Stabilo Fosforlu Kalem Swıng Cool Pastel 4lü 891011

399 TL
(99,75 TL / adet)
Son 1 ürün!

Ürün Bilgileri

Stabilo Fosforlu Kalem Swıng Cool Pastel 4lü 891011

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kırtasiye ve oyuncak dünyası Satıcı Ünvanı: UĞUR AYDIN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Karabük Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1150850857
    Bu ürün kırtasiye ve oyuncak dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Stabilo fosforlu kalem swıng cool pastel 4lü stabilo fosforlu kalem swıng cool pastel 4lü boyutları ve klipsli kapağı sayesinde taşımada kolaylık sağlayan stabilo swing cool pastel 4'lü paket, pastel tonlardaki renkleriyle kaliteli bir görüntü ortaya koymaktadır. Iki farklı uç kalınlığı sayesinde (1 mm, 4 mm), ev, ofis ve okul gibi birçok kullanım alanında kullanıcılara seçenekler sunmaktadır. kağıt, kopya kağıdı ve faks kağıdı gibi çeşitli kullanım alanlarına sahiptir. Kapağı açık unutmanız durumunda, 4 saate kadar kuruma gözlemlenmez.Ürün özelliklerikokusuz su bazlı mürekkebi kolayca temizlenir.4, 6 ve 8 renk fosforlu kalem içeren paketler.Pratik klipsi ve yassı tasarımı ile cep boyunda işaretleme kalemi.Iki farklı uç kalınlığı: 1 mm, 4 mmkaymayı önleyen, mat kalem gövdesi.Kağıt, kopya kağıdı ve faks kağıdında kullanıma uygun.Havalandırmalı kapak, yutulduğunda nefes almayı sağlar.Kalem kutusunda az yer kaplar.Mürekkebi kurumadan kapağı 4 saate kadar açık kalabilir. evde, okulda, ofiste, ihtiyacınız olan her yerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver