Sofistike Ombre Kalp Kore Nail Art Tasarım Jel Takma Tırnak Seti Uzun Süre Kullanım Güçlü Zararsız Yapıştırıcı

307,99 TL
Son 2 ürün!

Ürün Bilgileri

Sofistike Ombre Kalp Kore Nail Art Tasarım Jel Takma Tırnak Seti Uzun Süre Kullanım Güçlü Zararsız Yapıştırıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Solmore Satıcı Ünvanı: SİBEL TOYSAL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8590346524
    Bu ürün Solmore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Güzel ve dayanıklı bir tırnak sanatı deneyimi için özel olarak tasarlanmış olan bu jel takma tırnak seti, sizlere uzun süreli kullanım sağlar. Her bir tırnak, yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiştir ve zararsız yapıştırıcı ile kolayca uygulanır. Bu set özel günlerde veya günlük kullanımda şık ve zarif görünmenizi sağlar. Uzun tırnak sevenler için ideal olan bu set, güçlü yapısıyla günlük aktivitelerinizde de rahatlıkla kullanılabilir. Tırnaklarınıza zarar vermeden kolayca çıkarılabilen bu takma tırnak seti, çeşitli renk ve desen seçenekleriyle sizlere geniş bir yelpaze sunar. Hem pratik hem de şık bir seçenek arayanlar için mükemmel bir tercih olan bu jel takma tırnak seti, her yaş ve tarza hitap eder. Her bir set, kalite ve estetik açısından en üst düzeyde performans sunar, böylece güvenle kullanabilirsiniz. Bu set, güzellik rutininize lüks ve zarafet katmanın mükemmel yoludur. Kısa sürede tak çıkar yapılabilir uzun süreler kullanılabilir. Set içeriği:Törpü,Buffer(Tırnak yüzeyini yapıştırıcıdan önce sağlamlaştırmak için) ,Tırnak Çubuğu( Tırnak Etlerini Kolaylıkla İtmek Ve Temiz Manikürlü Görünüm İçin), Jel Zararsız Yapıştırıcı Bantlar, Tırnak Yüzeyini Temizlemek İçin Özel Mendil.

Ürün Özellikleri

  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver