Smart Buhar Makinesi Nebülizatör Cihazı Kompresörlü

566 TL
Son 1 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.8
merchant-badge-imagemerchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.000 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.099 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Smart Buhar Makinesi Nebülizatör Cihazı Kompresörlü

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nihao Global Satıcı Ünvanı: NİHAO GLOBAL DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0105042340900019 Vergi Kimlik Numarası: 1050423409
    Bu ürün Nihao Global tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Geniş kullanım alanı medisec smart nebuzilatör, pek çok kişinin kullanımına uygun şekilde geliştirilir. Sıvı halde olan ilaçların, buhar yoluyla vücuda alınmasını sağlar. Çocuklar, ölçülü iğnelere uyum sağlayamayan ve ileri derecede astım hastası olan kişiler tarafından kullanılmaya uygundur. Hızlı temizlik nebuzilatör, her kullanımın ardından temizlenerek kullanılır. Parçalara ayrılan ilaç aparatı, kullanım sonrasında içinde kalan sıvı ilacın dökülmesinin ardından, ılık su altında yıkanır. Yıkanan parçalar, bir havlu üzerinde kurumaya bırakılır. Ergonomik tasarım cihaz, hafif gövdesi sayesinde istenen her yere kolay bir şekilde taşınarak kullanılır. Sağlım soluk boruları, buharın hızlı bir şekilde yayılmasını sağlayarak ilaç kullanım işleminin çok uzun sürmesini engeller. Kolay kullanım nebuzilatörün kullanılması için, öncelikle ilaç haznesine doktorun önerdiği miktarda sıvı ilaç koyulur. Ardından prize takılan cihaz, yine doktor önerisi doğrultusunda, ağızlık ya da maske gibi ek aparatlar ile kullanılır. Kaliteli yapı medisec smart nebuzilatör, kaliteli üretim malzemeleri ile geliştirilir. Korunaklı gövdesi, düşme ya da çarpma gibi fiziksel etkilere karşı dayanıklıdır. Uzun süreli bir kullanım ömrüne sahiptir. Cihaz, güçlü motoru ile yüksek performans ve sessiz çalışma özelliklerini bir arada sunar. Ek aparat kullanımı cihaz, pek çok ek aparatla birlikte kullanılmaya uygun bir yapıdadır. Cihazın paket içeriğinde, yetişkin ve çocuk maskeleri, hava tüpü ve ilaç haznesi gibi ek aparatlar da yer almaktadır.
Geri Bildirim Ver