Skip Hop Forma Anne Bebek Bakım Çantası Gri

4.411 TL
Tükeniyor!
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.499,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
4.499,99 TL
2.000 TL'ye 200 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.278 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Skip Hop Forma Anne Bebek Bakım Çantası Gri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Lamina Baby Satıcı Ünvanı: MONOPOL İNŞAAT GAYRİMENKUL EMLAK DANIŞMANLIK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0091052066599934 Vergi Kimlik Numarası: 0910520665
    Bu ürün Lamina Baby tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hafif, kapitoneli sırt çantamız, elleri serbestçe kullanmaya imkan verir ve bebeğin temel ihtiyaçlarını koymak için özel saklama küpleri sunar. Geniş iç kısım, bebeğin gün içinde ihtiyaç duyacağı her şeyi taşımak için yeterli alana sahiptir. Ekstra geniş açıklık, eşyalara hemen ulaşmayı kolaylaştırır. Ön bölmede ekstra saklama alanı sağlayan 2 adet çok amaçlı fermuarlı küp bulunur. Lastikli iç cepler ve yalıtımlı yan şişe cepleri her şeyi elinizin altında bulundurmak için idealdir. Alt değiştirme pedi cebi, seyahat ederken dizüstü bilgisayar kılıfı görevi görerek sadece bebeğinizin değil sizin de ihtiyaçlarınıza cevap vermeyi başarır. Forma anne bebek bakım sırt çantası, doğumdan itibaren çocuğunuzun büyüme aşamasında her an beraberinizde taşıyacağınız şık ve işlevsel bir yol arkadaşıdır.Ekstra geniş hacimli, çift yönlü fermuarlı ana bölme Çift yönlü fermuarlı ön kısım, iki ayrı saklama kübüne kolay erişim sağlar Yalıtımlı küp, şişeler için mükemmeldir. Fileli küp ise, kıyafetleri ve eşyaları düzgün bir şekilde muhafaza eder.İki adet yalıtımlı şişe cebiEsnek iç cepler ve cep telefonu cebiAlt değiştirme pedinin bulunduğu cep, 15 inç'e kadar tablet ve dizüstü bilgisayarları taşıyabilir.Yaklaşık 33 cm ile 71 cm arasında ayarlanabilen dolgulu sırt askıları ve ergonomik tutma sapıKullanışlı kayışlar ile bebek arabasına düzgünce asılabilir. Makinede yıkanabilen süngerli alt bezi değiştirme pedi içerir. Katlanmamış haldeki ölçüleri: 60 cm (uzunluk) x 30 cm (yükseklik)
  • Katlanmış haldeki ölçileri: 20 cm (uzunluk) x 30 cm (yükseklik) .Ağırlığı: Yaklaşık 640 gr.Küp ölçüleri: 13 cm (uzunluk) x 5 cm (genişlik) x 20 cm (yükseklik).Polyester malzemeden üretilmiştir. Az miktarda deterjan ve nemli bez ile silerek temizleyebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Model Sırt Çantası
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver