Solax Cg520 1.9 Hp Düz Şaftlı Motorlu Yan Tırpan

4.999,90 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.999 TL

Ürün Bilgileri

Solax Cg520 1.9 Hp Düz Şaftlı Motorlu Yan Tırpan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HIRDAVATMAKİNA Satıcı Ünvanı: RAMAZAN HASRET İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4580059891
    Bu ürün HIRDAVATMAKİNA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mükemmel Silindir Hacmi Ürün 51.7 CC silindir hacmi ile gelir. Yüksek performans gösterir. Yan tirpan ergonomik tasarımı ile rahat kullanım sunar. Rakiplerine göre hafifliği, şıklığı ve kulanım kolaylığı ile ön plana çıkar. Solax ile siz de bir adım öne geçin. Hafif Tasarım 7700 gr ağırlığı ile ürün rakiplerine kıyasla çok hafif bir tasarım sunar. Hareket ettirilmesi, kullanması, gerektiğinde taşınması son derece kolaydır. Hafif tasarımı sayesinde siz de yorulma olmadan çalışma sağlayabilirsiniz. Geniş Yakıt Kapasitesi Ürün 1 L yakıt kapasitesi ile gelir. Kapasitesi geniş olduğundan tek seferde yakıt konması yeterli olur. Bu yakıt sizi uzun süre götürür. Tek doldurma ile kesintisiz iş yapma kapasitesine sahip olun. Verimli Yakıt Kullanımı Benzin ile çalışan bu ürün son derece verimli çalışır. Yüksek verimi sayesinde çalışması sırasında düşük tüketim yapar. Hem çevre hem de cep dostu çalışması ile beğeni toplar. Rahat Kullanma Tutuşundan motoruna, aksesuarlarından hafif tasarımına kadar bu ürün hakkında her şey kullanıcıların rahat etmesi için düşünüldü ve tasarlandı. Kullanıcılar zorlanmadan pratik bir şekilde işlerini haledebilirler. Sessiz Çalışma Özelliği Motorlu tırpan çalışırken gürültü olması gerektiğini kim söylüyor? Bu rüün sessiz çalışma özelliği sayesinde çalışması sırasında gürültüden eser bırakmıyor. Sessiz çalışma, ergonomik kullanım, hafiflik ve verimli çalışma hepsi onda!

Ürün Özellikleri

  • Tip Benzinli
Geri Bildirim Ver