8
Bisiklet Pedalı kategorisinde
en çok favorilenen 8. ürün

Smoby Rookie 4 Tekerlekli Bingit Bisiklet - Pembe 721401

1.400 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.274,90 TL

Ürün Bilgileri

Smoby Rookie 4 Tekerlekli Bingit Bisiklet - Pembe 721401

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Rain Spor Animasyon Satıcı Ünvanı: RAİN SPOR MALZEMELERİ ANİMASYON VE HEDİYELİK EŞYA İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0667056992800001 Vergi Kimlik Numarası: 6670569928
    Bu ürün Rain Spor Animasyon tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Smoby Rookie 4 Tekerlekli Bingit Bisiklet - Pembe 721401 Smoby Rookie Ride-on 4 Tekerli Bisiklet, çekici tasarımı ve mavi/pembe rengindeki uyumlu renk şemasıyla hem çocukların hem de ebeveynlerin kalbini yakalıyor.Sağlam metal çerçevesi ile çocuklar ilk adımlarını atar atmaz son derece sağlam ve güvenli bir sürüş araçlarına sahip olacaklar. Çünkü çocuk aracı, sürüş eğlencesinin büyük bir kısmı ve hareketlilik yönündeki ilk gezilerin yanı sıra gerekli bacak hareketleri ile direksiyon, fren, viraj alma ve yön değiştirme eğitimi vererek gençlerin motor becerilerini ve özgüvenlerini de eğitiyor.Rahat taşayabilmek için koltuğun alt kısmında tutma alanı mevcuttur. Dört adet fısıltı kadar sessiz EVA tekerleği, sessiz bir hareket sağlar. Ek olarak,en sevdiğiniz oyuncağınızı macera yolculuğuna çıkabileceğiniz küçük bir saklama selesi de mevcuttur. Direksiyon kısıtlaması, daha hızlı viraj alırken bile güvenli kullanım ve denge sağlar.Ürün boyutları (UxGxY): 52 x 30 x 38 cm.Yaş önerisi: 12 aydan itibaren. İspanya'da yüksek kaliteli malzemeden üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver