Skinfood Lavender Food Mask 120gr

299,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Skinfood Lavender Food Mask 120gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SKINFOOD Satıcı Ünvanı: OCEAN GROUP GIDA SANAYİ İÇ VE DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0633050433300011 Vergi Kimlik Numarası: 6330504333
    Bu ürün SKINFOOD tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Tüm cilt tipleri için derinlemesine nem ve sakinleştirme etkisine sahip jel formunda yüz maskesi. İçerisinde bulunan lavanta çiçeği özü ile cildi sakinleştirici ve yatıştırıcı etkisi yüksektir. Ayrıca içeriğindeki panthenol (B5 vitamin) ile cilde bakım uygular , yoğun nemlendirme etkisi yanında ciltte rahatlatıcı etkisi yüksektir.Tüm maskelerin kullanımı, temiz cilde masaj yaparak uygulanır yaklaşık 10 – 15 dk ciltte bekletilerek ılık su ile durulama yapılır.Ayrıca yaz aylarında güneşin zararlı ışınları sonrası tüm vücuda uygulamak için 6-12 saat buzdolabında bekletilip tüm vücuda yatıştırıcı sakinleştirici olarak uygulanabilir . Tüm seride shower-proof özelliği bulunmaktadır. *Shower-proof : Duş öncesi uygulama yapıp duş esnasında cilt yüzeyinde bekletilebilme özelliğidir 120gr Made İn Korea

Ürün Özellikleri

  • Cilt Tipi Tüm Cilt Tipleri
  • Kullanma Amacı Nemlendirici
  • Hacim 101 - 150 ml
  • Tip Kavanoz
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver

Skinfood 00998 120 g Lavender Food Mask

Skinfood Lavender 120gr Food Mask, özel formüllü içeriğiyle ön plana çıkan bir üründür. Maskenin içinde bulunan maddeler, kullanımda üstün fark elde etmenizi sağlar. Cildinize nem kazandırmak için bu ürünü güvenle tercih edebilirsiniz. Maske, farklı cilt tipleri üzerinde kullanıma uygundur. Vegan ürünler kullanmayı tercih eden kişiler için bu maske ideal bir seçim olur. Ürünün cilt üzerine uygulanması da oldukça pratiktir. Düzenli kullanım sonrasında, maskenin etkilerini hızlı bir şekilde gözlemlemeniz mümkündür. Maske, kuru ciltlerde yoğun nemlendirme yaparak hızlı bakım imkânı sunar. İçeriğinde bulunan doğal maddeler de kullanıcılar tarafından maskenin tam not almasını sağlar. Bu ürünü kullanarak cildinizin nem

  • Vegan içerikli maske, derinlemesine nem sağlar.
  • Tüm cilt tipleri için uygundur.
  • 120 gramlık özel ambalajında gönderilir.

Skinfood Lavender Food Maskın İçeriği Nedir?

Skinfood Lavender Food Maskın İçeriği Nedir?

Skinfood Lavender 120gr Food Mask, temiz ve doğal içeriğiyle kullanıcıların beğenisini kazanır. Ürün, vegan içeriklidir. Jel formüllü içeriği, maskenin cilde derinlemesine nüfuz etmesini sağlar. Ürünün ana maddesi olarak lavanta çiçeği özü tercih edilir. Bu içerik, cilt üzerinde yatıştırıcı ve sakinleştirici etki sağlar. Ayrıca ürün, nem açısından yoğunluk kazandıran yapıya sahiptir. Bu etki maskenin formülünde yer alan panthenol sayesinde gerçekleşir. Ürün, doğal içeriğinin yanında kaliteli yapısıyla da ön plana çıkar. Maske, shower-proof özelliğine sahip şekilde formüle edilir. Bu sayede cildinizi yıkadığınızda ürünün sağladığı nem dengesi devam eder. Skinfood markasının kaliteli ürünleri arasında dikkat çeken bu maske, doğal içeriğiyle alerjik yapıdaki ciltler için de alternatif oluşturur. Ürünün formülünde kullanılan tüm malzemeler, taze olarak seçilir. Böylece maske, güvenli kullanım sunar.

Skinfood Lavender Food Mask Ne İşe Yarar?

Skinfood Lavender Food Mask Ne İşe Yarar?

Skinfood Lavender Food Mask, cilt üzerinde farklı etkilere sahiptir. Bu ürün, özellikle cildin yoğun şekilde nemlendirilmesini sağlar. Ürün, tüm vücut üzerinde kullanılabilir. Nem dengesini sağlayan maskenin cildi yatıştırıcı etkisi de bulunur. Lavanta içeriği, maskenin ciltte yatıştırıcı etki göstermesini sağlar. Panthenol içeren ürün, cilt üzerinde oluşan hasarların iyileştirilmesine de yardımcı olur. Maskeyi, yaz döneminde güneşin zararlı ışınlarıyla karşılaşan cildinizi onarmak için de kullanabilirsiniz. Bu dönemdeki etkiyi artırmak için maskeyi buzdolabında bekletebilirsiniz. 6 ila 12 saat buzdolabında duran maske, ciltte yatıştırıcı etki sağlar. Ürün, yoğun nem içeriği sayesinde cildinizin aşırı kuruduğu anlarda hızlı bir çözüm sunar. Bu etki uzun süre cildinizde kalarak konfor elde etmenize yardımcı olur. Yeterli nem düzeyine ulaşan cildiniz, canlı bir görünüm kazanır.

Skinfood Lavender Food Mask Nasıl Kullanılır?

Skinfood Lavender Food Mask Nasıl Kullanılır?

Skinfood maske, pratik kullanım şekline sahiptir. Ürün, dayanıklı kavanoz tasarımıyla hazırlanır. Kapağını açarak maskeden ihtiyaç duyduğunuz kadarını alabilirsiniz. Bu işlem sırasında kavanozda kalan kısmın kirlenmemesi için kaşık gibi bir gereçten de yardım alabilirsiniz. Uygulama öncesi cildinizi temizlemiş olmanız, maskenin etkisini artırır. Temiz cilt üzerine maskeyi masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Bu işlem sonrası maskenin, cildinizde 10-15 dakika beklemesi gerekir. Daha sonra ılık suyla durulama yapılabilir. Yüzünüzü yıkadıktan sonra cildinizi havlu yardımıyla tampon hareketler yaparak kurulayabilirsiniz. Böylece cildinizin nem dengesini de korumuş olursunuz. Skinfood Lavender 120gr Food Mask yorumları üzerinden, maskenin kullanımıyla ilgili püf noktalara ulaşabilirsiniz. Farklı kullanıcıların yaptığı bu yorumlar, ürünün çeşitli özelliklere sahip cilt tipleri üzerindeki etkisini anlamanıza da yardımcı olur. Doğal içeriğe sahip bu kaliteli maskeye, Trendyol üzerinde sunulan avantajlı seçeneklerle ve uygun fiyatlarla sahip olabilirsiniz.