Sodasan Ankara Sodamatik 1000 gr

Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kurumsal Fatura
189 TL165 TL
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sodasan Ankara Sodamatik 1000 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Pappe Global Satıcı Ünvanı: PAPPE GLOBAL KAĞIT ÜRÜNLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0721084269700001 Vergi Kimlik Numarası: 7210842697
    Bu ürün Pappe Global tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Çamaşır makinesinde oluşabilecek kireçlenmeyi önler. İçeriğinde bulunan aktif oksijen ile tüller ve beyazlarda mükemmel beyazlık, renklilerde ise temizlik sağlar. Ankara Sodamatik ile yapılan yıkamalarda, kireç önleyici ve beyazlatıcı özelliği ile kaliteli sonuçlar alınır. Ankara Sodamatik her yıkamada yarım çay bardağı kadar kullanılmalıdır. Çok kireçli veya çok kirli çamaşırlarda bu oran bir ölçeğe kadar çıkartılmalıdır. Örnek 1) Ankara`da şehir şebeke suyu sertliği 9-11 (Fransız Sertliği) civarındadır. Böyle bir su az kireçli su sayılır. Bu su ile yapılan yıkamalarda kireç için Ankara sodamatikten yarım çay bardağı kullanmak yeterlidir. Çamaşırlar çok kirli ise beyazlatıcı ve temizleyici özelliğinden dolayı bu miktar artırılmalıdır. Örnek 2) Ankara`nın ilçesi ile beldesi olan Elmadağ ve Hasanoğlan suları 35-38 (Fransız Sertliği) civarındadır. Bu sular çok kireçli sular olarak tanımlanabilir. Bu sularla yapılan yıkamalarda 1 ölçek Ankara Sodamatik kullanılmalıdır.

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
  • Hacim 750 - 1000 ml
  • Yıkama Sayısı 15 - 30 Yıkama
Geri Bildirim Ver

Sodasan Ankara Sodamatik 1000 gr Trendyol'da

Sodasan Ankara Sodamatik 1000 gr temizlikte çok amaçlı olarak kullanılabilecek ve doğa dostu kimyasallar içeren bir bileşimdir. Genel olarak beyazlatma ve kireç önleme amacıyla kullanılmaktadır. Doğal içeriğe ve yüksek beyazlatma özelliğine sahip mükemmel bir temizlik ürünüdür. Oksijen bazlı beyazlatıcı özelliği en önemli özelliğidir. İçeriğinde tamamen doğa dostu kimyasallar bulunur.

 
  • Doğal beyazlatıcı
  • Hijyenik
  • Çok amaçlı

Sodasan Ankara Sodamatik 1000 gr Özellikleri

Sodasan Ankara Sodamatik 1000 gr Özellikleri

Ankara Sodamatik 1 kg miktarı ile uzun süre kullanılabilecek temizlik ürünleri arasında yer alır. Sodamatik uzun yıllardan beri farklı amaçlarla kullanılan bir temizlik ürünüdür. Doğal beyazlatma özelliğine bağlı olarak genellikle perde yıkamada kullanılabilmektedir. Genellikle beyazlatıcı özelliğine bağlı olarak beyaz renkler için kullanım fikri yaygındır. Ancak doğal yapısı sayesinde renkli çamaşırlar için de kullanılabilir. Renkli tekstil ürünlerinin renkli dokularına zarar vermeden temizlik yapar. Kirlerden ve lekelerden arınmasını sağlar. İçeriği doğal bileşiklerden oluştuğu için bebek çamaşırlarının yıkanmasında da kullanılabilmektedir. Hatta farklı deterjanlarla karıştırmadan direkt yıkama için tercih edilebilir. Çamaşırların yapısında kalıntı bırakmadan yaşanabilecek hassasiyetlerin önüne geçer. Farklı kumaş yapılarına da uygun bir içerik sunar. Yün yıkamada dahi kullanılabilir. Ankara Sodamatik’in beyazlatıcı özelliğin yanı sıra bir özelliği de kireç önleyici olmasıdır. Çamaşır makinesinde görülebilecek kireçlerin oluşmaması için de kullanılabilmektedir. Şebeke sularında kalsiyum ve demir iyonları gibi maddeler yer alır. Bu maddeler suların sertleşmesine ve kirece neden olur. Sodamatik suyu yumuşatarak bu durumun önüne geçer.

 

Sodasan Ankara Sodamatik 1000 gr Kullanımı

Sodasan Ankara Sodamatik 1000 gr Kullanımı

Ankara Sodamatik çok amaçlı şekilde kullanılabilecek önemli bir üründür. Kullanım amaçlarına bağlı olarak kullanım şekilleri hakkında fikir sahibi olmak gerekir. Kullanım miktarı da yine önemli olan diğer bir konudur. Leke çıkarma ve beyazlatma amacıyla kullanılacak ise çamaşırların sodamatik içerisinde bekletilmesi tavsiye edilir. Beyaz çamaşırlar yaklaşık 3 saat renkli çamaşırlar ise en fazla 1 saat sodamatik içerisinde bekletilebilir. Daha sonra çamaşır makinesinde yıkama yapılır ve tertemiz çamaşırlar elde edilir. Diğer bir kullanım şekli ise deterjanla karıştırılarak kullanımıdır. Sodamatik çamaşır makinesinde yıkama yapılmadan önce deterjan gözüne eklenir. Bu şekilde suyun yumuşatılması ve kireç önleyici etkisi görülmesi amaçlanır. Kullanılan şebeke suyunun sertliğine bağlı olarak tek veya yarım kaşık sodamatik kullanımı yeterli olacaktır. Hassas kıyafetlerin yıkaması kullanılacağı zaman ise direkt sodamatik kullanımı tercih edilir. Yani yıkama sırasında farklı deterjanlarla karıştırılmaz. Bu şekilde hassas ürünler doğal bir temizlik ürünüyle kalıntı kalmadan temizlenir.

 

Sodasan Ankara Sodamatik 1000 gr Fiyatı

Sodasan Ankara Sodamatik 1000 gr Fiyatı

Sodasan Ankara Sodamatik 1000 gr fiyat bilgisi indirim ve kampanya dönemleri takip edilerek bütçelere uygun şekilde tercih edilebilir. 1 kg miktarı ile yüksek miktarlı ürünler arasında yer alır. Kullanımı sırasında az bir miktar yeterli olduğu için çok uzun süre kullanılabilecek bir üründür. Buna bağlı olarak alışverişte avantajlı bir tercih yapılmış olur. Sodasan Ankara sodamatik fiyatı belirlenirken miktarı ve içeriği dikkate alınmıştır. Doğal bir içeriğe sahip olması önemli bir konudur. Kullanımında görülen etkiler de öne çıkmasını sağlamıştır. Uzun yıllardır tercih edilen güvenli hijyen ürünlerindendir. Sodasan Ankara Sodamatik 1000 gr yorumları ve kullanıcıların memnuniyet durumlarına göre yaptıkları ürün değerlendirmelerini inceleyerek seçiminizi tamamlayabilirsiniz. Trendyol’dan ürün hakkında merak ettiğiniz tüm bilgilere ulaştıktan sonra ürünü sepetinize ekleyebilir ve hemen sipariş verebilirsiniz.