1
Devam Sütü kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

SMA 2 Optipro Probiyotik Devam Sütü 800 gr

489 TL
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
506,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
506,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Ürün alerjik bebeklerin kullanımına uygun mudur?
Bu ürünler belli bir sağlık sorununu ele almak ve iyileşmeyi teşvik etmek için kullanılmamaktadır. Alerjik bebekler için uygun mamaların online platformlarda satışı yapılmamaktadır. Detaylı bilgi için doktorunuza danışabilirsiniz.

Ürün Bilgileri

SMA 2 Optipro Probiyotik Devam Sütü 800 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ECZANEMM Satıcı Ünvanı: RETİNA İLAÇ MEDİKAL BİYOMEDİKAL KOZMETİK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0734233222800001 Vergi Kimlik Numarası: 7342332228
    Bu ürün ECZANEMM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sma Optipro Probiyotik 2 800 Gr

Ürün Özellikleri

  • Mama Numarası 1
Geri Bildirim Ver

SMA 2 Numara Optipro Devam Sütü 800 gr

Anne sütü bebek için çok faydalı olan, belirli bir süre bebeğe verilmesi gereken önemli bir besindir. Ancak bazı durumlarda annenin sütü çocuğa yetersiz gelebilir. Bu gibi durumlarda bebeğin düzgün bir biçimde beslenebilmesi ve gerekli besin takviyelerini alabilmesi için devam sütü vermek gerekir. SMA 2 numara Optipro devam sütü 800 gr içeriğindeki birçok besleyici besin kaynağı ile ebeveynlerin beklentilerini karşılar. Ürün bebeklerin ihtiyaçları göz önünde tutularak üretilir. Çocuğun doğumundan yaklaşık 6-12 ay aralığındaki dönemine kadar zihinsel ve fiziksel gelişimine büyük ölçüde destek sağlayan ürün, biyolojik gelişimde de etkilidir. Bebeğinizin ihtiyaçlarına uygun kalitede ve miktarda protein sağlamak amacı ile geliştirilen eşsiz bir protein teknolojisidir. 800 gramlık pratik kullanıma uygun ambalajlarda hazırlanıp hizmete sunulur.

  • Zengin vitamin içerikli
  • Eşsiz protein teknolojisi
  • Gelişimi destekleyici özel formül

Besleyici SMA 2 Numara 800 gr Özellikleri

Besleyici SMA 2 Numara 800 gr Özellikleri

SMA 2 numara 800 gr, bebeğinizin 6-12 ay dönemindeki gelişimini destekleyici zengin içeriğiyle anneler tarafından sıklıkla tercih edilir ve beğeni toplar. 800 gramlık ambalajının kullanımı pratiktir. Bu sebeple müşterilerin kolay kullanımına olanak tanır. Bebeğin bu dönemde ihtiyaç duyduğu miktarda protein desteğini verir. Temel besin olan anne sütünün yetersiz kaldığı durumlarda kullanabileceğiniz zenginliğe sahip içeriklerle üretilir. Onların zihinsel, biyolojik ve fiziksel gelişimini sağlıklı sürdürebilmesi için gerekli besinleri içerir. SMA Optipro 2 800 gr 6-12 ay devam sütü geliştirilen eşsiz protein teknolojisi ve yeni formülü ile oldukça besleyici ve faydalı bir üründür. Anne sütüne yakın özellikler taşıyan ideal bir besin kaynağıdır. Hazırlanan mamanın iki saat içerisinde tüketilmesi önerilir. Ürün, doğumundan itibaren anne sütünün yetersiz olduğu durumlarda bebeğinizin kullanımı için uygun yapıdadır.

Bütçe Dostu Optipro Devam Sütü 800 gr Fiyatı

Bütçe Dostu Optipro Devam Sütü 800 gr Fiyatı

Birçok özelliği ile anne sütüne çok benzer nitelikler taşıyan ve yüksek besin kaynağı olan ürün, sütünüzün yetersiz kaldığı durumlarda doğumdan itibaren bebeğinize verebileceğiniz niteliklerdedir. Bebeğin ihtiyaçlarına uygun kalitede ve miktarda protein desteği sağlar. İçerisinde birçok yararlı besin bulunur ve B12 vitamini içerir. B12 vitaminin yararları oldukça fazladır. Çocuğun vücut hücrelerinin oluşumuna ve kendini yenilemesine katkı sağlar. Sinir uçlarının normal biçimde gelişimini kolaylaştırır. Ürün herhangi bir sebeple anne sütü alamayan bebeklerin beslenmesi için uygun değerleri karşılayan takviye gıdadır. Çocukta doygunluk hissi verirken aynı zamanda sağlıklı gelişimine fayda sağlar. Anne sütüne yakın nitelikler taşıması sebebi ile çocuğun anne sütünden alabileceği besinlere çok yakın değerler sunar. SMA 2 numara Optipro devam sütü 800 gr fiyatı ürünün bu üstün özelliklerine göre belirlenir.

Güvenilir SMA Marka Devam Sütü 800 gr Yorumları

Güvenilir SMA Marka Devam Sütü 800 gr Yorumları

Büyüme döneminde sağlıklı beslenme mühimdir. İhtiyaçlarına uygun özelliklerde verilen besin takviyesi, bebeğin besini kolay sindirilebilmesi bakımından önemlidir. Karnı doyan, besini kolayca sindiren bebek huzurlu uyur. Bu durum onun gelişimini olumlu yönde etkiler. SMA devam sütü anne sütüne çok benzer nitelikler taşır. Yüksek bir protein kaynağıdır. İçeriğinde balık yağı bulunur. Bu sayede çocuğun bağışıklık sistemini kuvvetlendirir. Ayrıca bu sebeple çocukların cildinde oluşabilecek lekelere de karşı koruma sağlayabilir. Mamanın hazırlanmasından önce ellerin iyice yıkanması gerekir. Biberon şişesinin ve emziğinin kaynatılarak temizlenmesi önerilir. Mamanın hazırlanacağı suyun on dakika kadar kaynatılıp ılıdıktan sonra kullanılması önemlidir. Her kullanımdan sonra kutu kapağının sıkıca kapatılması, ürünün tazeliğinin korunması açısından mühimdir. SMA 2 numara Optipro devam sütü 800 gr yorumlarına ve ürün özelliklerine Trendyol’dan kolayca ulaşabilirsiniz.