Softto Plus Kükürt Ve Keçi Sütü Sabunu

119 TL
Son 3 ürün!

Ürün Bilgileri

Softto Plus Kükürt Ve Keçi Sütü Sabunu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Naturalness Satıcı Ünvanı: NATURALNESS SAĞLIK VE YAŞAM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Malatya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0630088643700001 Vergi Kimlik Numarası: 6300886437
    Bu ürün Naturalness tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • SOFTTOPLUS KÜÜRT VE KEÇİ SÜTÜ SABUN YÜZ VE VÜCUT Ürün Faydaları: Kükürt cilt için oldukça faydalıdır. Kırışıklıkların önüne geçmesinin yanında yaşlanma belirtilerini geciktirmesi ile de tercih edilmektedir.Cildiniz üzerinde peeling etkisi oluşturan ürün, özellikle yağlı ciltlerde yaşanan ve yaşanması muhtemel pek çok cilt problemini ortadan kaldırmaktadır.Cilt lekelerinde etkili olan sabun, cildin ihtiyacı olan nemin sağlanmasında da etkili olmaktadır Tüm cilt yapıları ile uyumlu olan Kükürt ve Keçi Sütü Sabunu yağlı olan ya da yağlı olmaya karşı eğilimi bulunan cilt yapılarında temizliğe yardımcı olur.Antibakteriyel ve antiseptik özellikleri sayesinde oldukça etkili olan bu ürün cildiniz üzerinden peeling etkisi oluşturacaktır.sivilceye eğilimli, siyah nokta ve sivilceye eğilimli eğilimi bulunan ciltlerin temizlenmesini sağlayarak cildinizde sağlıklı bir parıltı oluşturmaktadır.Sabun eşsiz özellikleri ile cildinizin nem ihtiyaçlarını karşılamaya ve pek çok cilt problemini çözmeye yardımcı olur.İçeriğinde kükürt ve keçi sütü bulunan ürün cilt üzerinde hydro-lipid dengesini sağlamaya yardımcıdır.Lekeleri gidermeye ve cildinizi temizlemeye yardımcı olur. Ürün %100 orijinaldir. Ambalajı açılan ürünlerin iadesi kabul edilmemektedir.
Geri Bildirim Ver