Spanzet Alkasan Gerdirme Spanzet Sapanset Mavi Kamyoncu Gırgır 10m 2ton

599 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Spanzet Alkasan Gerdirme Spanzet Sapanset Mavi Kamyoncu Gırgır 10m 2ton

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bahcevetarim Satıcı Ünvanı: NUR TEKNİK HIRDAVAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Isparta Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632006273900019 Vergi Kimlik Numarası: 6320062739
    Bu ürün Bahcevetarim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Alkasan Mavi Sapanset?10 m 2000 kg Paket içeriği 1 adet Cırcır Mekanizma 1 adet 10m'lik ip (kanca dahil) % 100 Yüksek mukavemetli endüstriyel bant ve sapanset ile bağlantı yapmanın avantajları ??? 1 - Bandın Geniş olması sayesinde yüke zarar vermez. ??? 2 - Dokuma elastikiyeti sayesinde havalili yüklerde, virajlarda ve ani frenlerdeki savrulmalarda hafif yumuşak basınç yapar yükün kayma ve çarpmalarını önler. ??? 3 - İpliğin özelliği sayesinde güneş ışınlarından etkilenmez kopmalara, ıslanmalara, sıcağa ve soğuklara karşı dayanıklıdır. ??? 4 - Raçeti ( cırcır ) düzeni sayesinde her sıkılıkta kolayca bağlanabilir ve sökülebilir. ??? 5 - Sapanset kemerinin sürtünmeye maruz kalan bütün parçaları ışıl işlem ile sertleştirilmiş olup paslanmaya karşı 8-10 mikron çinko kaplama ile korunmuştur. Teknik Özellikleri: 50 mm. Standart Sapanset Tutma Kapasitesi: 4.000 Kg. Kopma Mukavemeti: 2000 Kg. Toplam Boy: 10 m.

Ürün Özellikleri

  • Tip Sapanlar
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver