Sony Marvel Spiderman Game Of The Year Edition Ps4 Oyun

1.299 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.349,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.000 TL

Ürün Bilgileri

Sony Marvel Spiderman Game Of The Year Edition Ps4 Oyun

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: CASETAG TURKEY Satıcı Ünvanı: CASETAG GLOBAL ELEKTRONİK OYUN İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0203076948800001 Vergi Kimlik Numarası: 2030769488
    Bu ürün CASETAG TURKEY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • MARVEL’S SPIDER-MAN : THE CITY THAT NEVER SLEEPS DLC
  • Oyun, Peter Parker’ın Örümcek Adam’a nasıl dönüştüğüyle alakalı olmayacak. Peter Parker ve Örümcek Adam’ın, haliyle daha tecrübeli yıllarını oynuyor olacaksınız. (Örümcek ısırığından sonra geçen 8 yıl sonrasında…)
  • Hikâyeye gelince
  • Parker’ın halası May hala, kimsesiz ve evsiz insanlara yardım eden bir vakfın başındadır. Vakfı “Master Li” isimli bir yardımcıyla yönetmektedir. Fakat Li’nin şehrin belediye başkanı olan Norman Osbourne ile geçmişten gelen bir hesabı vardır ve bunun bedelini başta Norman olmak üzere tüm New York şehrine ödetmek için elinden geleni yapacaktır.
  • Hikaye daha da derinleşecek ve beklenmedik olaylarla gelişecektir.
  • Oyunda, Marvel ve Spider-Man evreninden birçok tanıdık karaktere rastlayacaksınız. King Pin, Scorpion, Master Li, Electro, Tombstone Yuri Watanabe, Miles Morales ve daha birçoğu…
  • New York şehrini ise neredeyse birebir tasarlayıp oyuna entegre eden yapımcı firma, bunun yanında gerçekçi ve aktif yaşayan bir şehir dizayn etmiş.
  • 3. Şahıs açısından oynanan yapımda ana görevler haricinde birçok farklı mini görevlerde yer alıyor. Kullanabileceğiniz envai çeşit yetenek sayesinde düşmanlarınızı çok daha efektif bir şekilde eliminize edebileceksiniz. Ayrıca oyun boyunca dilediğiniz zaman değiştirebileceğiniz birbirinden farklı görünümlere ve özelliklere sahip kostümlerde yer alıyor.
  • Spider-Man’in kullandığı yine birçok farklı ve geliştirilebilir teknik ekipman da yer alıyor. Bunların tümünü oyun boyunca seviye atladıkça geliştirebiliyorsunuz. Oyunda birde “Level” sistemi yer alıyor ki Level sistemi sayesinde karakterinizin farklı özelliklerini geliştirebiliyorsunuz.

Ürün Özellikleri

  • Oyun Türü Aksiyon
Geri Bildirim Ver

Sony Marvel Spiderman Game Of The Year Edition PS4 Oyun

Oyunseverler için sürekli yeni oyunlar üretilir ve geliştirilir. Sony Marvel Spiderman Game of the Year Edition PS4 oyun örümcek ısırığından 8 yıl sonrasını konu edinen heyecanlı bir hikayedir. Bu oyun yeni ve gerçekçi bir macera ile sizi adeta içine çeker. Peter Parker New York' ta büyük suç örgütleri ile savaşan deneyimli biridir. Peter Parker New York'u kurtarmaya çalışırken aynı zamanda kendi kişisel hayatını ve kariyerini dengede tutmaya çalışır. Oyun sayesinde doğaçlama olarak dövüşmeniz mümkündür. Dinamik ve akrobatik hareketler yapabilirsiniz. Ayrıca şehirde akıcı gezme ve çevre deneyimleri yaşayabilirsiniz. Artık çaylak olmayan usta bir Spiderman ile oyunun zevkini çıkarırsınız. Dilerseniz ek görevler alarak aktif şekilde oynayabilir, eğlenceyi katlayabilirsiniz.

  • Usta Spiderman ile macera
  • Orijinal dünyalar
  • Aksiyon dolu hikaye

Spiderman Game Of The Year Edition PS4 Oyun Özellikleri

Spiderman Game Of The Year Edition PS4 Oyun Özellikleri

Maceranın ana karakteri olan Peter Parker'ın halası May kimsesiz ve evsiz kalan insanlara yardım eden bir vakıfta başkanlık yapar. Bu vakfı Master Li adında biriyle yönetir. Ancak Li'nin belediye başkanı ile arasında geçmişten gelen bir hesaplaşması vardır. Bunu ona ve tüm New York şehrine ödetmek ister. Bu oyunda New York şehri birebir şekilde entegre edilir ve tasarlanır. Spiderman Game of the Year Edition PS4 gerçekçi ve aktif yaşayan bir şehir dizayn edilip sizlere sunulur. Birden fazla yetenek alıp düşmanlarınıza karşı sergileyebilirsiniz. Dilediğiniz zaman farklı kostüm ve görünümlere sahip olabilirsiniz. Bu macerada geliştirilebilir birçok teknik ekipman ile şehri kurtarabilirsiniz. Ayrıca sahip olduğunuz ekipmanları oyunda seviye atladıkça geliştirebilirsiniz. Level sistemi sayesinde karakterinizin farklı özelliklerini kullanabilirsiniz. Böylece sürekli güçlenerek macerayı kazanabilirsiniz.

Spiderman PS4 ile New York Şehri Güvende

Spiderman PS4 ile New York Şehri Güvende

PS4 Spiderman oyunları size gerçekçi bir çevre tasarımı sunarak oyun oynama keyfi yaşatır. Teknik ekipmanlar sayesinde güçlü bir şekilde oyunu oynayabilirsiniz. Spiderman Game of the Year Edition farkını 8 sene sonra çaylaklıktan çıkan Peter Parker karakteriyle görebilirsiniz. Hikaye sizi Peter Parker'ın hem kişisel hayatına hem New York şehrini kurtarmak için üstün çabasıyla sergilediği aksiyon dolu bir maceraya sürükler. Oyunda farklı görünümlere bürünebilirsiniz. İstediğiniz kostümü giyerek şehri koruyabilirsiniz. Her yeni seviyede karakterinizin özelliklerini geliştirmeye devam edebilirsiniz. Aksiyon dolu bir macerada güçlü bir şekilde görev alabilirsiniz. Kötüleri etkili bir şekilde saf dışı bırakabilirsiniz. İkonik mekanlardaki manzaraları izleme şansı da yakalayabilirsiniz. Akrobatik hareketler yapabilir, şehrin sokaklarında özgürce dolaşabilirsiniz. Büyük suç örgütlerine karşı etkin bir mücadele vererek şehri düşmanlardan arındırıp kurtarabilirsiniz.

Spiderman Game of The Year Edition PS4 Oyun Fiyatı

Spiderman Game of The Year Edition PS4 Oyun Fiyatı

Sony Marvel Spiderman Game of the Year Edition PS4 oyun fiyatı oyunun bütün özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Son derece zevkli ve aksiyon dolu bu macera ile düşmanlarla çarpışabilirsiniz. New York'u kurtarırken girdiğiniz bu çaba son derece gerçekçi dizayn edilen şehirde geçer. Her seviyede karakterinizi istediğiniz gibi zenginleştirebilirsiniz. Dilerseniz birbirinden farklı pek çok kostüm kullanabilirsiniz. Peter Parker artık güçlenen ve deneyim kazanan biri olduğu için kötüler ile aktif şekilde mücadele eder. New York şehrini korumak için çeşitli görevleri bulunur. Aynı zamanda kişisel hayatına ve kariyerine de zaman ayırmaya çalışır. Aksiyonlu ve sürükleyici bu macera oyun gerçekçi geliştirilen şehirde geçer. İkonik mekanları kapsayan bu oyunda dilediğiniz gibi manzarayı da izleyebilirsiniz. Bu aksiyonlu macera oyununu Trendyol üzerinden satın alarak oynamaya başlayabilirsiniz. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Sony Marvel Spiderman Game of the Year Edition PS4 oyun kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.