6
Saç Vitamini kategorisinde
en çok favorilenen 6. ürün

SOVITAL Hair Vitamin Isviçre Patentli Vegan Gummy - Saç Vitamini

Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.050 TL
Kargo Bedava
1.050 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.550 TL

Ürün Bilgileri

SOVITAL Hair Vitamin Isviçre Patentli Vegan Gummy - Saç Vitamini

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BEYAZECZA Satıcı Ünvanı: ALİ GÖKÇEDEMİR KOZMETİK SAĞLIK ÜRÜNLERİ PAZARLAMA ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0052211763700001 Vergi Kimlik Numarası: 0522117637
    Bu ürün BEYAZECZA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Nasıl Kullanılır? Dilediğiniz Zaman Günde 2 Vegan Gummy Alın Nefis Ahududu Tadında Gummy’lerle Kendinizi Şımartın Sonuçlar Ne Zaman Beklenir? Sovital Hair Kullanımının 6. Gününden İtibaren Banyoda Ele Gelen Saçtan Saç Dökülmesinin Durduğu Gözlemlenir, Yeni Saç Oluşumu, Saçlarda Dolgunluk Birinci Ayın Sonunda Başlar. Mucize Etkisi Yaratan Sonuçlar İçin 3-6 Aylık Kullanım Tavsiye Edilir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 60 ml
Geri Bildirim Ver

Sovital Hair Vitamin Saç Vitamini İsviçre Patentli Vegan Gummy Yorumları, Fiyatı - Trendyol

Herkes sağlık ve uzun saçlara sahip olmak ister. Bunu sağlamak için farklı yöntemlere başvurulur, çeşitli ürünler kullanılır. Sovital İsviçre patentli vegan gummy hair vitamin, zengin formülü ile saçlarınızın ihtiyaçlarına başarılı bir şekilde cevap verir. Ürünün içeriğindeki vitaminler ve mineraller, saçlarınızın kısa sürede sağlıklı bir şekilde uzamasına yardımcı olur. Üstelik Sovital İsviçre patentli vegan gummy hair vitamin bunu yaparken damak zevkinize de hitap eder. Siz de saçlarınızın daha uzun olmasını ve sağlıklı bir görünüme kavuşmasını istiyorsanız doğal içerikli Sovital Isviçre patentli vegan gummy hair vitamin ürününü tercih edebilirsiniz.

  • 11 Bileşenli Sovital Vegan Gummy Saç Vitamini
  • 60 Adet Gummy İçeren Sovital Vegan Gummy Saç Vitamini
  • %100 Doğal Sovital Vegan Gummy Saç Vitamini

Sovital Hair Vitamin Isviçre Patentli Vegan Gummy Bileşenleri Neler?

Sovital Hair Vitamin Isviçre Patentli Vegan Gummy Bileşenleri Neler?

Sovital İsviçre patentli vegan gummy hair vitamin, uzun saçlara sahip olmak isteyen kişiler için özel olarak formüle edilmiş bir üründür. Ürünün içeriğinde saçların ihtiyaç duyduğu 11 bileşen bulunur. Farklı vitaminleri ve mineralleri kapsayan bu bileşenler, tamamen doğal içeriklidir. Bünyelerinde herhangi bir hormon bulundurmazlar. Bu sayede vücut ve yüz kıllarının gelişimi üzerinde hiçbir etki yapmazlar. Sovital İsviçre patentli vegan gummy hair vitamin; niasin, biotin, folik asit, iyot, selenyum ve çinko minerallerini içerir. Ürünün formülünde bulunan vitaminler ise A, B6, B12, C ve E’dir. Size, özel kutusuna yerleştirilen bir şişe içerisinde ulaştırılacak olan Sovital vegan gummy saç vitamini, 60 adet tablet içerir. Gummy adı verilen bu özel tabletler, yumuşak yapıdadır ve klasik haplardan farklı olarak son derece lezzetlidir.

Sovital Vegan Gummy Saç Vitamini Kullanım Şekli Nasıl?

Sovital Vegan Gummy Saç Vitamini Kullanım Şekli Nasıl?

Sovital İsviçre patentli vegan gummy hair vitamin ürününün günde iki kez kullanılması tavsiye edilir. Yani bu, ürünü satın aldığınızda 30 günlük doza sahip olacağınız anlamına gelir. Vitaminin etkisini göstermesi için en az bir ay beklenmelidir. 4 ila 6 hafta içinde Sovital İsviçre patentli vegan gummy hair vitamin pozitif etkilerini göstermeye başlar. Büyük ve yutulması zor vitamin haplarının aksine bu ürünün kullanımı oldukça kolaydır. Doğal ahududu aroması ile lezzetli hâle getirilen Sovital İsviçre patentli vegan gummy hair vitamin, klasik ürünleri kullanmakta güçlük çeken kişiler için özel olarak tasarlanmıştır. Sabah kahvesinin yanında, bir yere giderken, gece canınız tatlı çektiğinde, istediğiniz her an bu ürünü gönül rahatlığıyla ve afiyetle tüketebilirsiniz.

Sovital Hair Vitamin Isviçre Patentli Vegan Gummy Saç Vitamini Güvenilir mi?

Sovital Hair Vitamin Isviçre Patentli Vegan Gummy Saç Vitamini Güvenilir mi?

Bu ürünün içeriği, İsviçre’de geliştirilmiştir. Üretiminde ise üstün Alman kalitesinden ve teknolojisinden faydalanılmıştır. Bunlar ışığında Sovital İsviçre patentli vegan gummy hair vitamin için oldukça güvenilir bir ürün nitelemesi yapılabilir. Doğal içeriği ve verdiği pozitif sonuçlarla da ürün, bu durumun altını başarılı şekilde doldurur. Ürünü 3 ay boyunca kullanan kişilerin %85’lik bir kısmının saç, kaş ve kirpiklerinin güçlendiği ve daha hızlı uzadığı tespit edilmiştir. Yapılan bir anket sonucu elde edilen veriler, bu saç vitaminin ne kadar etkili olduğunu kanıtlar niteliktedir. Sovital İsviçre patentli vegan gummy hair vitamin; şeker, glüten, jelatin ve GDO içermemesiyle de dikkat çeker. Vegan ve helal içeriklidir. Sovital Hair vitamin Isviçre patentli vegan gummy saç vitamini yorum başlığı altına gelen pek çok geri dönüş de ürünün güvenilir ve etkili olduğunu vurgulamaktadır. Siz de bu ürünü Trendyol’dan sipariş ederek daha uzun, sağlıklı ve parlak saçlara kavuşabilirsiniz.