5
DVD BluRay Oynatıcı kategorisinde
en çok favorilenen 5. ürün

Sony BDP-S3700B Wi-Fi'li Blu-ray Oynatıcı

24.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!

Ürün Bilgileri

Sony BDP-S3700B Wi-Fi'li Blu-ray Oynatıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GLC TEKNOLOJİ Satıcı Ünvanı: GÜLCE SINIRCA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 4107751940800017 Vergi Kimlik Numarası: 7690738969
    Bu ürün GLC TEKNOLOJİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sony BDP-S3700B.EC1 Blu-Ray Oynatıcı Full HD KalitesiGörüntülerin hem netliği hem de derinliği karşısında hayrete düşeceksiniz. Standart çözünürlüğü olan DVD’leriniz bile HD kalitesine gelecek. Çözünürlüklerinde ciddi bir yükselme olacak. Bütün favori filmlerinizi inanılmaz bir kalitede izlemeye hazır olun. Renkler Yeniden Hayat BulacakGerçekçi renkler ve tonlar aklınızı başınızdan alacak. Çünkü Triluminos teknolojisi kullanılmıştır. Daha geniş bir renk aralığı sizleri bekliyor. Üretimi zor kırmızılardan tutun, zümrüt yeşiline ve deniz mavisine kadar aradığınız bütün canlı renklerin keyfini çıkarın. Daha gerçekçi renkler olduğu için yüzleri bile daha net göreceksiniz. Wi-fi Onaylı ÖzellikSorunsuz ve hızlı gezinmenin keyfini Sony ile çıkarmaya ne dersiniz? Maksimum sinyal gücü alan cihaz, benzersiz bir wi fi modülüyle çalışır. Çoklu anten tasarımı, sıradan Wi fi teknolojilerine kıyasla taş çıkarır. Daha güvenilir bir sinyal sağlanır. Evin her noktasında sorunsuz video akışı sizleri bekliyor. Akıllı Telefonunuzu Kullanarak Ekrana Görüntü YansıtınMobil cihazınızı kullanarak arada kablo derdi olmadan görüntüleri yansıtabilirsiniz. Tabletler, Mira cast teknolojisi ve akıllı telefonlar kullanılarak rahatlıkla bağlantı yapılabilir. Hem aileniz hem de arkadaşlarınızla birlikte video izlemenin keyfini yaşayabilirsiniz. Ev Ağınıza BağlanınDLNA ile ev ağınıza bağlanmak çok kolay olacak. DLNA Digital Living Alliance kelimelerinin baş harflerinden türetilmiştir. Genel bir standart olan DLNA, filmler, resimler ve müzikler için akış gerçekleştirmenize yarayacak. Ayrıca taşınabilir sunucular ve oyun konsolları gibi DLNA’yı destekleyen cihazlar arasında içerik aktarımını da rahatlıkla yapabilirsiniz. Hızlı ve Sezgisel Grafik Kullanıcı ArayüzüGrafik kullanıcı ara yüzü uygulamaları ve özelliklerini hızlıca kullanabilirsiniz. Paneller arasında kolayca gezinebilirsiniz. Favori uygulamalarınız ve öne çıkan uygulamalar arasından dilediğinizi seçin. Her şeyin düzenli ve organize olduğu platformu çok seveceksiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver