Stanley Klasik Paslanmaz Çelik Yemek Termosu Kaşıklı 0,40 Lt

Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (38)
1.300 TL'ye %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.250 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.179 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.210 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Termoslar bulaşık makinesinde yıkanır mı ?
Termosların iç ve dış tabakası arasında yer alan hava dolu bölüm, yani içeceğinizin sıcak kalmasını sağlayan bölge, bulaşık makinesinin zarar verebileceği bir yapıya sahiptir. Bulaşık makinesinde yıkadığınız termoslarınız bir süre sonra içeceklerinizi sıcak tutmamaya başlayacaktır. Elde yıkama tavsiye edilir.

Ürün Bilgileri

Stanley Klasik Paslanmaz Çelik Yemek Termosu Kaşıklı 0,40 Lt

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKCAETİCARET Satıcı Ünvanı: GÜLBAHAR AK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0110147471
    Bu ürün AKCAETİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Stanley Klasik Paslanmaz Çelik Yemek Termosu Kaşıklı 0,40 LT İşte, okulda veya kampta lezzetli yemek için mükemmel çözüm! Bu Stanley yemek termosu resmen tek kişilik orkestra, siz macera peşindeyken o her şeyi düşünür. 7 saat sıcaklık sağlayan bir yalıtım mı? Tamam. Tam boy kaşık yerine de geçen çatal mı? Tamam. sızdırma yapmayan kapak mı? Tamam. Kesinlikle hepsine tamam. Ürün Teknik Özellikleri Hacim: 0.40 LT Ağırlık: 360 gr Boyutları: 10.7 x 8.63 x 13.5 cm Termosun ağız kısmı: 7 cm'dir Sıcak & Soğuk: 7 saat Ürün Özellikleri 18/8 paslanmaz çelik, BPA içermez Çift duvarlı vakum yalıtımı Sızdırmaz + paketlenebilir Kaşık yerine de geçen çatal dahildir. Bulaşık makinesinde yıkanabilir SOĞUK YA DA SICAK: Saatlerce sıcak veya soğuk: Paslanmaz çelik termos bardak, izolasyon sayesinde ısıyı dış sıcaklıktan bağımsız olarak tutar. Yemekler 7 saat sıcak veya soğuk kalır. Şehir ve doğa maceraları için mükemmel bir arkadaştır DAYANIKLI VE GÜVENLİ: Sağlam ve paslanmaya karşı dayanıklı, 18/8 yüksek kaliteli gıda sınıfı paslanmaz çelik yapı ile uzun süre dayanacak şekilde üretilmiştir. Ayrıca BPA'sız malzemelerden yapılmış olup, içeriğinin güvenle tüketilmesini sağlar. ÇOK AMAÇLI, SIZDIRMA YAPMAYAN KAPAK: İçindeki kaşal ve sızdırma yapmayan kapak ile, sırt çantanıza dökülme riski yoktur. Geniş ağzı sayesinde doldurma ve temizleme işlemi de kolaydır. TEMİZLEMESİ KOLAY: Geniş ağzı sayesinde doldurma, boşaltma ve temizlik çok daha kolay. Bu paslanmaz çelik termosun her bir parçası bulaşık makinesinde yıkanabilir. (sadece üst rafta) ÜRETİM KUSURLARINA KARŞI ÖMÜR BOYU GARANTİ! Stanley ürünleri, üretimden kaynaklanan hatalar, yalıtım problemleri ve üretim kaynaklı sızdırma problemlerine karşı ömür boyu garantilidir. GARANTİ KAPSAMINA GİRMEYEN DURUMLAR Düşme, çarpma ve ezilme sonucu meydana gelebilecek üründeki her türlü hasar ve hasar nedeni ile oluşabilecek yalıtım problemleri (ürünün yeterli ısıyı muhafaza edememesi) Düşme, çarpma ve ezilme sonucu meydana gelebilecek üründeki sızdırma problemleri Düşme, çarpma ve ezilme neticesinde ürünün gövdesindeki / parçalarında ki kırıklar ve deformasyonlar Kargodan kaynaklı her türlü hasar Kullanım, bakım ve temizlik koşullarına uyulmaması gibi durumlar sonrasında iç ve dış yüzeyde oluşabilecek hasarlar, bozulmalar ve paslanma/korozyonlar garanti kapsamına girmemektedir. STANLEY TERMOS HAKKINDA: Stanley markası 100 yılı aşkın zengin bir tarihe sahiptir. Mucit William Stanley Jr'den doğan ve sıcak içeceklerin tüketimini sonsuza dek değiştiren bu marka, 1913'de vakumlu yalıtımı ve çelik gücü, taşınabilir bir şişede birleştirerek bugün bildiğimiz ve sevdiğimiz tüm çelik vakumlu şişeleri icat etti. O günden bugüne konsept, ikonlaştı ve iş yerlerinin, araba yolculuklarının, açık hava maceralarının vazgeçilmez bir parçası haline geldi. Sayısız maceraya ve anıya yol arkadaşı oldu. Her geçen yıl, açık hava maceralarına eskimeyen, modern çözümler sunmaya devam ediyor.

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 0,40 L
  • Materyal Paslanmaz Çelik
  • Renk Lacivert
  • Yalıtım Süresi 6 saat
  • Tip Isı Yalıtımı
  • Model Yemek
Geri Bildirim Ver

Stanley Klasik Paslanmaz Çelik Lacivert Yemek Termosu Kaşıklı 0,40 lt

Stanley klasik paslanmaz çelik lacivert yemek termosu kaşıklı 0,40 lt sahip olduğu üstün özellikleriyle ön plana çıkar. Kaliteli yalıtım malzemesi ile kaplanan ürünün gövdesi paslanmaz çeliktir. Yemeğin konulmasını ve temizlenmesini kolaylaştıran geniş ağız kısmı vakumlu özelliği sahiptir. Kapağın hem iç hem de dış mekanizmasında kullanılan sistem sayesinde sızıntı ihtimalini minimuma indirir. Aynı zamanda termosun konulduğu çantaya yemek kokusunun sinme olasılığı da bu şekilde ortadan kaldırılır. Böylece sevilen yiyecekler istenilen her yere güvenle taşınır. Üretimde tercih edilen çift duvarlı yalıtım sayesinde termosa konulan yemeğin sıcaklığı veya soğukluğu uzun süre muhafaza edilir. Muhafaza süresi 7 saat olarak belirtilir. Siz de gittiğimiz yerlere yemeğinizi sağlıklı bir şekilde taşımak için kaşıklı bu termosu satın alabilirsiniz.

  • Kaliteli yalıtım malzemesi
  • Üstün koruma teknolojisi
  • Ergonomik tasarım

Stanley Kaşıklı Termosun Geniş Kullanım Alanı ve Özellikleri

Stanley Kaşıklı Termosun Geniş Kullanım Alanı ve Özellikleri

Stanley yemek termosu yolculuk, piknik, gezi, seyahat, doğa yürüyüşü, kamp gibi birçok zamanda ihtiyaç duyulan bir ekipmandır. Evden uzaklaşılan anlarda yemeğe duyulan ihtiyacın sağlıklı bir şekilde karşılanmasına yardımcı olur. 360 gram olan ağırlığıyla taşınması son derece kolaydır. 10.7 x 8.63 x 13.5 cm olarak belirlenen boyutu sayesinde yer kaplamaz. 7 saatlik ısı koruma performansı ev dışında sıcak veya soğuk yemeye ulaşımı kolaylaştırır. Dışarıda yemek yemeyi hijyenik bulmayan, sağlıklı beslenmeye önem veren veya kilosunu kontrol altında tutmak isteyen müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Ürün evden uzak olunan zamanlarda beslenme ihtiyacı için restoran arayışı içine girme zorunluluğunu da ortadan kaldırır. Siz de dilediğiniz her yere yemeğinizi yanınızda götürebilmek için tercihinizi Stanley tarafından üretilen termostan yana kullanabilirsiniz.

Stanley Klasik Paslanmaz Çelik Yemek Termosu Yorumları

Stanley Klasik Paslanmaz Çelik Yemek Termosu Yorumları

Stanley, 100 yılı aşkın süredir yapmış olduğu kaliteli üretim ve tercih ettiği malzemelerle sektörünün öncü markalarından biri olmayı başarır. %100 müşteri memnuniyeti ve konforu odaklı çalışır. Stanley klasik paslanmaz çelik lacivert yemek termosu kaşıklı 0,40 lt yorumları da genelde marka kalitesine üzerinde yoğunlaşır. Kaliteli üretim müşterilerin yaşadıkları kullanım deneyimi üzerinde doğrudan etkili olur. Yapılan yorumlarda termosun yemeği saklama performansı ve sızdırmaz özelliği de takdir edilir. Tasarıma eklenen kaşık ise kullanım süreci için önemli bir tamamlayıcıdır. Tamamlayıcı kaşık sayesinde ekstra bir ekipmana ihtiyaç duyulmadan yemek yenilir. Ürün şık tasarımıyla da göz doldurur. Orta kısımda asaletiyle dikkat çeken lacivert renk tercih edilir. Siz de müşteriler tarafından yapılan yorumlarda birçok noktada takdir edilen bu ürünün gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

Stanley Klasik Paslanmaz Çelik Lacivert Yemek Termosu Fiyatı

Stanley Klasik Paslanmaz Çelik Lacivert Yemek Termosu Fiyatı

Yemek termosu ev dışında beslenme ihtiyacının karşılanması noktasında önemli bir görev üstlenir. İçine konulan gıdanın sıcaklığını veya soğukluğunu uzun süre muhafaza eder. İstenilen yerde ve zamanda hazırlanan sağlıklı besine ulaşılır. Hijyen ve pratiklik noktasında sunduğu faydaların yanı sıra maddi kazanç da sağlar. Ürün sayesinde dışarıda yemek için bir bütçe ayrılmasına gerek kalmaz. Üstelik termos içerisine konulan gıdanın tek öğünde yenilmemesi durumunda ağzı kapatılarak tekrar muhafaza edilme imkanı vardır. Uzun vadede elde edilen faydalara bakıldığında Stanley klasik paslanmaz çelik lacivert yemek termosu kaşıklı 0,40 lt fiyatı oldukça avantajlı kalır. Tercih edilen kaliteli malzeme ve benimsenen teknolojik sistemler sayesinde ürün uzun yıllar kullanılır. Siz de özellikleri, tasarımı ve fiyatıyla ön plana çıkan termosa Trendyol aracılığıyla sahip olabilirsiniz.