpranmaz, rahatlıkla yanınızda taşıyabilirsiniz.Sızdırmaz ve yüksek dayanıklılığa sahiptir.Stanley termos içeceğinizi, çift duvarlı gövdesi sayesinde 40 saat boyuncasıcak,35 saat soğuk tutar.Buzlu içeceklerinizi ise 144 saate kadar muhafaza eder .Geniş ağızlı yapısı sayesinde temizlemesi çok kolaydır.Ömür boyu sızdırmazlık ve yalıtım garantisine sahiptir. Ürün Özellikleri 18/8 paslanmaz çelikÇift duvarlı vakum yalıtımı, BPA içermezDaha fazla dayanıklılık için daha dar yalıtım duvarı boşluğuYerden istifade etmek için katlanabilir tutacakSızdırma yapmaz ve kolay taşınırYalıtımlı kapağı bardak olarak da kullanılabilirDaha kontrollü akış için yeni stopper yapıya sahiptir. Teknik Özellikleri Ağırlık: 907 grKapasite: 1.4 LtBoyutlar: 9,9 x 12 x 35,8 cmSıcak: 40 SaatSoğuk: 35 SaatBuzlu: 144 Saat

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 1,4 L
  • Materyal Çelik
  • Renk Lacivert
  • Yalıtım Süresi 35 saat
  • Model İçecek
Geri Bildirim Ver