Sportaj Paten Premium TAJ-J1 Pro Paten Beyaz Led Işıklı Silikon Teker 3 in 1 Paten

2.199,90 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Beden: 31-34
31-34
35-38

Ürün Bilgileri

Sportaj Paten Premium TAJ-J1 Pro Paten Beyaz Led Işıklı Silikon Teker 3 in 1 Paten

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Toyaş Oyuncak Satıcı Ünvanı: TOYAŞ DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859090935100001 Vergi Kimlik Numarası: 8590909351
    Bu ürün Toyaş Oyuncak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Paket İçeriği : 1 Çift Paten ,Taşıma Çantası ve 1+1+2 ve Tek sıralı teker ayarı için vida seti bulunur. Numara Ayarı
  • Paten üzerinde yer alan PUSH düğmesine basarak ,numara büyültme ve küçültme işlemi yapabilirsiniz. Paten tekerleri silikondur,Fren mekanizması bir adet bulunmaktadır. AYARLANABİLİR İNLINE PATENLER - (Sipariş vermeden önce lütfen bedeninizi teyit etmelisiniz).Tekerlekli patenlerimiz 31-34 / 35-38 / 39-42 olmak üzere 3 farklı Uniseks bedene sahiptir ve her beden ayarlanabilir, Lütfen kontrol ederek doğru bedeni seçtiğinizden emin olun. kapalı boyut grafik resimleri. Giymeden önce botun uzunluğunu basmalı düğmeyle ayarlamayı unutmayın, kullanımının çok rahat olduğunu, çocuklar ve gençlerin ayakları büyüdüğünde bile uzun yıllar kullanabileceğini göreceksiniz.
  • ?8 AYDINLATMALI TEKERLEK - Çocuklara yönelik tek sıra ,2+2 ve 1+1+2 tekerlekli patenlerimiz, kaymaya başladığınızda otomatik olarak yanan dört aydınlatmalı tekerlekle birlikte gelir. Işıklar, dönen tekerlekler tarafından çalıştırılır ve hiçbir zaman yedek pil gerektirmez! Karanlıkta bir şimşek kadar parlak ışık saçmanın ne kadar havalı olacağını hayal edin!
  • ?DAYANIKLI VE PÜRÜZSÜZ - Tek sıra tekerlekli patenimizin çerçevesi güçlendirilmiş alüminyum alaşımdan yapılmıştır, yüksek geri tepmeli poliüretan tekerlekler aşınmaya dayanıklıdır ve daha pürüzsüz, yüksek hızlı sessiz ABEC-7 rulmanlar üstün kaliteli karbon çeliğinden yapılmıştır. Sorunsuz, sessiz ve kendinden emin bir sürüşün keyfini çıkarın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mor
  • Tekerlek Dizilim Tek / Çift Sıra
Geri Bildirim Ver