Şölen Luppo Sandiviç Kek Kakaolu 184gr

59 TL
Çok Al, Az Öde!
1 x  59 TL
%5 indirim
2 x  56,05 TL
112,10 TL
%10 indirim
3 x  53,10 TL
159,30 TL
%15 indirim
4 x  50,15 TL
200,60 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (10)
Kurumsal Fatura
4. Ürüne %5 İndirim
999 TL'ye 15 TL İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
80,84 TL
Kurumsal Fatura
80,04 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Şölen Luppo Sandiviç Kek Kakaolu 184gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Elif mağazacılık Satıcı Ünvanı: SÜLEYMAN ÖÇALAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6510755082
    Bu ürün Elif mağazacılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Luppo Kakaolu Sandviç Kek 184 gr
Geri Bildirim Ver

Şölen Luppo Kakaolu Sandviç Kek 184 gr

Kakaolu lezzetler her yaştan bireyin sevdiği bir tattır. Çikolatanın ham maddesi olan kakao, girdiği her tatlıyı bambaşka bir hale getirir. Şölen luppo kakaolu sandviç kek 184 gr size hem çikolatanın hem de kakaonun tadını birlikte sunar. Kakaolu keklerin arasına eklenen yumuşacık marshmallow ve tüm sandviç keki kaplayan çikolata ile enfes bir lezzet ortaya çıkar. Kahvenizin yanında tüketebileceğiniz bu ürün, molalarınızı tatlandırır. İçerisinde toplamda 8 adet sandviç kek bulunan bu ürün, 184 gram ağırlığa sahiptir. İş yerinde vereceğiniz molalarda ya da okulda teneffüs aralarında arkadaşlarınızla paylaşabileceğiniz bir üründür. İçerisinde süt ve süt ürünleri bulunduğu için vegan beslenmeye uygun değildir. Siz de bu yumuşacık çikolata kaplı lezzeti denemek için satın alabilirsiniz.

  • Kakaolu sandviç kekler
  • Çikolatanın enfes tadı
  • Yumuşacık marshmallow

Enfes Şölen Luppo Kakaolu Sandviç Kek

Enfes Şölen Luppo Kakaolu Sandviç Kek

Şeker, yumurta ve unun enfes birleşiminden hazırlanan yumuşacık kekler herkesin sevdiği bir tattır. İçerisine ekleyebileceğiniz maddelerle tadını zenginleştirerek kekleri çeşitlendirebilirsiniz. Kakaolu ağızda dağılan yumuşak kekleri ile Şölen Luppo molalarınızı tatlandırır. Aniden gelen misafirleriniz için hemen hazırlayabileceğiniz bu ürün ile farklı bir tatlı tabağı oluşturabilirsiniz. Sunum tabağını, şık bir biçimde yerleştireceğiniz bu ürünlerin arasına ekleyeceğiniz çiğ ya da kavrulmuş kuruyemişlerle süsleyebilirsiniz. Şölen luppo kakaolu sandviç kek 184 gr fiyatı uygun ve avantajlı seçeneklere sahiptir. Bütçe dostu olan bu ürün alınacaklar listenizin başında yer alır. Ufak boyutlara sahip olan bu ürünü çantanızda taşıyabilirsiniz. Kendinizi şımartmak istediğiniz zamanlarda kahvenizin yanına bir tane Luppo ekleyebilirsiniz. Çay, kahve veya meyve sularıyla birlikte tüketilebilen bir tatlıdır. Kakaolu kek sevenlerin rahatlıkla yiyeceği bu ürünü satın alabilirsiniz.

Yumuşacık Marshmallow Dolgulu Şölen Luppo Kakaolu

Yumuşacık Marshmallow Dolgulu Şölen Luppo Kakaolu

Marshmallow, lokuma benzeyen ancak lokuma göre süngerimsi bir yapıda olan ve su ile şekerin birleşiminden oluşan bir şekerlemedir. Çocukların severek tükettiği bu ürün kakaolu Luppo arasında bulunur. Yumuşak ve ağızda dağılan bir yapıya sahip olan marshmallow, kakaolu keklerin arasında yer alır. Marshmallow dolgulu kakaolu sandviç kek olarak ortaya çıkan bu lezzet tatlı krizlerinde yanınızdadır. Şölen luppo kakaolu sandviç kek 184 gr yorumları bu ürünü denemiş olan müşterilerin değerli bilgileri ile doludur. Bu enfes tatlıyı ilk kez alacak müşteriler için yorumlar aydınlatıcı ve yol göstericidir. Marshmallow dolgulu bu sandviç keki farklı tatlılar üretmek için de kullanabilirsiniz. Cam dondurma kaplarının tabanına yerleştirip üzerine pişirdiğiniz pudingi ya da pastacı kremasını ekleyerek farklı tatlar elde edersiniz. Supangleyi farklı bir şekilde yorumlamak isteyen müşteriler de ürünü satın alabilir.

Çikolata Kaplı Şölen Luppo Kakaolu Sandviç Kek

Çikolata Kaplı Şölen Luppo Kakaolu Sandviç Kek

Çikolata eklendiği her tatlıyı güzelleştiren bir lezzettir. Neredeyse her tatlıya ekleyebileceğiniz çikolatanın kendine has özel bir tadı vardır. Çikolata ile kaplanan Luppo kakaolu sandviç kek ağzınızda lezzet şöleni yaşatır. Yuvarlak şekilde üretilen bu atıştırmalıklar, sütlü çikolata ile kaplanarak size sunulur. Paketin içerisinde 8 adet bulunan sandviç kekler, birbirine yapışmaması için kendi yuvalarına sahiptir. İçerisinde yumurta, süt ve süt ürünleri bulunduğu içine vegan beslenmeye uygun değildir. Glutenli un kullanılarak hazırlanan bu lezzeti glutensiz beslenen bireylerin tüketmesi önerilmez. El değmeden sağlığa uygun koşullarda üretilen bu ürünün paketini ilk siz açarsınız. Çocuklarınızla birlikte rahatlıkla tüketebileceğiniz şekerli bir atıştırmalıktır. Her yere götürebileceğiniz bu ürünü ara öğünlerinizde çeşitli içeceklerle birlikte yiyebilirsiniz. Yediden yetmişe herkesin seveceği sütlü çikolata kaplı marshmallow dolgulu kakaolu sandviç keklere Trendyol aracılığıyla sahip olabilirsiniz.