1
Boya İncelticiler & Çözücüler kategorisinde
en çok satılan 1. ürün

SOLTEK KİMYA En Güçlü Boya Sökücü Jel - 1 Kg - Sol Rem Jel

360 TL

Ürün Bilgileri

SOLTEK KİMYA En Güçlü Boya Sökücü Jel - 1 Kg - Sol Rem Jel

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Soltek Kimya Sanayi Üretim Satıcı Ünvanı: SOLTEK KİMYA SANAYİ ÜRETİM İHRACAT İTHALAT ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0773081474300001 Vergi Kimlik Numarası: 7730814743
    Bu ürün Soltek Kimya Sanayi Üretim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sol Rem Jel, metal ve alüminyum yüzeylerde bulunan tüm boyaları etkili bir şekilde sökerek yüzeyleri temizler. Özellikle elektrostatik toz boyaları sökmek için özel olarak geliştirilmiş olan bu güçlü boya sökücü, jel formu sayesinde kolaylıkla uygulanabilir. Sol Rem Jel, boya çıkarmak için de kullanılabilecek bir üründür. Boya lekelerini etkili bir şekilde çıkarırken yüzeylerin de zarar görmesini engeller. Jel formu, ürünün daha fazla yapışmasını sağlayarak etkisini arttırır ve boya sökme işlemini kolaylaştırır. Boya sökücü jel ürünümüz, jel formu sayesinde metal ve alüminyum yüzeylerde bulunan her türlü boyayı özelliklerde elektrostatik toz boyayı sökmek için geliştirilen boya sökücü üründür. Aktif madde oranının yüksekliği sayesinde yüzeyde bulunan boyaları kolayca ve hızlıca sökme imkanını elde edersiniz. İçerdiği metal koruyucu inhibitörler sayesinde her yüzeyde güvenle kullanabilme imkanı sağlar. Boya Sökücü Jel ürünümüzün Likit ürünlere göre fatura birim maliyeti yüksektir ancak jel formu sayesinde daldırma yapamadığımız sabit ve büyük parçaların bulundukları yerde boyalarının sökülmesini sağlar. Birim alanda kullanım anı birim maliyetleri fatura birim maliyetlerinin aksine çok düşüktür. Revizyon yapılacak makinelerin üzerinde bulunan boyaların üzerinde son derece etkilidir. Boya sökücü jel ürünümüz oto boyaları astarları yağlı boyaları kolayca söker. Kokusu kullanıcıyı rahatsız etmez. 1 kilogramı ile ortalama yüzeydeki boyanın kalınlığına göre 4-6 m2 alanın boyasını kolayca söker. Yüzeyde tortu tuval bırakmaz. Daha sonradan yapılacak olan işlemleri engellemez. Ekonomik birim fiyatlarının yanı sıra doyma ve temizleyicilik oranı özellikle daldırma uygulamalarında söz konusu ürünlere göre doyma ve boyayı içine hapsetme daha fazladır. Boyayı eriterek sökme işlemi yüksek doyma özelliğindeki bileşen kimyasal formülasyonu benzerlerinin aksine uçuculuğun minimum olması nedeni ile banyoyu defalarca kullanım imkânı sağlar. Bu özelliği sayesinde aynı üründen daha fazla verim almak mümkündür. Fırça yada rulo yardımıyla kıvamlı sürmeye dikkat ediniz ve serin ortamda güneşten uzakta uygulayınız. Yüzeye fırça yardımıyla sürüp 5-15 dakika bekleyiniz. Ardından kabaran boyayı yüzeyden uzaklaştırınız. Kullanım talimatını mutlaka okuyunuz. El, yüz, vücut ve gıda maddeleri temizliğinde kullanmayınız. Göz ve cilt ile temas halinde hemen bol su ile yıkayınız. Çocuklardan uzak tutunuz. Oda sıcaklığında muhafaza edilmelidir. Uygulama esnasında eldiven kullanılmalı ve göze sıçrama ihtimali olasına karşın gözlük kullanılmalıdır. Cilt ile temas halinde bol su ile yıkayınız. Ürünü teneffüs etmekten, göz ve deri ile temas ettirmekten kaçınınız.

Ürün Özellikleri

  • Tip Endüstriyel Grup
  • Boya Ağırlığı 1 Kg
Geri Bildirim Ver