Sonoff -t0eu3c-tx 3 Kanal Wifi Işık Anahtarı Homekit Uyumlu 3 Kanal

1.387 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Sonoff -t0eu3c-tx 3 Kanal Wifi Işık Anahtarı Homekit Uyumlu 3 Kanal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Asistevim Satıcı Ünvanı: NOSERİ TEKNOLOJİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0632103711800001 Vergi Kimlik Numarası: 6321037118
    Bu ürün Asistevim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SONOFF -T0EU3C-TX Wifi Işık Anahtarı HomeKit uyumlu 3 Kanallı WiFi Lamba Anahtarı/ Telefondan ve Tablet den Kontrol Kontrol Edilen Lamba için Dokunmatik Lamba Anahtarı olarak çalışır. Evinizin kablosuz bağlantısına bağlayıp kontrol etmeniz mümkündür.eWeLink uygulaması ile istediğiniz yerden akıllı cihazlarınız ile bağlanabilir ve kontrol edebilirsiniz.Sonoff T0EU3C-TX Smart kablosuz bağlantısı sayesinde ev otomasyon sistemleri ile de kullanılabilir. Apple HomeKit ev otomasyon sistemlerine entegre edilebilinir. Ayrıca istediğiniz gibi zaman ayarlı işlemler gerçekleştirebilirsiniz. ÖNEMLİ DİKKAT : NÖTR HATTI YOK İSE ÇEKİLMESİ GEREKİR. "NÖTR HATTI OLMADAN ÇALIŞMAZ ÖNCE CİHAZ ÇALIŞMASI GEREKLİ BUNUN İÇİN KESİNLİKLE GEREKLİDİR" ESKİ TİP VİDA DELİĞİ OLMAYAN KASALARA UYGULANIRKEN VİDA DELİĞİ OLMASI GEREKİR YOK İSE KENDİ BECERİNİZ İLE SABİTLENMESİ GEREKİR (Yada uygun vida deliği olan yeni kasa buat ile değişmesi gerekir.) Not: HomeKit uyumlu bu Sonoff modeli Google Home ve Alexa ile çalışmaz , sadece Sonoff'un eWeLink uygulaması ve Apple Home Ev uygulaması üzerinden kontrol edebilebilir. SONOFF T0EU3C-TX Wifi Işık Anahtarı Özellikleri: Dokunmatik Açıp Kapatma. Uygulama ile Uzaktan Açıp Kapatma. Ses ile Açıp Kapatma. Apple HomeKit ile çalışır. Model: T0EU3C-TX Kanal sayısı : 3 Sertifikasyon: CE, RoHS, FCC Standart: AB Güç Kaynağı: 100 ~ 250V AC Maks. Güncel: 2A Maks. Güç: 400W Renk:BeyaKablosuz Standart: 802.11 b / g / n Güvenlik Mekanizması: WPA-PSK / WPA2-PSK Muhafaza Malzemesi: ABS + Sertleştirilmiş Cam Panel AB Standart Boyut : 86 * 86 * 34 (mm)
Geri Bildirim Ver