Sky Lights Alkolsüz Gazlı İçecek 4 farklı Aromalı 750 ML

155 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Sky Lights Alkolsüz Gazlı İçecek 4 farklı Aromalı 750 ML

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BADYATR ORGANİK Satıcı Ünvanı: ZİKRİ ÇUHADAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 2640041488
    Bu ürün BADYATR ORGANİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Merhabalar siz değerli tüketicilerimiz . Şuanda bakmış olduğunuz ürün tamamen ALKOLSÜZ çeşitli aromalara sahip SİMLİ bir üründür ve gazlı bir içecek olduğu için normal ALKOLLÜ gibi PATLAMAKTADIR. Bu ürünü diğer alkollü ürünlerinize KOKTEYL amaçlı kullanabilir özel günlerinizde patlatmak amaçlı kullabilirsiniz. İçindeki özel karışımlar sayesinde içimi gayet rahat ve keyif vericidir. Tüm Türkiyede bilinen SKY LİGHTS Alkolsüz ürünü özel formülüyle rakiplerine fark atmaktadır. Bu ürünü satın aldığınız da kırılırmı endişesine asla kapılmayın Boy-330-En-200-Yük-210 Cm Badya Baskılı koli içerisinde ve ürüne darbe önleyici kılıf geçirilerek etrafında ki boşluklar alınarak teslimatı yapılır . Piyasa değeri oldukça yüksek olan bu ürün Trendyol aracılığı ile uygun fiyata satılmaktadır. Piyasada oldukça önem sahibi olan SKY LİGHTS firmasının ürünlerine benzer ürünler yapmaya çalışan diğer firmaların ürünlerinle asla karıştırmayınız. SKY LİGHTS şişelerin içindeki özel karışımlar Simle buluştuğu zaman adeta hipnoz etkisi yaratıyor . İçmeden önce çalkalayınız diğer alkollü ürünlerle kokteyl yapabilirsiniz . Patlatmak istiyorsanız çalkalamanız yeterlidir. SKT LİGHTS ALKOLSÜZ KIRMIZI -PORTAKAL , NAR , ŞEFTALİ AROMALI MAVİ- HİNDİSTAN CEVİZİ VE ANANAS AROMALI YEŞİL- NANE VE MİSKET LİMONU AROMALI SARI - KAVUN AROMALI
Geri Bildirim Ver