Sony Playstation 4 Ps4 Pro 1 Tb-2 Oyun Kolu Teşhir Ürünü Garantili

14.200 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Sony Playstation 4 Ps4 Pro 1 Tb-2 Oyun Kolu Teşhir Ürünü Garantili

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EGE KONSOL Satıcı Ünvanı: GÖNÜL ÜNSAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4190392167
    Bu ürün EGE KONSOL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PLAYSTATION 4 PRO 1 TB 1 YIL MAĞAZA GARANTİLİ (2. EL ÜRÜN) 2 ADET ORJİNAL V2 YENİ NESİL SONY DUALSHOCK 4 KOLUYLA BİRLİKTE GÖNDERİLECEKTİR. PS4 PRO KUTU İÇERİĞİ SONY PS4 PRO 1TB CUH 7016 B SERİSİ 2 ADET ORİJİNAL KABLOSUZ OYUN KOLU 1 ADET HDMI KABLOSU 1 ADET KOL ŞARJ KABLOSU 1 ADET PS4 GÜÇ KABLOSU SONY PlayStation 4 Pro PS4 PRO ile Yenilkler gelmekle olup oyunlarla beraber yeni bir boyut sunuyor bizlere Çözürnürlük sayesinde eğlenceli ve keyifli görsellerle oyun zevkini üst düzey keyif veriyor. PS4 iyi iken, PS4 Pro daha iyiyi amaçlıyor. Kısaca, PlayStation 4 Pro yeni bir konsol neslini açmıyor, sadece var olan model üzerine bizlere ciddi geliştirmeler sunuyor. Dinamik 4K oyun ve 4K eğlence deneyimi Yoğun ve gerçekçi oyun deneyimi, olağanüstü net videolar ve her anında inanılmaz ayrıntı seviyesİ Daha yüksek kare hızı Daha yüksek ve daha istikrarlı kare hızları desteğiyle aksiyonlar daha hızlı, daha akıcı ve daha heyecanlı hale gelir. HDR teknolojisi Bir HDR TV sayesinde PS4 oyunları* çarpıcı ölçüde canlı ve gerçekçi renkler sunarak maceralarınıza inanılmaz canlılıkta hayat verir. The Last of Us Remastered, Uncharted 4: Bir Hırsızın Sonu ve inFAMOUS First Light ile 10 Kasım 2016 tarihinden itibaren PS4 ve PS4 Pro sistemlerinde HDR oyun deneyimini yaşayın. Daha iyi bağlantı Sorunsuzca bağlanın ve oyun dünyalarınızı paylaşın. 1080p Paylaşımlı Oyun Arkadaşlarınızın oyunlarınızı çarpıcı çözünürlükte yaşamasını sağlayın. 1080p Uzaktan Oynatma Oyunlarınızın akışını tüm uyumlu cihazlarınıza rakipsiz ayrıntı düzeyinde gönderin. Geliştirilmiş Wi-Fi Geniş bant hızlarınızı desteklemek için 2,4 GHz ve 5 GHz modlarından seçim yapın. Dinamik 4K oyun deneyimi Sony PS4 1TB PRO En yeni oyunları dinamik 4K* ile muhteşem netlikte oynayın
  • ten renkleri daha sıcak hale gelir, oyun içi öğeler gerçekçi dokulara sahip olur ve oyun ortamları hiç olmadığı kadar canlanır. İnanılmaz eğlence deneyimi Eğlence uygulamaları üzerinden en iyi filmlerin, en sevilen TV programlarının ve en yeni videoların 4K etkileyici çözünürlükle* akışını gerçekleştirin. Üstelik hepsini mümkün olan en net görüntü kalitesine otomatik yükseltilmiş halde izleyin.
Geri Bildirim Ver

Sony Playstation 4 Ps4 Pro 1 Tb-2 Oyun Kolu Teşhir Ürünü Garantili

Controller olarak bilinen oyun kolları, bilgisayar veya konsola bağlanarak klavyeden bağımsız şekilde oyun oynamak için tasarlanan cihazlardır. Sony PlayStation 4 PS4 Pro 1 TB-2 oyun kolu teşhir ürünü garantili PS4Pro1tbikincielikikol ürünü, iki adet orijinal ve yeni nesil Sony Dualshock 4 B serisi kol ile beraberdir. Ürün paketinin içerisinde bir adet HDMI kablosu, bir adet kol şarj kablosu ve bir adet PS4 güç kablosu vardır. Yeni nesil olan controller, yüksek çözünürlüğü sayesinde oynamanın verdiği zevki bir üst seviyeye çıkarır. Dinamik 4K özelliği bulunan PS4 Pro 1 TB 2 kol ile net ve ayrıntılı görüntü kalitesi ortaya çıkar. Yüksek kare hızı sayesinde aksiyon hareketlerini hızlı ve akıcı şekilde yönetebilirsiniz.

  • HDR teknolojisi
  • 1080p paylaşımlı oyun deneyimi
  • Geliştirilmiş Wi-Fi geniş bant hızı

Sony PlayStation 4 PS4 Pro Oyun Kolu Özellikleri

Sony PlayStation 4 PS4 Pro Oyun Kolu Özellikleri

Sony PlayStation 4 PS4 Pro 1 TB-2 oyun kolu teşhir ürünü garantili, müşterilere eşsiz bir eğlence deneyimi sunar. Ürünün iki adet orijinal ve kablosuz kolu vardır. Modelin içinde HDMI kablosu, kol şarj kablosu ve PS4 güç kablosu vardır. Modelin internet bağlantısı ve 1080p paylaşımlı oyun seçeneği ile aktivitelerinizi başka insanlarla paylaşabilirsiniz. PS4 Pro, gerçekçiliği artırılan bir cihazdır ve dinamik 4K özelliği videolarınızın görsel kalitesini önemli ölçüde artırır. Üründe videoların çözünürlüğü yüksektir ve görüntü nettir. Ayrıca oynarken aksiyon hareketleri akıcı ve hızlıdır. PlayStation 4 Pro 1 TB 2 kol HDR teknolojisi özelliği ile canlı ve gerçekçi medyalar sağlar. Ürünün geliştirilmiş Wi-Fi geniş bant hızını desteklemek için 2,4 GHz ve 5 GHz modlarından birini tercih ederek akıcı bir şekilde oynamaya başlayabilirsiniz.

Sony PlayStation 4 PS4 Pro Oyun Kolu Kullanımı

Sony PlayStation 4 PS4 Pro Oyun Kolu Kullanımı

Sony PlayStation 4 PS4 Pro 1 TB-2 oyun kolu hediyeli konsol, oyun için gerçekçi ögeler sunar. Eğlence uygulamaları, filmler, sevilen televizyon programları ve yeni videoları yüksek çözünürlük kalitesi sayesinde deneyimleme fırsatı yakalayabilirsiniz. 1080p oyun paylaşımı sayesinde arkadaşlarınızla oyunlarınızı paylaşabilir ve eğlenceyi artırabilirsiniz. Uzaktan oynatma ve veri aktarma özelliği bulunan Sony PlayStation 4 Pro 1 TB oyun konsolu ile videolarda hareketler ekrandan hızlı bir şekilde akar. 1 TB depolama alanı ile çok fazla oyunu yükleyebilirsiniz. Ürün oldukça geniş hafıza boyutu sayesinde müşterilerin beğenisini toplar. Sony PlayStation 4 PS4 Pro 1 TB-2 oyun kolu teşhir ürünü garantili kullananlar tarafından tavsiye edilen ve şık tasarımı ile tercih edilen bir modeldir. Siz de müşteri yorumlarını inceleyerek kendiniz veya yakınlarınız için güvenle sipariş oluşturabilirsiniz.

Avantajlı Sony PlayStation PS4 Pro 1 TB + 2 Kol Fiyatı

Avantajlı Sony PlayStation PS4 Pro 1 TB + 2 Kol Fiyatı

Sony PlayStation 4 PS4 Pro 1 TB-2 oyun kolu teşhir ürünü garantili fiyatları, ürünün bütün teknik özellikleri dikkate alınarak belirlenir. 4K video akışı sağlayabilen PS4'ün üst düzey bir sürümü olan PS4 Pro, PS4 oyunlarının yüksek kaliteyle görünmesini sağlar. PS4 Pro 1 TB + 2 kol fiyat olarak avantajlı bir seçenektir. Kalite ve performans ürünü olan kollar, her müşterinin kişiselleştirmesine göre farklı deneyim imkanı verir. Yeni nesil teknolojiyle donatılan controller ürünler, farklı kategorilerdeki oyunlarla uyumlu bir şekilde çalışır. Yüksek çözünürlüğü sayesinde oyun oynamayı eğlenceli hale getirir. Sony PlayStation 4 PS4 Pro 1 TB-2 oyun kolu teşhir ürünü garantili yorumları ve puanlarına göz atarak ürün hakkında yazılanları inceleyebilirsiniz. Siz de bu ürüne Trendyol’dan avantajlı ve uygun fiyatla sahip olabilirsiniz.