Square Enix Sleeping Dogs Definitive Edition PS4 Oyun

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.130 TL

Ürün Bilgileri

Square Enix Sleeping Dogs Definitive Edition PS4 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: UZUNGAME Satıcı Ünvanı: ÖNDER UZUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9030101903
    Bu ürün UZUNGAME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bu ürünün teslimi sonrası ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurlarının açılmış olması halinde cayma hakkı kapsamında iadesi kabul edilmeyecektir.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Square Enix Sleeping Dogs Definitive Edition PS4 Oyun

Sleeping Dogs Definitive Edition oyunu, oyun severlere aksiyon ve macera dolu anlar sunar. Her yaştan gence hitap etmek amacıyla tasarlanan bir oyundur. Oyunda, kullanılan son teknoloji ile Hong Kong capcanlı bir görüntü sunar. Square Enix Sleeping Dogs adından söz ettiren ve tüm dünyada çok sevilen bu oyun eğlenceli ve akıcı bir şekilde oynanır. Uzun yıllardır kullanıcıların en çok tercih ettiği oyunların başında gelen Sleeping dogs, oyun seçenekleri arasında için en iyi alternatifi sunar. Sleeping dogs serisi modelleri pek çok avantajlı özellik sunarak kullanıcıların eğlenceli bir şekilde kullanımını sağlar. İhtiyaç duyduğunuz oyuna sahip olabilirsiniz. Sleeping Dogs Definitive Edition ps4 modeli özellikle oyun tutkunları için iyi bir seçenektir. Sleeping dogs definitive edition multiplayer oyun sürecinde; sürükleyici ve canlı etkisiyle adeta tüm oyunun içinde yer alırsınız. Kullanıcılara heyecanlı çatışmalar ve aksiyon dolu anlar yaşatır.

  • Aksiyon ve macera dolu deneyim
  • Canlı görünüm
  • Eğlenceli bir oyun akışı

Sleeping Dogs Definitive Edition Ps4 Oyun Özellikleri

Sleeping Dogs Definitive Edition Ps4 Oyun Özellikleri

Ps4 çocuklar için oyun hayatında büyük öneme sahiptir. Sleeping Dogs Definitive Edition gameplay tarafından kullanıcılara sunulan Sleeping dogs oyunu özellikle heyecan dolu dakikalara tanık olması kullanıcıları cezbediyor. Oyun seçenekleri özellikle çok uzun yıllardır pek çok çocuk ve gencin en önemli seçeneklerinden biri haline gelmiştir. Hafta sonu tatilde ya da gün sonunda Sleeping Dogs Definitive Edition ps4 oyunu gereken her durumda kullanıma uygun olan şekilde tasarlanmıştır. Ayrıca yüksek yatırım maliyeti olmadığı için gençler tarafından tercih edilmektedir. Oyun içerisinde kullanılan yüksek süratli tekneler, motosikletler ile benzersiz çarpışmalar deneyimi sunuyor. Oyun oynarken aksiyon seviyorsanız bu oyun tam size göre! United dogs tarafından geliştirilen Sleeping dogs oyununu maksimum çevrim dışı 1 oyuncu sayısı ile bu oyunu oynayabilirsiniz. Pek çok farklı dil seçeneği ile bu oyunu oynamak mümkün!

Square Enix Sleeping Dogs Definitive Edition PS4 Oyun 5021290066007 İçeriği

Square Enix Sleeping Dogs Definitive Edition PS4 Oyun 5021290066007 İçeriği

Kullanıcılar tarafından beğenilen ve övgüyle bahsedilen Sleeping Dogs Definitive Edition başarısıyla müşteriler tarafından sıkça söz ettiriyor. Hikaye içerisinde özellikle yarış, araçlar, hız ve canlılık alanlarından bahsedilen hikaye pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Yenilenmiş teknoloji ile görüntü ve ses kalitesiyle macera ve heyecan dolu anlar sizi bekliyor. Tüm içeriğiyle sizi cezbedecek Sleeping Dogs Definitive Edition ps4 oyununda bir polisiye hikayesine yer veriliyor. Oyunu satın almadan önce ortaya çıkış hikayesini ve içeriğini okuyabilirsiniz. Son dönemde her yaştan kişinin tercih ettiği bir oyun haline gelmiştir. Bazı dönemlerde yaptığınız işlerden yorulabilirsiniz. Eğer önünüzde sizi motive edecek bir oyun olursa bu süreç daha mutlu hissetmenizi sağlar. Bu oyun ile süreç oldukça kolay hale gelir. Square Enix Sleeping Dogs Definitive Edition PS4 Oyun 5021290066007 oyunu, ilham verici bir hikaye ve sürükleyici özelliği ile size canlılık katacaktır.

Square Enix Sleeping Dogs Definitive Edition PS4 Oyun 5021290066007 Fiyatları ve Yorumları

Square Enix Sleeping Dogs Definitive Edition PS4 Oyun 5021290066007 Fiyatları ve Yorumları

Ps4 oyunlarında görülen yoğun çeşitlilik birbirinden farklı özelliklere sahip oyunları ortaya çıkarır. Farklı özellikler barındıran Ps4 oyunlarının sahip olduğu fiyat etiketleri de farklıdır. Her üründe olduğu gibi oyunların da sahip olduğu özelliklere bağlı olarak Sleeping Dogs Definitive Edition da farklılık gösterebilir. Hem oyun oynamaya yeni başlayanlar için hem de profesyonel olarak oynayanlar için tasarlanmıştır. İhtiyaçlarınıza uygun seçenekleri belirleyerek fiyat etiketlerini spesifik olarak değerlendirebilirsiniz. Birbirinden farklı ps4 oyun seçeneklerinin geniş ürün yelpazesi arasında bulunan kaliteli ps4 oyunları arasından bütçenize uygun olan oyunu tercih edebilirsiniz. Square Enix tarafından yayınlanmış olan bu oyunu satın almadan önce Sleeping dogs definitive edition yorumlar ve değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Gelişmiş teknolojik özelliklere ve yenilikçi bir hikayeye sahip olan Sleeping Dogs Definitive Edition gameplay ile oyunun tadını çıkarın. Square Enix Sleeping Dogs Definitive Edition PS4 Oyun satın al adımlarını takip ederek oyuna kolaylıkla sahip olabilirsiniz. Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.