Solomombaby Her Yöne Kot Desen Gri Ton Ergonomik Kanguru

1.049 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!

Ürün Bilgileri

Solomombaby Her Yöne Kot Desen Gri Ton Ergonomik Kanguru

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HEPİMİZDEN Satıcı Ünvanı: ALFA E TİCARET DANIŞMANLIK ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0051027858200019 Vergi Kimlik Numarası: 0510278582
    Bu ürün HEPİMİZDEN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 0 ay 4 yaş (3.5 kg – 20 kg) arasındaki bebekler için kullanılır ve yastığı ile birlikte gönderilmektedir.
  • Baş ve Bel desteği mevcuttur.
  • İç astarları %100 hava geçiren pamuk kumaştan üretilmiştir.
  • Önde (Bebeğinizin Yüzü Hem Anneye Dönük Hem de Dışarı Bakacak Şekilde), yanda, sırtta taşıma imkanı sağlar.
  • Çift emniyet sistemine sahiptir. Kilitler harici özel cırt cırt sistemleriyle desteklenmektedir.
  • Tüm Ürünlerimizde mukavemeti sağlamak için sonsuz flement coats iplikleri kullanılmaktadır.
  • Ürünlerimiz bilgisayarlı otomatik makinalarda uluslararası standartlarda zarf dikişlerde dikilmektedir.
  • Tüm ürünlerimiz bebek sağlığı için sürekli olarak laboratuvarlarda test edilmektedir
  • Bebeğin kangurudaki oturma şekli (M) oturuş pozisyonudur. Bu pozisyon ergonomik bir oturuş desteği sağlar. Bebeğin kalça, pelvis ve omurgasının sağlıklı gelişimi için en doğru pozisyon şeklidir. Bu da doktorların ve dünya kalça sağlığı enstitüsü (Hyp Dysplasia Enstitute) önerdiği taşıma şeklidir.
  • Bebeğin ağırlığını omuz sırt ve bel arasında dengeli bir şekilde dağıtır ve bu nedenle ağrı oluşturmaz.
  • Omuz askılarındaki destek sünger dolgular tüm gün konfor sağlar.
  • Başlığı sayesinde bebeğinizin başını desteklerken aynı zamanda güneş, ışık ve rüzgardan korur. Bebeğinizi emzirirken de gizlilik sağlar.
  • 0 Ay/4Yaş kanguru modelimiz çamaşır makinesinde yıkanabilir (30 derece).Tüm talimatları kullanma kılavuzundan bulabilirsiniz.
  • Kanguru ile birlikte gelen yastık aparatı bebeğinizin altına gelecek şekilde 7 Kg oluncaya kadar destek olarak kullanılabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Solomombaby Her Yöne Kot Desen Gri Ton Ergonomik Kanguru

Ebeveynler, çocuk yetiştirirken sayısız ayrıntıyla karşı karşıya kalmaktadır. Kendileriyle ilgili her şeyi araştırmak ve ideal seçimi yapmayı arzu ederler. Çocukları için olan her ürünü özenle seçmek önemlidir. Solomombaby her yöne kanguru da bu ürünlerden biridir. Bebeğin fiziksel özelliklerine ve duruşuna göre üretilmiştir. Bebeklerde duruş bozukluklarına engel olmak için yapılan bu ürün anneler tarafından sıklıkla sevilmektedir. Bebeğin 9 ay anne karnında olan pozisyonu bir zamanın ardından devam etmektedir. Bu ergonomik kanguru modeli bu şekilde düşünülerek üretilmiştir. Bir an için, çocuk bacakları midesine yakın, cenin biçiminde duruyor. Birkaç ayın ardından yerçekiminin etkisi ile bacakları düzelmeye başlar. Böylece doğru duruşa kavuşur. Bu ürün, doğru duruşun korunmasına yardımcı olmak için ergonomik olarak tasarlanmıştır. Baldır ve kalça kaslarının düzgün gelişimine katkıda bulunur.

  • Dayanıklı
  • Kaliteli
  • Sağlam

Solomombaby Her Yöne Kot Desen Gri Ton Ergonomik Kanguru Özellikleri

Kullanışlı ürün, bebeğin fiziksel gelişimi için çok önemlidir. Bu ürünle bebeğin vücudu ile anne yan yanadır. Böylece bebek için bir güven ortamı kurulur. Solomombaby her yöne kot desen gri ton ergonomik kanguru tasarımı ile kullanıcılara kolaylık sağlamaktadır. Bebeğin yaşına göre kullanım şeklini ve bebeğin pozisyonunu değiştirebilirsiniz. Ebeveynler bu kapsamda çok dikkatli olmalıdır. Çünkü nasıl kullanılacağı da bebeğinizin sağlığı için önemlidir. Solomombaby her yöne kot desen gri ton ergonomik kanguru özellikleri sayesinde bebeğinizin tüm ihtiyaçlarına kolayca sağlayabilirsiniz. Kangurular gün içinde annelerin önemli yardımcılarından biri olduğu için çok faydalı tasarım ve kullanımı vardır. Kullanıcının ihtiyaçlarına göre değiştirilebilen ergonomik tasarımları ile dikkat çekiyor. Ergonomik olarak tasarlanmış dışa bakan bu ürün ile ebeveynler ve çocuklar açık havanın keyfini çıkarabilir.

Solomombaby Her Yöne Kot Desen Gri Ton Ergonomik Kanguru İçeriği

Kullanışlı kanguru modeliyle beraber anne ya da baba, bebeğinin yüzünü kendilerine dönük veya dışa dönük olmak üzere kullanabilir. Dışarıda çocuğun ilgisini çekecek bir mekanda kullanabilirsiniz. Çocuğunuz ağlama belirtileri göstermeye başlarsa, onu iki taraflı bir ürünle içe dönük olarak da kullanabilirsiniz. Birden fazla lokasyonda taşımayı kolaylaştıran ürün, dört mevsim kullanım için uygundur. Her yöne kullanılabilen ürün ile bebeğinizi birden fazla şekilde tutabilirsiniz. Bu kullanımı kolay ürün ile ebeveynler güvenle kullanabilirler. Ayarlanabilir omuz askıları sayesinde pozisyon değiştirilmesi basit ve hızlıdır. İlk olarak, arkayı açmanız ve çocuğu güvenli bir yerde bırakmanız gerekir. Daha sonra kayış ve cihaz üzerinden istediğiniz yönde uygun ayarlamayı yapabilmektesiniz. Solomombaby her yöne kot desen gri ton ergonomik kanguru içeriği anne ve babalara güven vermektedir. Ayrıca Solomombaby her yöne kot desen gri ton ergonomik kanguru indirimleri de ürünü uygun fiyatlı almak için iyi bir fırsat olur.

Solomombaby Her Yöne Kot Desen Gri Ton Ergonomik Kanguru Fiyatı ve Yorumları

Terletmeyen, bebeğinizin cildini incitmeyecek kumaşlar kullanılmıştır. Yumuşak, pamuklu ve nefes alabilen kumaşı sayesinde rahat kullanım sunar. Üstün kumaş yapısı ile güven verir. Ürünlerin omuz askıları ve kemerlerin uyumuna dikkat etmelisiniz. Böylelikle ağırlıklar eşit şekilde bölünür ve kolayca taşıma imkanı sunar. Ergonomik kangurudaki sırt ve boyun desteği, ebeveynlerin bebeklerini tutmasını kolaylaştırması da önemli bir özelliktir. Ayrıca emniyet kilit sistemi bulunmaktadır. Güvenlik kilidi sistemi, ebeveynler için bir gönül rahatlığı meselesidir. Bu sistemle çocuğunu tutan anne ya da baba tamamen güvendedir. Makinede yıkanabilir kumaş yapısı sayesinde nemli bir bezle de kolaylıkla temizlenebilir. Solomombaby her yöne kot desen gri ton ergonomik kanguru fiyatı ise her bütçeye hitap etmektedir. Bunun yanı sıra Solomombaby her yöne kot desen gri ton ergonomik kanguru yorumları için Trendyol’a göz atabilirsiniz.