SPY Full Hd 1080p Kalem Kamera Video Kayıt Cihazı Usb Şarj Dahili Batarya

Ürün Bilgileri

SPY Full Hd 1080p Kalem Kamera Video Kayıt Cihazı Usb Şarj Dahili Batarya

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Özellikler: Ürün: Full hd 1920x1080 p kalem kamera * mini kameralar ses video kaydedici * fotoğraf fonksiyonu almak * ayrı ses kayıt fonksiyonu * video çözünürlüğü: 1920x1080 p full hd * video formatı: Avı * video kodlama: M-Jpeg * kayıt çerçeveleri: 30 fps * otomatik beyaz dengesi ayarı * görüntü sensörü 1/4 cmos sensör * mikrofon: Dahili (senkronize kayıt ses ve video sinyalleri) * şarj gerilimi: Dc-5v * arayüz tipi: Mini 5-Pin usb * usb bağlantı noktası: Standart 1.1 / 2.0 usb bağlantı noktası * pil kapasitesi: Dahili 320 mah lityum pil * çalışma süresi: Yaklaşık 60 dakika * şarj süresi: 2-3 saat Siyah * renk: * destek sistemi: Windows xp / vista/7/8/8.1/10
  • mac os
  • linux
  • * bellek: Microsd kart, 4 gb / 8 gb / 16 gb / 32 gb: Fiyat tf kartı dahil değildir Paket ıçerir: 1 x kalem kamera 1 x usb kablosu 1x kullanım kılavuzu

Ürün Özellikleri

  • Bellek Kartı Tipi SD
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Kayıt Tipi High Definition (HD)
  • Optik Zoom 1 - 15 X
  • Video Formatı MPEG-4
  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver

SPY Full Hd 1080p Kalem Kamera Video Kayıt Cihazı Usb Şarj Dahili Batarya

SPY Full HD 1080p kalem kamera USB şarj dahili batarya estetik yapısı, rahat kullanım özellikleriyle öne çıkar. Teknolojinin gelişmesiyle birlikte farklı özelliklere göre üretilir. Pek çok amaç için kullanabileceğiniz işlevsel bir üründür. Video çekip ses kaydı yapabileceğiniz özel tasarım ürün ergonomik kullanım güvenliği sunar. Üstün performans kalitesiyle öne çıkan cihaz dâhili mikrofona sahiptir. Kalem boyutunda olduğu için gittiğiniz her yere rahatlıkla taşıyabilirsiniz.

 
  • Etkili performans
  • Teknolojik tasarım
  • Ergonomik kullanım

SPY Full HD 1080p Kalem Kamera Video Kayıt Cihazı Özellikleri

SPY Full HD 1080p Kalem Kamera Video Kayıt Cihazı Özellikleri

SPY Full HD 1080p kalem kamera video kayıt cihazı özellikleri cihazın geniş kapasitesi, yüksek şarj gücü ve rahat kullanımıyla ön plana çıkar. Estetik ve şık tasarım özelliklerinin yanı sıra rahat kullanımıyla ön plana çıkan cihaz günümüzde oldukça yoğun ilgi görür. Video ve fotoğraf çekmenin yanı sıra evde kayıt altına alabileceğiniz fonksiyonel bir üründür. Dâhili mikrofon ve mikro SD kart desteği sağlayan, geniş depolama alanı oluşturabileceğiniz performans kalitesi yüksek cihaz beklentilerinize cevap verebilir. Video kayıt cihazı USB erişim desteğiyle bilgisayara kolay ve hızlı şekilde bağlanmanızı sağlar. Kayıt altına alınan verileri aktararak kısa sürede şarj edebileceğiniz 3-4 saat çalışma kapasitesine sahip ürün ihtiyacınızı karşılar. Ses kayıt süreçlerini ders çalışma esnasında ya da toplantıdayken kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz. İsterseniz fotoğraf çekebilir, video kaydedebilir, işlemlerinizi kolay ve hızlı şekilde halledebilirsiniz.

 

SPY Full HD 1080p Kalem Kamera Video Kayıt Cihazı Kullanımı

SPY Full HD 1080p Kalem Kamera Video Kayıt Cihazı Özellikleri

Bu ürün şarj edildikten sonra 3-4 saat süreyle etkili bir çalışma sergiler. Yüksek pil özelliğine sahip olması ile öne çıkmaktadır. Kısa sürede şarj edilerek uzun ömürlü kullanım deneyimi yaşatır. Not hazırlarken, ders çalışırken, toplantıdayken ses kaydı almanıza olanak sağlayan, kaçırdıklarınızı sonradan dinleme imkânı sunan bu ürün alternatif kullanım avantajı sağlar. Fotoğraf çekip video kaydedebileceğiniz bu ürün işlevsel kullanım özelliği sunar. Oldukça hafif yapıda olduğu için ağırlık yapmaz. SPY Full HD 1080p kalem kamera video kayıt cihazı portatif ve işlevsel kullanım özellikleriyle ön plana çıkar. Yüksek şarj gücü sunan ürünü istediğiniz her yere yanınızda taşıyarak emniyetli ve rahat şekilde kullanabilirsiniz. Şarj kapasitesi yüksek olup sağlam yapı özellikleriyle uzun ömürlü kullanım avantajı sağlar. Normal kalem olarak kullanabileceğiniz, yazı yazabileceğiniz, notlar alabileceğiniz fonksiyonel bir üründür. SD kart desteği sağlayarak çektiğiniz videoları, kaydettiğiniz sesleri depolamanızı sağlar. Pek çok fotoğraf ya da video çekerek ses kaydı alabileceğiniz kullanışlı bu ürün beklentilerinize cevap verebilir.

 

SPY Full HD 1080p Kalem Kamera Video Kayıt Cihazı Fiyatı

SPY Full HD 1080p Kalem Kamera Video Kayıt Cihazı Fiyatı

SPY Full HD 1080p kalem kamera USB şarj dahili batarya fiyatı indirim seçenekleriyle her bütçeye hitap edebilir. Ergonomik ve şık tasarımıyla ön plana çıkan her yerde rahatlıkla kullanabileceğiniz şekilde tasarlanmış bir üründür. USB girişi sayesinde kolay ve hızlı şekilde bağlanabilirsiniz. Çekip kaydettiklerinizi kolaylıkla aktarma imkânı sağlar. Bu yönden pratik bir kullanım deneyimi sunar. Kaliteli ve işlevsel yapı özellikleriyle ön plana çıkan ürünü emniyetli şekilde kullanabilirsiniz. Orijinal, dayanıklı yapısı, yüksek performans özellikleriyle ön plana çıkan özel tasarım ürün uzun süreli kullanım güvenliği sunar. Micro SD kart desteği sağlayarak istediğiniz her yerde kolayca fotoğraf veya video çekmenize olanak sağlayan, normal kalem görevi gören fonksiyonel bir üründür. SPY Full HD 1080p kalem kamera USB şarj dahili batarya yorumları ve değerlendirmelerini inceleyerek cihazın kayıt performans kalitesi, yenilikçi tasarımı ve ergonomik kullanımı hakkında bilgi alabilirsiniz. Dilerseniz bu ürünü Trendyol’dan hemen sipariş edebilirsiniz.