Soillium Mıknatıslı Bıçak Askısı 33cm Güçlü Bıçak Tutucu Bıçak Mutfak Organizer Bıçaklık Duvara Monte 1 Adet

249,90 TL

Ürün Bilgileri

Soillium Mıknatıslı Bıçak Askısı 33cm Güçlü Bıçak Tutucu Bıçak Mutfak Organizer Bıçaklık Duvara Monte 1 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAREN DİJİTAL Satıcı Ünvanı: KAREN DİJİTAL İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0524152180300001 Vergi Kimlik Numarası: 5241521803
    Bu ürün KAREN DİJİTAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mıknatıslı Paslanmaz Duvar Bıçak Askısı Standı 33 Cm Manyetik Bıçak Tutucu Düzenleyici Organizer Askı Aparat ile birlikte artık mutfakta iş yapmak çok daha kolay olacak. - Mıknatıslı Bıçak Askısı 33 Cm ile bıçaklarınızı duvara asabilir ve mutfağınızda kullanışlılığı arttırabilirsiniz. - Mıknatıslı bıçak askısını kolayca duvara monte edebilirsiniz. - Ardından bıçak organizer üzerine istediğiniz düzende bıçaklarınızı ve diğer metal mutfak eşyalarınızı asabilirsiniz. - Bıçak askı aparat , duvarda oldukça şık bir görüntü oluşturabilir ve tüm mutfak aletlerinizi elinizin altında bulunmasını sağlayabilirsiniz. - Mıknatıslı Bıçak Tutucu, güçlü manyetik çekimi sayesinde tüm mutfak gereçlerinizi üzerine yerleştirebilirsiniz. - Mıknatıslı Geniş Bıçak Tutucu Stand Boyutu: 33 cm uzunluk 4 cm genişlik 0.5 cm kalınlık ölçüsündedir. - Mutfak Bıçak Organizeri Paket İçeriği: 1 adet 33 cm uzunluğunda manyetik bıçaklık 2 adet duvar montajı için dubel 2 adet duvar montajı için vida gönderilmektedir. - Ürün rengi siyahtır. - uvara Monteli Mıknatıslı Bıçak Çatal Kaşık Askısı 33 cm ile bıçaklarınızı duvara asabilir ve mutfağınızda kullanışlılığı arttırabilirsiniz. - Ardından üzerine istediğiniz düzende bıçaklarınızı ve diğer metal mutfak eşyalarınızı asabilirsiniz. - Duvarda oldukça şık bir görüntü oluşturabilir ve tüm mutfak aletlerinizi elinizin altında bulunmasını sağlayabilirsiniz. - Mıknatıslı Bıçak Tutucu'yla sıkça kullandığınız mutfak gereçlerinizi asarak hem düzenleyebilecek hem de kolay ulaşılabilir bir pozisyonda tutabileceksiniz. - Mıknatıslı Bıçak Askısı şık görünümüyle mutfağınızın havasını değiştirirken aynı zamanda mutfak gereçlerinizi kolay ulaşılır bir konumda tutacak. Güçlü manyetik yapısıyla birçok mutfak gerecinizi aynı anda tutabilir, bıçaklarınızın yanı sıra kaşık, çatal, kepçe, kevgir gibi metal gereçlerinizi de asabileceğiniz bir üründür. - Bıçak ve diğer gereçlerinizi Mıknatıslı Askıya asarak çekmecelerinizden yer tasarrufu sağlarken, tezgâhınızdaki dağınıklığın da önüne geçmiş olacaksınız. - Mutfak gereçleri dışında makas, pense, tornavida gibi el aletlerini asmak için de kullanılabilecek çok yönlü bir üründür. - Montajı oldukça kolaydır. (2 adet dübel ve 2 adet vida pakete dâhildir) - Dekoratif tasarıma sahiptir. Güçlü manyetik yapısıyla birçok mutfak gerecini aynı anda tutabilir. Yer tasarrufu sağlar. Mutfak gereçlerinize kolay ulaşım sağlar. Kesici aletleriniz için ekstra güvenlik sunar.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Parça Sayısı 1
Geri Bildirim Ver