Somafix Montaj Yapıştırıcı Sıvı Çivi Şeffaf 400gr

197 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
221,78 TL

Ürün Bilgileri

Somafix Montaj Yapıştırıcı Sıvı Çivi Şeffaf 400gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Kesimalmarket Satıcı Ünvanı: KESİMAL İNŞAAT TAAHHÜT MÜHENDİSLİK YAPI DENETİMİ A.Ş. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Artvin Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0546049525200013 Vergi Kimlik Numarası: 5460495252
    Bu ürün Kesimalmarket tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Somafix Montaj Yapıştırıcı Sıvı Çivi Şeffaf 400gr 310 ml ŞEFFAFAÇIKLAMALAR TEKNİK VERİLER Genel Bilgi: Somafix Poliüretan Montaj Yapıştırıcı S150 tek komponentli, şeffaf, solvent içermeyen, havanın nemiyle kürleşen poliüretan bazlı, su, ısı ve hava koşullarına karşı çok dayanıklı bir yapıştırıcıdır. Kullanım Alanları: Çivi ve vida kullanmadan birçok malzemeyi yapıştırmak mümkündür. Ahşap türevi ürünlerin, sunta ve kontra plakların, merdivenlerin, metal kapıların köşelerinin, panellerin ve alçıpanların yapıştırılmasında, söve, kartonpiyer, korniş, pervaz, tavan aksesuarları, ahşap dolap, polistiren ve poliüretan levhaların, pencerelerin, dış cephe elemanları, taş, doğal taş, tuğla ve seramiklerin yapıştırılması ve izolasyonunda, alüminyum, paslanmaz çelik, galvanize çelik, bakır, PVC ve güçlendirilmiş plastiklerin yapıştırılmasında kullanılır. Kullanım Şekli: Uygulanacak yer temiz ve yağ ve tozdan arındırılmış olmalıdır. Kartuşun ucunu keserek tabancaya yerleştiriniz. Kanülün ucunu keserek kartuşa takınız ve poliüretan sıvı çiviyi sıkınız. Uygulama alanının önceden nemlendirilmesi ve uygulanacak alana şeritler halinde uygulanması önemlidir. Çocuklardan uzak tutunuz. Uygulama: +5°C /+40°C. Depolama: +5°C/+35°C arasında depolanması ürün raf ömrünü uzatır. Raf Ömrü: 12 aydır. Üretim tarihi ürünün üzerindedir.
Geri Bildirim Ver