Solax 5900 Benzinli Ağaç Kesme Motoru 3.2 Hp Motorlu Testere Benzinli Ağaç Kesim Motoru Bıçkı

4.399 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.444,83 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.300 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.990 TL

Ürün Bilgileri

Solax 5900 Benzinli Ağaç Kesme Motoru 3.2 Hp Motorlu Testere Benzinli Ağaç Kesim Motoru Bıçkı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TARIM NALBUR VE MAKİNA Satıcı Ünvanı: UHUD HIRDAVAT DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0887102354900001 Vergi Kimlik Numarası: 8871023549
    Bu ürün TARIM NALBUR VE MAKİNA tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Solax 5900 Benzinli Ağaç Kesme Motoru 3.2 Hp Motor : Hava Soğutmalı, İki Zamanlı, Tek Silindirli Benzinli Motor Güç : 2,4kw - 3,2 Hp / 8000rpm Silindir Hacmi : 55cc Yakıt Kapasitesi : 550ml Kılavuz Uzunluğu : 45 cm Zincir Ölçüsü : 3,25 – 36 diş Ölçüler : 50x26x20 cm Net Ağırlık : 6,5 kg

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 1501 - 2200 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ağırlık 6 Kg
  • Pala Boyu 45-49
  • Zincir Diş Sayısı 36
Geri Bildirim Ver

Solax 5900 Benzinli Ağaç Kesme Motoru 3.2 HP

Ağaç kesme makinesi, hem bütün haldeki ağaçların kesilmesinde hem de kütüklerin parçalanmasında kullanılır. Bu anlamda kullanım açısından pratiklik sunan Solax 5900 benzinli ağaç kesme motoru 3.2 HP, benzinli kullanım şekli ile öne çıkar. Birçok çalışma alanında veya kişisel kullanımlarda hayatı kolaylaştırıcı etkide bulunur. Daha iyi kesim deneyimi yaşamak ve uzun süre cihazı kullanabilmek açısından ürünün bakımının da düzenli olarak yapılması gerekir. Maksimum güvenlik sağlayan tasarıma sahiptir. Koruma noktaları bulunması sebebiyle ön plana çıkar. Kesim yapma konusunda yüksek performans sergiler. Gelişmiş özelliklere sahip olması sayesinde ihtiyaçlara tam olarak yanıt verir. Solax 5900 benzinli motorlu testere, tetik kilitleme özelliğine sahiptir. Gaz pedalı devreye girmeden önce kullanılması gereken avuç içi anahtar ile üretilen testerenin titreşim miktarı da ideal seviyededir.

  • Yüksek güvenlikli
  • Pratik
  • Kolay kullanım

Solax 5900 Benzinli Ağaç Kesme Motoru Özellikleri

Solax 5900 Benzinli Ağaç Kesme Motoru Özellikleri

Titreşim miktarının normal seviyede olması sayesinde hem güvenlik sorunu üst seviyede olur hem de kullanan kişi çabuk yorulmaz. Solax 5900 ağaç motoru, anti titreşim özelliğine sahiptir. Kauçuk burçlar ve metal yaylarla üretilmesi sayesinde titreşim oranı minimum düzeye indirilir. 3.2 HP motor gücünde üretilen testere, iki zamanlı ve tek silindir yapıdadır. Aynı zamanda benzinli olma özelliği ve hava soğutmalı motoru ile de dikkatleri üzerine çeker. Solax benzinli testere, silindir kapasitesi 55 CC olarak belirlenir. Silindir çapı ise 45,2 x 34 mm olacak şekilde tasarlanır. 0,55 litre yakıt deposu bulunur. Yakıt tüketimi ve performans açısından fayda sağlayan bir ürün olarak beğeni toplar. Rengiyle de şık bir görünüm sunan makine, gaz kilidine sahip olması ile büyük ağaçları kesme işleminde kolaylık sağlar.

Solax Benzinli Ağaç Kesme Motoru Avantajları ve Yorumları

Solax Benzinli Ağaç Kesme Motoru Avantajları ve Yorumları

Solax 5900 motorlu testere - 18 - 3.2 HP, sahip olduğu fren sistemi ile makineyi kullanan kişileri herhangi bir olumsuzluktan korur. Boşta devir sayısı 8.000 devir / dk olarak hesaplanan makinenin pala boyu 50 cm’dir. Model zincir tipi ile kullanışlı bir ürün olma özelliği taşır. 6,5 kg net ağırlığı ile kolayca taşınabilir bir üründür. Hasta ağaçları kesmek için de kullanılan ürün, meyvelerin daha verimli bir şekilde çıkması için dalları budama görevinde de başarılı sonuçlar ortaya koyar. Gerektiği takdirde zincirlerinin çıkarılabilmesi ile bileme ve yağlama gibi işlemler yapma fırsatı sunar. Böylece daha uzun ömürlü bir kullanım deneyimi yaşanır. Solax 5900 benzinli ağaç kesme motoru 3.2 HP yorumları incelendiğinde de ürünün üst düzey verimi ve yüksek performansı net bir şekilde görülür.

Solax 5900 Benzinli Ağaç Kesme Motoru Fiyatları

Solax 5900 Benzinli Ağaç Kesme Motoru Fiyatları

Kolay bir şekilde kullanılan ve keskin dişlileri yardımıyla kuru ve ıslak ağaçları kesmede yüksek performans sergileyen testere, körelme ve takılma gibi problemlere karşı dayanıklıdır. Ergonomik bir tasarıma sahiptir. Esnek gövdeleri sayesinde özgürce kullanılır. Ağaç bakım işlerinde pratik kullanım sunan bir yardımcı niteliğindedir. Kalın veya ince gövdeli dallarda başarılı sonuçlar ortaya çıkarır. Kullanım performansı sayesinde uzun süre aralıksız çalışabilir özelliğe sahiptir. Güçlü ve teknolojik motorları ile yüksek performans sergiler. Kısa sürede ciddi sayıda ve oranda kesim yapabilir güce sahiptir. Benzinli olma özelliği sayesinde alanındaki birçok ürün ve modelden ayrılır. Zamandan ve enerjiden tasarruf etmeyi sağlar. Solax 5900 benzinli ağaç kesme motoru 3.2 HP fiyatı her bütçeye uygunluğu ile ön plana çıkar. Trendyol üzerinden ürünün tüm detaylarını inceleyebilir ve sepetinize ekleyebilirsiniz.