Sözen Gemici Feneri Büyük Boy Kırmızı

449 TL

Ürün Bilgileri

Sözen Gemici Feneri Büyük Boy Kırmızı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DKR STORE Satıcı Ünvanı: ABDULLAH BENGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 1630430847
    Bu ürün DKR STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Büyük Boy Gemici Feneri Kırmızı Boy : 30 cm Çap : 14 cm Renk : KırmızıFitili içinde gönderilmektedir. Nostalji bir ürün olan gemici fenerini kandil yağı ile yakabilirsiniz. Evinizde, bahçenizde ve kamp alanlarında kullanabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
  • Özellik Ultra hafif
Geri Bildirim Ver

Sözen Gemici Feneri Büyük Boy Kırmızı

Günlük hayatta yapılan bazı aktivitelerde fener çeşitlerine sıklıkla ihtiyaç duyulur. Aydınlatma amacıyla kullanılan ve son derece kullanışlı olan bu ürünlerin kullanım alanı son derece geniştir. Elektrikler kesildiğinde ya da bahçe ve kamp gibi alanlarda sıklıkla tercih edilir. İhtiyacınızı karşılamaya yardımcı olacak eski gemici feneri çeşitleri, Sözen markası güvencesiyle satışa sunulur. Nostaljik yönü son derece yüksek olduğundan dekoratif amaçlı da kullanılabilir. Dayanıklı malzeme kalitesine sahip olduğundan herhangi bir şekilde kırılmaz ya da formundan ödün vermez. Evinizin en güzel köşesinde sergileyebilir ve alanlarınıza farklı bir hava katabilirsiniz. Sözen gemici feneri büyük boy kırmızı yorumları sayesinde müşterilerin ürün hakkındaki görüşlerinden faydalanabilirsiniz. Böylelikle elektrik ihtiyacınızı karşılayacak ve evinize farklı bir hava katacak fenere sahip olabilirsiniz.

  • Farklı alanlarda kullanım
  • Nostaljik özellik
  • Dayanıklı malzeme kalitesi

Farklı Alanlarda Kullanılabilen Sözen Gemici Feneri

Farklı Alanlarda Kullanılabilen Sözen Gemici Feneri

Fenerler, birbirinden farklı alanlarda kullanılabilir. Özellikle bahçe, kamp ya da ev gibi ortamlarda tercih edilir. Işıklandırma sistemi son derece yüksek olan bu ürünler, fitil ile çalışır. Sözen gemici feneri farklı alanlarda müşterilerin ihtiyacını karşılayabilmek adına büyük boyda üretilir. Paket içerisinde fitil ile birlikte geldiğinen çalıştırmak için ekstra bir ürüne ihtiyaç duymazsınız. Böylelikle kaliteli bir şekilde kullanabilirsiniz. Kamp gibi alanlarda ortamı yeterinde ışıklandırabilmek adına bu üründen faydalanabilirsiniz. Büyük boyu sayesinde ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılayabilirsiniz. Aynı zamanda ev ve bahçe gibi alanlarda da hem nostaljik bir hava kazanabilirsiniz, hem de herhangi bir kesinti durumunda ışık ihtiyacınızı giderebilirsiniz. Siz de farklı alanlarda değerlendirebilmek adına fener satın almak istiyorsanız Sözen markası tarafından imal edilen bu ürünü tercih edebilir ve kolaylıkla kullanmaya başlayabilirsiniz.

Sözen Gemici Feneri Büyük Boy Kırmızı Kullananlar

Sözen Gemici Feneri Büyük Boy Kırmızı Kullananlar

Eskiyi andıran bazı eşyalar, ev içerisine ya da bulunulan herhangi bir ortama nostaljik bir atmosfer kazandırır. Özellikle fenerler, nostaljik hava kazandıran ürünlerden biri olarak bilinir. Sözen markası tarafından imal edilen bu fener, kırmızı rengiyle göz kamaştırır. Ev ya da bahçe gibi alanlarda kolay bir şekilde kullanılabilir. Canlı rengi sayesinde evinize ya da bahçenize eşsiz bir hava katar. Büyük boyu sayesinde kullanılan alanı yeterince aydınlatır. Dekoratif özelliği yüksek olduğundan vitrin ya da masa üzerinde sergilenebilir. Bununla birlikte balkonlarınızda bulunan herhangi bir masanın üzerine de bu feneri koyabilir ve sohbetlerinizin nostaljik bir ortamda yapılmasını sağlayabilirsiniz. Sözen gemici feneri büyük boy kırmızı kullananlar ürünün dış görünümünden, renginden ve farklı alanlarda kullanılabilen özelliğinden son derece memnundur. Siz de bu ürün sayesinde ortamınıza nostaljik hava katabilirsiniz.

Sözen Gemici Feneri Büyük Boy Kırmızı Fiyatı

Sözen Gemici Feneri Büyük Boy Kırmızı Fiyatı

Değerli eşyaların dayanıklı malzemelerden üretilmesi son derece önemlidir. Birbirinden farklı alanlarda kullanılabilen çok amaçlı ürünler, oldukça değerlidir. Fener çeşitlerinin uzun süre kullanılabilmesi için dayanıklı olması son derece önemlidir. Canlı tasarıma sahip olan modeller, alanlarınıza dekoratiflik katar. Sözen gemici feneri büyük boy kırmızı rengiyle satışa sunulur. Bununla birlikte dayanıklı malzemelerden üretildiğinden kaliteli bir kullanım imkanı sunar. Kandil yağı ve fitil ile yakabileceğiniz bu üründen faydalanarak ortamınızı aydınlatabilirsiniz. Dayanıklı dış yüzeyi sayesinde uzun süreli bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Sözen gemici feneri büyük boy kırmızı fiyatı oldukça avantajlıdır. Trendyol sayesinde ürünün fiyatını inceleyebilir ve bütçenizi sarsmadan satın alabilirsiniz. Böylelikle hem dayanıklı hem de dekoratif bir fenere ekonomik bir şekilde sahip olabilirsiniz. Ortamlarınızı aydınlatırken, sohbetlerinize nostaljik bir hava kazandırabilirsiniz.