Skip Hop Pronto Orijinal Alt Açma Çantası Pembe

1.363,25 TL
Son 2 ürün!
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.449,99 TL
1.000 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.471,65 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Skip Hop Pronto Orijinal Alt Açma Çantası Pembe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ESUMAY Satıcı Ünvanı: SEVİM UYAR İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6820273919
    Bu ürün ESUMAY tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Skip Hop Pronto Alt Açma Çantası Özellikleri
  • Nihai bebek bezi değiştirme aracı, nerede olursanız olun bebek bezi değiştirmeyi kolaylaştırır. Ultra kullanışlı debriyajımız, silinerek temizlenen, fermuarlı bir alt değiştirme pedi, yerleşik yastık ve zamanında doldurma için yarı saydam mendil kutusu içerir. Büyük file cep dört adede kadar bebek bezi, kremler ve diğer temel malzemeleri tutarken, ön fermuarlı cep anahtarlar, cep telefonu veya diğer kişisel eşyalar için mükemmeldir. Pronto'yu çantanıza bırakın, bileğinize bağlayın veya bebek arabanıza klipsleyin ve yola çıkın! Anahtarlar, cüzdan, telefon ve kişisel eşyalar için ön fermuarlı cep. Herhangi bir çantaya koyun, bileğinize bağlayın veya bebek arabanıza klipsleyin. Pronto yastık bebeğin başını rahat tutar. File cep, dört büyük çocuk bezi, krem ve diğer temel malzemeleri tutar. Yarı saydam mendil kutusu, zamanında yeniden doldurma için şeffaftır. Tek değişen peddeki iki ürün, bağımsız kullanım için debriyajdan çıkar. Ekstra geniş, silinebilir alt değiştirme pedi. Vegan deri döşeme. Boyut - Kapalı (inç): 11,75lx 4w x 8,25h
  • (cm): 30l x 10w x 21h. Boyut - Değiştirme pedi (inç): 23,5lx 21,75w
  • (cm): 60l x 55w.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver