Square Enix Ps4 Marvels Avengers

Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.880 TL

Ürün Bilgileri

Square Enix Ps4 Marvels Avengers

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MOOD OYUN Satıcı Ünvanı: MOODOYUN OYUNCAK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0622168454600001 Vergi Kimlik Numarası: 6221684546
    Bu ürün MOOD OYUN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Üretici: Squre Enix
  • Ürün Tipi: Ps4 Oyun
  • Tür: Macera
  • Platform: PlayStation 4 - Playstation 5
  • Ürün durumu: Sıfır Oyun

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Square Enix Marvels Avengers PS4 Oyun

Square Enix Marvels Avengers PS4 oyun, genç ve yetişkinlerin severek tercih ettiği bir üründür. Standart baskıya sahip olan ürün, PS4 cihazı ile uyumludur. PlayStation 4 platformunda, son derece heyecan verici bir şekilde oynanır. Macera ve aksiyon türünde olan oyunu isterseniz kendi başınıza isterseniz de arkadaşlarınızla vakit geçirmek için tercih edebilirsiniz. Eğlenceli ve heyecanlı olan bu ürün sayesinde kaliteli zaman geçirebilirsiniz. Ürün; Eidos Montreal ve Crystal Dynamics tarafından özenle geliştirilir. Güncel döneme uygun bir oyun olan Avengers, kaliteli içeriğe sahiptir. Genç ve yetişkinlere hitap eden bu ürün, yüksek kaliteye sahip görüntüsü sayesinde oyuncular tarafından oldukça beğenilir. Marvel evreninde geçen oyun, birçok kişiye hitap etmesi sayesinde sıklıkla tercih edilir. Siz de bu deneyimi yaşayabilirsiniz.

  • PS4 cihazıyla uyumlu
  • Marvel evreninde geçen içerik
  • Yüksek görüntü ve animasyon kalitesi

Square Enix Marvels Avengers PS4 Oyun Özellikleri

Square Enix Marvels Avengers PS4 Oyun Özellikleri

Square Enix Avengers, PS4 ve PS5 cihazlarına uyumlu olması sayesinde sıklıkla tercih edilir. Yüksek kaliteye sahip görsel efektlerden oluşan ürün, oyuncuya yüksek oranda haz verir. Gerçeğe yakın deneyim yaşamanızı sağlayan Square Enix, üst düzey bir kaliteye sahiptir. Marvel seven herkese hitap eden ürün, kadın ve erkekler tarafından rahat bir şekilde oynanır. Ürünleri yaşa ve içeriğe göre sınıflandıran bir değerlendirme sistemi olan PEGI kuruluşuna göre, bu oyun 16 yaş ile üstündeki bireylere uygundur. Online bir şekilde oynanan bu ürünü, dilerseniz internet olmadan da tercih edebilirsiniz. Square Enix tarafından yayımlanan PS4 oyunu, kaliteli ve eğlenceli içeriği sayesinde ön plana çıkar. Bu ürünü, hem tek hem de çok oyunculu olarak deneyimlemeniz mümkündür. Dilerseniz arkadaş grubunuz ile eğlence ve rekabet dolu vakit geçirebilirsiniz.

Square Enix Marvels Avengers PS4 Oyun Yorumları

Square Enix Marvels Avengers PS4 Oyun Yorumları

Square Enix Marvels Avengers PS4 oyun yorumlarında, ürünün son derece kaliteli bir içeriğe sahip olduğundan bahsedilir. Özenli bir şekilde hazırlanan görsel efektler ve filme uygun içeriği sayesinde müşteriler tarafından beğenilerek tercih edilir. Sizin istediğiniz şekilde özelleşen Avengers oyunu, herkese hitap eder. Güncel bir ürün olduğundan dolayı gelişmiş teknolojik özelliklere sahiptir. Karakterler ve mekanlar, filmi aynı şekilde yansıtır. Özellikle, Marvel evrenini sevenlerin sıklıkla tercih ettiği bir üründür. Square Enix tarafından yayımlanan Avengers oyununda VR desteği bulunmaz. Bu ürünü televizyon ya da bilgisayar yardımıyla oynayabilirsiniz. PS4’ü büyük bir ekrana bağlayabilir ve üründen aldığınız zevki artırabilirsiniz. Oyunun sahip olduğu seçenekler arasında Türkçe dil desteği bulunmaz. Türkçe harici herhangi bir dilin seçimi rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Ürünün içerisinde bütün Avengers karakterlerine denk gelebilirsiniz.

Avantajlı Square Enix Marvel's Avengers PS4 Oyun Fiyatı

Avantajlı Square Enix Marvel's Avengers PS4 Oyun Fiyatı

Square Enix Marvels Avengers PS4 oyun fiyatı, sahip olduğu donanımsal özellikler ve çıkış yılına göre belirlenir. Özenli bir şekilde dizayn edilen oyunun bünyesinde pek çok donanım bulunur. Gelişen teknolojiye uygun olan bu ürün, müşteriyi memnun eder. Oynaması zevkli olan Avengers sayesinde kaliteli ve eğlenceli zaman geçirebilirsiniz. Kutulu bir şekilde satılan model, dikkatle muhafaza edilebilir. Kutusunun tasarımında Avengers karakterleri yer alır. İlgi çekici olması sayesinde koleksiyonunuzda fark yaratır. Genç ve yetişkinlerin severek takip ettiği Marvel evrenine başka bir açıdan bakmak için bu ürünü satın alabilirsiniz. Kaliteli görsel efektler sayesinde adeta kendi filminizi çekebilirsiniz. Sevdiğiniz karakterlerin bulunduğu bu ürün, müşteriler tarafından beğenilir. Marvel evrenini anlatan Avengers PS4 oyununu avantajlı fiyat seçeneğiyle Trendyol üzerinden hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz.