Sonuç Yayınları 12. Sınıf Matematik Set Kazanım Merkezli Soru Kitapçığı Yeni

124,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.500 TL'ye 300 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Sonuç Yayınları 12. Sınıf Matematik Set Kazanım Merkezli Soru Kitapçığı Yeni

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kitap Ustası Satıcı Ünvanı: KİTAPÇIBURADA YAYIN DAĞITIM PAZARLAMA KIRTASİYE SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0563115603400001 Vergi Kimlik Numarası: 5631156034
    Bu ürün Kitap Ustası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Adı: Sonuç 12. Sınıf Matematik Set Kazanım Merkezli Soru Kitapçığı Yeni Ürün Kodu: 9786057967565 Basım Yılı: 2019.00000000 Kapak Türü: Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen: Komisyon Sipariş verilen ürünler en geç 2-3 gün içerisinde kargoya verilir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 12. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Meryem Gülak Közen
  • Basım Yılı 2021
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Sayfa Sayısı 751-1000
  • Setli/Tekil Setli Ürün
  • Ders Matematik
Geri Bildirim Ver

Sonuç 12. Sınıf Matematik Soru Kitapçığı ile Sınava Hazırlık

Üniversite sınavına hazırlanırken kullanılan kaynak kitaplar oldukça önemlidir. 12. sınıf, sınava en yoğun şekilde hazırlanılan dönemdir. Bu yüzden oldukça fazla kaynak kitap bulunur. Sonuç 12. sınıf matematik sınava hazırlanan öğrencilere hitap eden bir kitaptır. İçinde yalnızca 12. sınıf matematik dersi konularından oluşan sorular yer alır. Öğrencilerin sınava hazırlanırken bolca soru çözebilmesini sağlayan etkili bir kaynaktır. Oldukça fazla öğrenci tarafından kullanılan Sonuç Yayınları kaynak kitapları, farklı düzeylere hitap eder. Matematik dersinde eksiği olan öğrenciler için Sonuç yayınları Sonuç 12. sınıf matematik set kazanım merkezli soru kitapçığı detaylı bir çalışma imkânı sunar. Aynı zamanda öğrenilen bilgilerin kalıcı olmasını sağlar.

  • Kademeli Olarak Zorlaşan Sorular
  • Video Destekli Soru Çözümleri
  • Akıllı Tahtaya Uygun

Kolaydan Zora Giden Sorular

Kolaydan Zora Giden Sorular

Öğrencilerin sınava daha etkili bir şekilde çalışabilmesi için öncelikle kolay sorulardan başlaması gerekir. Sonuç 12. sınıf matematik set kazanım merkezli soru kitapçığı yeni ilk olarak öğrencilere kolay sorular yöneltir. Bu soruları çözen öğrenciler, giderek zorlaşan sorulara geçer. Ayrıca tüm sorular yeni nesildir ve ÖSYM tipine uygundur. Böylece öğrenciler, sınava daha hazır hale gelir ve pratik kazanır. Özellikle sınava ilk kez girecek olan 12. sınıf öğrencileri için ideal kaynaktır. Müfredata uygun olarak güncellendiği için yalnızca sınava yönelik çalışma imkânı sunar. Sonuç 12. sınıf matematik set kazanım merkezli soru kitapçığı yeni içeriği 12. sınıfta yer alan matematik konularından oluşur. Türev, integral gibi zor konularla ilgili oldukça fazla soru çeşidi sunduğundan bu konuların daha iyi anlaşılmasını sağlar. Matematik alanında eksiği olan öğrenciler için oldukça verimli bir kitaptır. Evde, okulda veya dışarda çalışabilmeyi mümkün kılan pek çok özelliğe sahiptir. Böylece sınava hazırlık sürecinde her zaman yanınızda olur.

Video Çözümlü Destek ile Detaylı Çalışma İmkânı

Video Çözümlü Destek ile Detaylı Çalışma İmkânı

Sonuç 12. sınıf matematik set kazanım merkezli soru kitapçığı yeni özellikleri içinde öğrenciler için en yararlı olanlardan biri de video çözümlerinin bulunmasıdır. Bu sayede öğrenciler çözemedikleri, takıldıkları veya yanlış çözdükleri bir soru olduğunda videoyu izleyerek doğrusunu öğrenebilir. Öğretmenlere ulaşılamadığında veya evde tek başına çalışırken video çözümler oldukça iyi bir destektir. Detaylı bir şekilde sorunun nasıl çözüldüğünü bu videolardan öğrenmek mümkündür. Ayrıca bir mobil uygulamaya sahip olan Sonuç Yayınları pratik bir kullanım imkânı da sunar. Videoları bu uygulama üzerinden izleyebilir veya çeşitli tarzlardaki farklı soruları da görebilirsiniz. Kitap üzerinde bulunan QR kodu okutarak uygulamayı kolay bir şekilde indirebilirsiniz. Sonuç 12. sınıf matematik set kazanım merkezli soru kitapçığı yeni kullananlar bu mobil uygulama sayesinde anında sorular hakkında bilgi sahibi olabilir ve sınava dair pek çok konuda bilgi edinebilir!

Okullarda Kullanım için Akıllı Tahtaya Uygun

Okullarda Kullanım için Akıllı Tahtaya Uygun

Akıllı tahtaya uyumlu özelliğe sahip olduğu için öğretmenler tarafından iyi bir kaynak olarak tavsiye edilebilir. Dersi takip etmek ve soruları tahtada hızlı bir şekilde çözmek için bu kitabı kullanabilirsiniz. Sonuç 12. sınıf matematik set kazanım merkezli soru kitapçığı yeni yorumları hem öğretmenler hem de öğrenciler tarafından olumlu görüşlere sahiptir. Sunduğu özellikler ve avantajlar sayesinde sınava hazırlanmayı çok daha kolay hale getirmektedir. Özellikle okullarda sıklıkla önerilen kaynaklardan biridir. Sonuç 12. sınıf matematik set kazanım merkezli soru kitapçığı yeni fiyatı sınavda sağladığı başarı düşünüldüğünde oldukça uygundur. Ayrıca kapsamlı içeriği sayesinde herhangi bir başka kaynağa gerek kalmadan matematik dersi için tüme eksikleri gidermeyi sağlar. Bu sayede farklı kitaplar satın alarak masraf yapmanıza gerek kalmaz.