3
Boya İncelticiler & Çözücüler kategorisinde
en çok satılan 3. ürün

SOLTEK KİMYA Ahşap Boya Sökücü

99 TL

Ürün Bilgileri

SOLTEK KİMYA Ahşap Boya Sökücü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Soltek Kimya Sanayi Üretim Satıcı Ünvanı: SOLTEK KİMYA SANAYİ ÜRETİM İHRACAT İTHALAT ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0773081474300001 Vergi Kimlik Numarası: 7730814743
    Bu ürün Soltek Kimya Sanayi Üretim tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SOL REM VDN jel formu sayesinde ahşap yüzeylerde bulunan her türlü boyayı özellikle yağlı boyayı ve verniği sökebilirsiniz. Ahşap yüzeyden Boya ve vernik sökmek için geliştirilen üründür. Aktif madde oranının yüksekliği sayesinde yüzeyde bulunan boyaları kolayca ve hızlıca sökme imkanını elde edersiniz. İçerdiği ahşap koruyucu inhibitörler sayesinde her yüzeyde güvenle kullanabilme imkanı sağlar. Ahşap yüzeye kesinlikle zarar vermez korozyona neden olmaz ahşap yüzeyi aşındırmaz. Ahşap bina ve yapıların restorasyonunda güvenle kullanılır. BOYA VE VERNİK SÖKÜCÜ ÜRÜNÜMÜZ BENZERLERİNİN AKSİNE AHŞAP YÜZEYE DAHA SONRADAN YAPACAĞINIZ BOYA VE VERNİK İŞLEMLERİNE ENGEL OLMAZ AHŞAP YÜZEYDE ÇÜRÜME YAPMAZ. SOL REM VDN jel formu sayesinde ahşap yüzeylerde bulunan her türlü boyayı özellikle yağlı boyayı ve verniği sökmek için geliştirilen boya sökücü üründür. Aktif madde oranının yüksekliği sayesinde yüzeyde bulunan boyaları kolayca ve hızlıca sökme imkanını elde edersiniz. İçerdiği ahşap koruyucu inhibitörler sayesinde her yüzeyde güvenle kullanabilme imkanı sağlar. Ahşap yüzeye kesinlikle zarar vermez korozyona neden olmaz ahşap yüzeyi aşındırmaz. Ahşap bina ve yapıların restorasyonunda güvenle kullanılır. Kullanım talimatını mutlaka okuyunuz. El, yüz, vücut ve gıda maddeleri temizliğinde kullanmayınız. Göz ve deriyle temas halinde hemen bol su ile yıkayınız. Çocuklardan uzak tutunuz. Oda sıcaklığında muhafaza edilmelidir. Uygulama esnasında eldiven kullanılmalı ve göze sıçrama ihtimali olasına karşın gözlük kullanılmalıdır. Cilt ile temas halinde bol su ile yıkayınız. Ürünü teneffüs etmekten, göz ve deri ile temas ettirmekten kaçının. Kıvamlı sürmeye dikkat ediniz ve serin ortamda güneşten uzakta uygulayınız. Yüzeye fırça yardımıyla sürüp 5 - 15 dakika bekleyiniz. Ardıdan kabaran boyayı yüzeyden plastik yada metal spatula ile kazıyınız. Dolgu verniğini yat verniğini kolayca sökebilme imkanını elde edersiniz.

Ürün Özellikleri

  • Boya Ağırlığı 0,25 Kg
Geri Bildirim Ver