Stabilo Cappi Keçe Uçlu Kalem 24 Renk

898,50 TL
(37,44 TL / adet)
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Stabilo Cappi Keçe Uçlu Kalem 24 Renk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Tekbil kırtasiye bilişim iç ve dış tic l Satıcı Ünvanı: TEK BİL KIRTASİYE BİLİŞİM İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Mersis Numarası: 0833096664100001 Vergi Kimlik Numarası: 8330966641
    Bu ürün Tekbil kırtasiye bilişim iç ve dış tic l tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • * sıra dışı diş macunu tüpü tasarımı – kalem yuvarlanmaz, kolayca kavranır. * ergonomik tutuş alanı çocukların elleri için özel olarak tasarlanmıştır. * 24 canl

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver

Stabilo U142179 Cappi 24 Renk Keçe Uçlu Kalem

Stabilo Cappi 24 renk keçe uçlu kalem, ilginç tasarımı ve canlı renkleri ile boyama işlemlerini daha da eğlenceli bir hâle getirir. Diş macunu tüpünü andıran kalem şekilleri, çocuklar tarafından büyük ilgi görür. Hem tutma kısımları hem de ucu kaliteli materyal kullanılarak üretilen Stabilo Cappi 24 renk keçe uçlu kalem, 6 yaş ve üzeri çocukların kullanımına uygundur. Bu ürünler; not almak ya da boyama ve çizim yapmak için gönül rahatlığıyla tercih edilebilir. Zengin renk seçenekleri ile bu kalemler, birbirinden güzel tonların kâğıda yansımasına yardımcı olur. Stabilo Cappi 24'lü keçe uçlu kalemin genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Renk Adedi: 24
  • Uygunluk: 6 yaş ve üzeri
  • Uç Kalınlığı: 1 mm

Stabilo Cappi Keçe Uçlu Kalem 24 Renk Özellikleri Nelerdir?

Stabilo Cappi Keçe Uçlu Kalem 24 Renk Özellikleri Nelerdir?

Stabilo keçe uçlu kalem, zengin renk yelpazesi sayesinde kullanıcılarından tam not almayı başarır. Özellikle çocuklar bu rengârenk kalemleri kullanarak resim yapmaya bayılır. Bu yönüyle ürün, miniklerin hayal gücünün gelişmesine de önemli oranda katkı sağlar. Stabilo Cappi keçeli kalem seti, neredeyse tüm ana ve ara renkleri bünyesinde barındırır. Öte yandan ton farkları bulunan renklere de kutu içerisinde rastlamak mümkündür. Örneğin, koyudan açığa kadar yeşilin pek çok tonunu bu kalem setinin içerisinde bulabilirsiniz. Böylece hayal gücünüzü özgürce kâğıtlara yansıtabilirsiniz. Stabilo keçeli kalemlerin uç kısmında kaliteli keçe kullanılmıştır. 1 mm uç, ideal kalınlıkta çizimler yapabilmenize imkân sunar. Mürekkep, ürünlerin kapağı 24 saat açık kalsa bile kurumaz.

Stabilo Cappi Keçe Uçlu 24 Renk Kalem Tutuşu Ergonomik midir?

Stabilo Cappi Keçe Uçlu 24 Renk Kalem Tutuşu Ergonomik midir?

Stabilo Cappi 24 renk keçe uçlu kalem, çocukların sağlığı ve rahatlığı göz önünde bulundurularak özel olarak dizayn edilmiştir. Ürünün kaybolmasından yutulma riskine kadar tüm durumlar, bu kalemler ile minimize edilmiştir. Bu anlamda ilk olarak ürünün delikli kapakları dikkat çeker. Bu delikler, kapak yutulsa bile çocukların nefes almasını sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Bunun yanı sıra Stabilo Cappi 24 renk keçe uçlu kalemin kapakları özel bağlantılı iplere takılarak kaybolma riski de önlenmiş olur. Bu bağlantı sayesinde sıkça yaşanan kapak kaybolması durumu da neredeyse imkânsız hâle gelir. Ayrıca Stabilo Cappi 24'lü keçe uçlu kalemin tutma noktaları da çocukların el rahatlığını sağlamak için özel olarak tasarlanmıştır. Böylece saatlerce resim yapılsa bile parmak ya da ellerde herhangi bir ağrı oluşmaz.

Stabilo Cappi Keçe Uçlu Kalem 24 Renk Kâğıda Zarar Verir mi?

Stabilo Cappi Keçe Uçlu Kalem 24 Renk Kâğıda Zarar Verir mi?

Stabilo Cappi 24 renk keçe uçlu kalem, kullanıldığı zemine herhangi bir zarar vermez. Bu ürünler ile resim defteri, not kâğıtları ve etiketler üzerine çizim yapmak mümkündür. Kalemlerin mürekkebi kâğıtlarda kabarmalara neden olmaz. Ayrıca çok ince bir materyal üzerinde kullanılmadığı sürece renkler de sayfanın arka yüzüne çıkmaz. Stabilo Cappi 24 renk keçe uçlu kalemde kaliteli mürekkep kullanılmıştır. Bu mürekkep, el ya da zemine bulaştığında rahatlıkla temizlenebilir. Boya lekesinin rahat çıkması, özellikle annelerin işini son derece kolaylaştırır. Ürün; sadece çocuklar değil, yetişkinler tarafından da sevilerek kullanılır. Dilerseniz Stabilo Cappi 24 renk keçe uçlu kalem yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de bu birbirinden renkli kalemlere sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Böylece ürünlerin kapınıza kadar güvenli bir şekilde ulaşmasını sağlayabilirsiniz.